Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , קניתי מכשיר מעקב מהאיבי-

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F232865045354

האם מישהו יודע איזה סים צריך לקנות? ואיך בדיוק אני מתחבר לזה בשביל לראות בזמן אמת איפה הרכב?

אני מעדיף סים gps אם זה מתאים או כל סים אחר שיעבוד עם השקעה חד פעמית ( לשנה ומעלה)

ולא סים עם עלות חודשית

תודה רבה.

פורסם

הgps הוא במכשיר.

אתה צריך סים עבור חיבור לאינטרנט כדי שהמכשיר יוכל לשלוח את המיקום שלך.

לפי מה שרשום התוכנה היא גוגל לינק.

אולי יש סים אם data שלא מוגבל בזמן, בזמנו שחיפשתי לא מצאתי.

פורסם

מנסיוני עם מכשירים כאלו זה עובד כך:

1 אתה מתקשר למספר של הסים ששמת ב- GPS.

2 תשמע צליל חיוג ואז ה- GPS מנתק לך בפרצוף.

3 תוך כמה שניות אתה מקבל SMS עם קישור למפות גוגל. אתה לוחץ על הקישור ורואה איפה היתה קריאת GPS אחרונה.

המכשיר הזה הוא מהסוג הזול. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא ייתן קריאת GPS רצופה.

שים SIM הכי זול שתמצא. אם לא יספיק לך הגלישה/הודעות תגדיל את החבילה אצל ספק הסלולר שלך.

פורסם
מנסיוני עם מכשירים כאלו זה עובד כך:

1 אתה מתקשר למספר של הסים ששמת ב- GPS.

2 תשמע צליל חיוג ואז ה- GPS מנתק לך בפרצוף.

3 תוך כמה שניות אתה מקבל SMS עם קישור למפות גוגל. אתה לוחץ על הקישור ורואה איפה היתה קריאת GPS אחרונה.

המכשיר הזה הוא מהסוג הזול. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא ייתן קריאת GPS רצופה.

שים SIM הכי זול שתמצא. אם לא יספיק לך הגלישה/הודעות תגדיל את החבילה אצל ספק הסלולר שלך.

אם זה עובד ככה, זה לא צריך חבילת גלישה בכלל, רק קבלת שיחות ושליחת SMS. אבל זה פתרון די עקום לעומת פתרון שמבוסס על גלישת נתונים ואפליקציה בטלפון, שיכול לתת מעקב בזמן אמת.

2ce619a6-c9a3-404c-92fc-8ec932ba9d39.jpg

פורסם

צריך חבילת גלישה (קטנה לדעתי) מכיוון שהמכשיר משתמש בדאטה לטובת מיקום.

מסכים שזה פתרון עקום ולכן עדיף נייד עם אפליקציית מעקב (יש חינמיות לאנדרואיד או את התוכנה המובנית באייפון).

פורסם
צריך חבילת גלישה (קטנה לדעתי) מכיוון שהמכשיר משתמש בדאטה לטובת מיקום.

מסכים שזה פתרון עקום ולכן עדיף נייד עם אפליקציית מעקב (יש חינמיות לאנדרואיד או את התוכנה המובנית באייפון).

גם באנדרואיד יש תוכנת מעקב מובנית. הבעיה בשימוש בסמארטפון לצורך הענין זה שצריך להסתיר אותו טוב ברכב ולספק לו מקור טעינה קבוע.

פורסם

יש לשים לב לנקודה חשובה נוספת.

רוב מכשירי המעקב הזולים שנמכרים ברשת תומכים בסלולר דור שני בלבד.

בארץ רוב הרשתות האלה נסגרו או בתהליכי סגירה.

הייתי מקפיד לקנות מכשיר מעקב ו SIM שתומך בLTE, למרות שזה משמעותית יותר יקר.

יהיה מתסכל לגלות, שאתה מתקין עכשיו מכשיר והוא עובד לך בבדיקה, ובעוד שנתיים כשייגנבו לך את הרכב חס וחלילה, שהרשת הסלולרית סגורה ואין לך שום מעקב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...