Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CCNA \MCSA\MCITP או בכלל QA סדר בבלאגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני כרגע בצומת דרכים בה אני רוצה לעשות שינוי מקצועי ,יש לי ידע של טכנאות מחשבים ותיקון תקלות חומרה לכן הנטייה הטבעית שלי היית לכיוון אחד מאלו CCNA \MCSA\MCITP אבל קיבלתי המלצה ללכת לכיוון של QA.

חשוב לציין שאין לי ניסיון תעסוקתי אמיתי מחברה רצינית ,מה מהקורסים הללו יכול להיות כרטיס הכניסה הטוב ביותר לעולם ההייטק ללא ניסיון? ואיפה כדאי ללמוד היום?

תודה רבה

פורסם

אתה צריך להבין שמדובר בעולמות שונים ממש,

העולם של התשתיות שונה מעולם הQA - אופי העבודה הוא אחר(גם בQA יש סוגים שונים של QA).

בכל מקרה אתה צריך לדעת שבהתחלה כשתהיה ללא ניסיון בעולם התשתיות בעיקר למצוא עבודה יהיה קשה וגם כשתמצא זה יהיה בשכר נמוך וכמתלמד(בתשתיות ניסיון HO חשוב מאוד ) ולכן זה יהיה תהליך עד שתגיע לשכר טוב, החיסרון בתחום הIT שהוא תזיזיתי נורא ומשתנה(טכנולוגיות זזות ומשתנות כל הזמן - ברגע אתה נהיה לא רלוונטי ואתה חייב תמיד לזוז עם הטכנולוגיה).

החיסרון של QA שיש סביבך המון תחרות(הודו, נשים חרדיות אשר משתלבות בשוק העבודה וכו) אשר מורידים את השכר ומייצרים תחרות זולה לכוח אדם ישראלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...