Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ציפצוף אלטרנטור ואחרי כל הבדיקות והכל הלכתי למתקין והוא טוען בסוף שהמגבר אשם בציפצוף כיצד ניתן לבדוק עם המגבר לא תקין ליפני שליחה לתיקון??? תודה מראש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם פלאג מקוצר שמחובר לכניסות ה-RCA של המגבר.

בתור חשמלאי אתה אמור לדעת שקצר יתן לנו סיגנל של 0 וולט עם התנגדות של 0 וולט, סיגנל מושלם ושקט לבדיקה נכון?

אם המגבר ירעיש עם סיגנל כזה, הבעיה היא או במגבר עצמו או ב-כבלים/קרוסים פאסיביים/רמקולים שמחוברים למגבר.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

נראה לי הבעיה אצל המתקין, לא אצל המגבר ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה שהיה הכי יפה אצל המתקין הוא ניסה להעביר לי תכבל מינוס למקום אחר טען שזה בעיה ....

א

אז אולי אתה תעזור לי בציפצוף מה לעשות ואיפה קבורה מהבעיה???

פורסם

המתקין שניגשת אליו כניראה הוא לא גאון הדור, וכניראה ... מיתוסים זה הצד החזק שלו :)

TRANSFORMATOR, אם אתה רוצה להוסיף אינפורמציה תערוץ את ההודעה המקורית, אל תוסיף הודעות ..

(אתה עדין יכול לתקן את זה, תערוך את ההודעה הראשונה, ואז תערוך את ההודעות שבאו אחריה ותמחוק אותן)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אמרתי לך.

אם חיברת פלאג שקט למגבר - ולא היו רעשים ..... משמע המגבר לא אשם, וכל מה שמחובר אליו הלאה לא אשם.

זה יכול להיות, או הפאנל, או הארסיאי.

אם חיברת את הRCA על המושבים, ולא היה רעש ..... משמע זה הכבל.

תביא כבל "שקט" יותר .. כבל שזור שזירה מלאה ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ניסיתה לבדוק אם חיברת טוב את המינוס????

תחבר קבל למינוס של הארסיאי. לשמאלי ולימני ותחבר אותו לברזל של הרדיודיסק עצמו ותראי אם יש עדיין רעשים

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

freeflow, אתה מוכן להסביר מה הדבר שהמלצת לו אמור לעשות ?

ובעצם, מה ביקשת ממנו לעשות ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לעשות ארקה דרך הארסיאי ולחבר אותה לברזל של הרדיודיסק

לי היה דבר כזה וזה מה שעשיתי וזה עזר.

הלחמתי למינוס של הארסיאיי קבל וחיברתי אותו עם בורג לברזל של הרדיודיסק

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

כבר דיברו על זה פה...

זה מחלה של הפיונירים, כל מכת מתח הכי קטנה דופקת להם איזה חלק ואז נכנס רעש אלטרנטור...

הפתרון לזה הוא לעשות הארקה מהמינוס של הRCA לגוף של המכשיר.

TRANSFORMATOR אם יש לך HU של פיוניר תנסה את זה

Mazda Lantis F

פורסם

חבר'ה, התשובה נמצאת מול העיניים שלכם.

פגשתי את transformator, ובדקתי לו את המערכת, ניסינו לחבר כבל RCA חדש ולא היה יותר רעש.

זה לא הרדיו ולא המגבר.

transformator, תקנה כבל RCA שזור חדש, לא חייב להיות בהכרח המנסטר ויהיה בסדר.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...