Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי הונדה סיוויק 01-05, מאתמול התחיל לי תופעה מוזרה, אני לוחץ על הגז הטורים עולים יפה, ובעצירה מוחלטת במקום לרדת לחצי הטור מייד כמו שהיה תמיד, הוא יורד לטור 1 ורק אחרי 2 שניות יורד לחצי הטור מקומו הטבעי.. שמתי לב גם שכאני נוסע על 60 למשל, ואני בולם, פעם הגיר היה מוריד הילוך והטורים יורדים לאט בצורה חלקה עד לחצי הטור, היום כל הילוך שהרכב מוריד הטורים קופצים בחצי טור ויותר ואז ממשיכים לרדת.

מישו מכיר את התופעה?

תודה רבה לעוזרים

[video=youtube_share;8idYqfm9h_4]

עריכה אחרונה על ידי Danieltz19
פורסם

2 דברים,

1. לגבי הסל״ד תתחיל מניקוי מצערת.

2. יש לך נורית check engine דולקת! יש לטפל בבעיה שהיא מורה עליה!

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הייתי מתחיל דווקא מסעיף 2 של המגיב הקודם- כדאי לגשת לקרוא קוד תקלה לפני שבכלל מתחילים להשקיע במה שלא צריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק את קודמי,

תקלה באחד החיישנים, לדוגמא קריאה שגוייה של חיישן מצב מצערת, עלול להביא לתופעה המתוארת. יש לבדוק על מה מתלונן המחשב ולהתחיל משם

יום טוב גם לך

פורסם
2 דברים,

1. לגבי הסל״ד תתחיל מניקוי מצערת.

2. יש לך נורית check engine דולקת! יש לטפל בבעיה שהיא מורה עליה!

הייתי מתחיל דווקא מסעיף 2 של המגיב הקודם- כדאי לגשת לקרוא קוד תקלה לפני שבכלל מתחילים להשקיע במה שלא צריך.

מחזק את קודמי,

תקלה באחד החיישנים, לדוגמא קריאה שגוייה של חיישן מצב מצערת, עלול להביא לתופעה המתוארת. יש לבדוק על מה מתלונן המחשב ולהתחיל משם

עשו לי ניקוי בקטנה למצערת לא ניקוי רציני,

והנורה של המנוע זה תקלת EGR וגם חיישן חמצן אחורי וזה ככה כמה חודשים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
איך עושים ניקוי מצערת?

פותחים את הבית פילטר אוויר כולו, אתה תראה שמחובר לרכב ברזל עגול שמן, יש בתוכו ברזל עגול בצבע זהב שסוגר על יציאת אוויר, אתה פותח אותו ביד ומנקה בעדינוצ עם ספריי קרבורטור בעדינות

• תוכן חדש...