Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודשיים קניתי פיאט פנדה (ידנית. סוף 2012, לאחר מתיחת הפנים) יד2, ולמרות שבדקתי את הטיפולים מסתבר שפישלתי והרכב היה אמור לעבור לפני כחצי שנה טיפול 90K, לאחר שעברו 24 חודש מטיפול K60 (הרכב עם 75K ק"מ).

מוסך מורשה יבואן הציע לי 2200 ש"ח כולל טיימינג, ו1,000 ש"ח רק לטיפול. האם יש בכלל צורך להחליף טיימינג? הרכב עובד פיקס ללא בעיות ולמיטב הבנתי הטיימינג שורד יפה בפנדות הללו ואין סיבה למהר להחליף.

בנוסף, המחיר נשמע לי מופקע ולא סביר. האם יש בכלל סיבה לעבוד עם מוסך מורשה יבואן או שעדיף לי פשוט ללכת למוסך מורשה רגיל?

ושאלה אחרונה, האם יש לכם להציע לי מוסך מורשה טוב באזור מודיעין או ירושלים?

תודה רבה.

פורסם

1200 טיימינג כולל התותחנים ומשאבת מים ונוזל קירור מקורי (פראפאלו) זה מחיר הוגן.

לגבי הטיפול .. מה הוא כולל שעולה 1000?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אין צורך לגשת למוסך מורשה כשהרכב לא באחריות.

נדיר מאוד אם בכלל שחגורת טיימינג נותנת אותותיה לפני שהיא נקרעת, ההשלכות של רצועת טיימינג הן במקרה הטוב נתקעת עם הרכב איפשהו מבלי נזק למנוע ואז צריך לחכות לגרירה ולגרור את הרכב למוסך מבלי אפשרות לעשות סקר שוק אלא אם כן אתה יכול להרשות לעצמך לשרוד כמה ימים בלי רכב, במקרה הרע, כל מה שאמרתי + ראש מנוע.

פורסם (נערך)

בפיאט 1.4 טיימינג מחליפים כל 5 שנים או 120 אלף ק"מ, המוקדם מביניהם.

אל תיקח סיכון.

סט טיימינג מקורי/ חליפי עם משאבת מים ונוזל קירור לא יעבור את ה650-700 שקל.

עבודה לא מורכבת במיוחד(אני יודע על מחיר של 600 שקל לעבודה כזאת במוסך לא יבואן).

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

אכן הטיימינג של הפנדה הוא זול ופשוט..מנוע ה 8 שסתומים אם זכור לי נכון ובמנועים אלה אם אני גם זוכר אם חס וחלילה ניקרעת הרצועה אין מיפגש שסתום בוכנה כך שנזק לא יכול להיגרם למנוע אך עדיין..המינימום זה לפחות לפתוח מיכזה טיימינג עליון ולבדוק את מצב הרצועה או במקסימום כבר ללכת על החלפה בלי לקחת סיכונים מיותרים. ישנם סטים חליפיים זיל הזול סביב ה 150-200 שח לסט טיימינג רצועה ומותחן. משאבת מיים עוד כ 200 שח. עבודה כמו שרשם אדם סביב ה 500 שח. אל תיגש למורשה חבל על הכסף וגם על סט מקורי חבל על הכסף. התקנתי לא מעט טיימינגים חליפיים לפיאטים הם עמידים מאוד.

פורסם

תודה רבה למגיבים.

נראה שבאמת אעשה טיפול כולל טיימינג...

יש לכם אולי מוסך להמליץ באזור מודיעין?

פורסם
אם אני גם זוכר אם חס וחלילה ניקרעת הרצועה אין מיפגש שסתום בוכנה כך שנזק לא יכול להיגרם למנוע

זה היה נכון למנועי 1.2 עם 8 שסתומים 60 כ"ס.

בפנדות מ 2011 בערך ובפיאט 500 החדשים יותר המנוע שודרג ל 69 כ"ס וזה כבר לא נכון.

• תוכן חדש...