Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי. מחר אני אמור להיות בבוקר במלון הילטון בת"א (הירקון 205). כיצד להגיע לשם הכי מהר והכי זול במכונית?

אני מדגיש, מכונית, אנא אל תמליצו על רכבת כי אני צריך להיות נייד בגוש דן והשפלה.

חשבתי להחנות בחניון רדינג - האם בשעה 10:00 בבוקר בכלל ריאלי למצוא שם חנייה?

אם כן, איזה קו מגיע משם ליעד שלי?

תודה למסייעים!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ריאלי. אני מצאתי כמה פעמים, אבל זה היה בתקופת החופש הגדול, לא יודע מה עכשיו.

לגבי איזה קו מגיע,

אתה יכול לחפש עכשיו בגוגל מפות ולראות את כל האופציות העומדות לרשותך כולל זמנים.

כמו כן אתה יכול להשתמש באפליקציה בשם MOOVIT שהיא מאוד טובה גם כן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עשיתי את זה כמה פעמים - מחנה ברידינג (לא אמורה להיות בעיה למצוא שם מקום בשעה כזאת), ומזמין מונית בGETT, עולה 25-30 ש"ח בערך, ושווה את הנוחות, אוסף אותך ממש מהרכב ולא צריך ללכת עם מזוודה לתחנת אוטובוס הקרובה (שזו עלולה להיות הליכה ארוכה, החניות הפנויות הן הרחוקות בדרך כלל). כדאי להשתמש בGETT כי ככה הוא מגיע עם הGPS בדיוק לנקודה ואין בעיות של 'איפה אתה בדיוק'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

חניה סביר להניח שתמצא. קווי האוטובוס 4, 104, 204 וקו 55 ממסוף רידינג נוסעים על בן יהודה וכשיורדים בתחנת בן יהודה פינת ז'בוטינסקי ההליכה משם לירקון 205 היא מס' דקות בלבד.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
הי. מחר אני אמור להיות בבוקר במלון הילטון בת"א (הירקון 205). כיצד להגיע לשם הכי מהר והכי זול במכונית?

אני מדגיש, מכונית, אנא אל תמליצו על רכבת כי אני צריך להיות נייד בגוש דן והשפלה.

חשבתי להחנות בחניון רדינג - האם בשעה 10:00 בבוקר בכלל ריאלי למצוא שם חנייה?

אם כן, איזה קו מגיע משם ליעד שלי?

תודה למסייעים!

ריאלי.

משם תיקח moBike

אם אין בעיה לשלם על החניה אז יש לך את החניון בכיכר אתרים. משם יש הליכה קלה להילטון.

אסף

יקררררררצח

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ריאלי.

משם תיקח moBike

שיקח קורקינט של Bird

הכי זול זה לקחת אוטובוס שנוסע על בן יהודה, יותר זול מ Bird

יש כמה קווים שעושים את הדרך הזאת

אייל

פורסם

+ האפשרות שפקחים יפרגנו לו בדו"ח עסיסי על כך שהוא ללא קסדה. בת"א האכיפה בתחום כבר בשלבי פיילוט די מתקדמים (לטוב ולרע), בעיקר באיזור הטיילת.

פורסם

תודה לכולם. אגב, מי שאמר לגבי חנייה, אז כן, יש לי בעייה - עלול לצאת מעל 100 שקל על כמה שעות שאשהה שם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

את יכול לחנות בחניון הראשון בכניסה לנמל, ולשלם 25 ₪ ליום שלם. משם, הדרך אל הילטון קצרה מאוד. ברמה של עשר דק׳ הליכה.

• תוכן חדש...