Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציב בין 20ל27 אלף בעיקר מחפש סופר מיני/ מרכב דומה לרכבים שאני מתייעץ לגבייהם.

אפל אסטרה

מה דעתכם על הרכב ?

הוא אמין? סלחן מבחינת החזקה?

מתלבט ביינו לבין יונדאי i20 או 30

אני מחפש רכב במרכב הזה או דומה לו שיתן לי גם קצת ביצועים וגם אמינות ושקט

ואם אפשר קצת טיפים ממה להיזהר בדגמים האלה?

ואם יד שלישית כל כך נורא?

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

נא לציין תקציב.

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נא לציין תקציב.

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

ערכתי תקציב בעיקר בסיגנון של המכוניות ששאלתי זה המרכב בסופו של דבר אני יעביר את הרכב לאישתי.

Sent from my iPad using Tapatalk

הייתי הולך על ה-i30. מאוד פרקטית, נוחה ומרגישה הרבה יותר מרווחת ממה שהיא.

לגביי היונדאי יש לנו אחת כזאת במשפחה שנתון 2010 רכב מעולה לכן הוא פה ברשימה. לגביי הI20 לא ידוע לי איך הם.

פורסם

I30 דור ראשון זה רכב שאני לא יכול להגיד עליו נוח בשום מצב אחרי 30 אלף ק"מ עליו. מעביר את כל השיבושים לנהג ולי לפחות היה בלתי אפשרי למצוא תנוחת נהיגה נורמלית.

אתה יכול להוסיף לרשימה גם סוזוקי סוויפט או ספלאש.

פורסם
I30 דור ראשון זה רכב שאני לא יכול להגיד עליו נוח בשום מצב אחרי 30 אלף ק"מ עליו. מעביר את כל השיבושים לנהג ולי לפחות היה בלתי אפשרי למצוא תנוחת נהיגה נורמלית.

אתה יכול להוסיף לרשימה גם סוזוקי סוויפט או ספלאש.

ולגביי אופל ? תאמת לאחותי יש רכב מאוד נוח אבל אני עדיין מחפש קצת זריזות על הגביש ולא נראה לי שסוזוקי יתן לי את המענה.

פורסם

לא בדקתי מה נכנס בתקציב ביד 2, אבל האסטרה 1.4 טורבו לא נחשבת לאמינה, לגבי ה1.6 אין לי מושג.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

קיה ויונדאי חולקות מכלולים, קיה סיד מקבילה לI30 וריו מקבילה לI20, אתה יכול לחפש גם אותם, רק לא הבנתי איזה זריזות תקבל מהם שלא תקבל מסוזוקי.

פורסם

אני אמשיך לחפש אולי ריו בתקציב או סיד

לגביי הסוזוקי אפשר להביא כמעט חדשים במחיר עד 30 אלף. נראה שהשוק מאוד נמוך אפילו בחינם אפשר להגיד

פורסם

תוגל לחפש איי 30 2000 אם נכנסת לך בתקציב.

הייתי הולך בתקציב הזה על איי30, ואם אתה מוכן להתפשר קצת על מרווח מאחור אפשר גם סיויק האצבק. לי אישית קשה עם הבידוד רעשים שלה ותנוחה נהיגה.. אבל הכל אינדיבדואלי

פורסם (נערך)
לא בדקתי מה נכנס בתקציב ביד 2, אבל האסטרה 1.4 טורבו לא נחשבת לאמינה, לגבי ה1.6 אין לי מושג.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

לא נחשבת לאמינה כי?

יש לי כזאת 2013, אצלי 3 שנים.

לא היו שום בעיות אמינות מלבד "מחלה" ידועה של הדגם שצריך להחליף משאבת מים אחרי כמה עשרות אלפי ק"מ.

תקלות כתוצאה מהזנחה בטיפולים (של חברות ליסינג?) הן לא בעיות אמינות..

קשה לי להאמין שאסטרה טורבו נכנסת לתקציב שצויין כאן

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

הרכב שלך לא מהווה שום מדד סטטיסטי מכיוון שזה רכב אחד בלבד.

מה שכן יש תלונות גורפות על בעיות אמינות במערכת קירור המים של האסטרה 1.4T (וגם אל אחותה הקרוז 1.4T) גם ממקורות מידע מחוץ לישראל, שגורמות לפעמים לכשל מנוע ותיקונים יקרים עד מאוד.

פורסם (נערך)

אני לא בא להגן על או לתקוף רכב כזה או אחר.

אבל לא כל כך מסתדר לי איך על דגם שפעם ב-3 שנים ועשרות אלפי ק"מ צריכים להחליף חלקים במערכת הקירור לא ממליצים כי הוא לא אמין ומצד שני דגמים עם גירים רובוטיים שבמקרה הטוב שותים אלפי שקלים על תחזוקה ובמקרה הרע הופכים את המוסך לבית שני (DSG) הם סבבה

אני בטוח שכל דגם שמחפשים עליו באינטרנט בעיות אמינות מוצאים כל מני סיפורים ודגמאות בארץ ובעולם.

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תוכן חדש...