Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבורגני הממהר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלומות,

בצער רב נפרדתי לפני כ3 חודשים מאבארט 500 מכמה סיבות (אחת מהן היתה שעברתי לקצב נסועה של 50-60 אקמ בשנה) העיקרית שבהן היתה שהייתי צריך באגז ומקום מאחור להעביר לעיתים דברים מטעמי עבודה .

נרכשה לה יונדאי I30 רכב מהממם מקסים מניע בנגיעה עושה את עבודתו נאמנה מא לב אולם חסר לי הגרגורי מנוע בהתנעה קרה בבוקר, חסר לי הריגוש במילים אחרות אני מחפש מחליפה ורצוי מרגשת

התקציב באיזור ה180-160 אש"ח (יכול להתמתח עד ל220 אש"ח אבל לא מעונין להיות שם משיקולים נוספים)

הבעיה מתחילה בעצם שאני לא יודע מה אני מחפש

פולו GTI נמצאת במימדים של האבארט ולכן נפסלה.

הגולף נמצאת בליגת מחירים שאני לא מעונין להיות בה

בין השורות אומר שהזמנתי קליאו טרופי חדשה וביטלתי את ההזמנה (תקופת בין המיצרים - זו שבו האבארט נמכרה לבין ההגעה של הקליאו גמרה אותי והייתי חייב רכב (בעיות של עצמאי)) ואין כרגע טרופי במגוון ובקרסו מחכים לצורה החדשה של הקליאו

אני מניח שהמגאן תהיה באותו הטווח של הגולף

לגבי איטלקיות אז ככה, בדיעבד מצטער שמכרתי את האבארט, שוקל ברצינות לחפש יד 1 שנת 17-18 או לחלופין לשים פעמיי לסוכנות ולהזמין חדשה אממה אולי שווה לנסות משהו אחר

לגבי כל השאר (גולייטה ומיטו) אני אסתור את עצמי בזה הרגע למרות שמדובר באותו היבואן מחירי הטיפולים והחלפים מגוחכים על סף הההזויים.

ואם לא הייתי בעל אבארת' לשעבר כנראה שגם היא היתה נפסלת

מישהו יכול לעזור ולהכווין אותי ?

הדרישות הן מרכב האצבק, רצוי ואף מומלץ ידנית ותא מטען סביר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם (נערך)

פולו GTI בממדים של אבארת? היא אונייה לידה.

שוק ההוט האצ הידני כרגע מסתיים בסיוויק טייפ R, פיגו 308 ו208 וקורסה opc שייצורה הסתיים בחול.

שיווק המגאן קרוב להתחיל אבל לך תדע אם יציעו ידנית ובאיזה מחיר.

מהדרישות שלך נראה שה308GTI והסיוויק הן הכיוון, אבל סיוויק בספק שתכנס בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כמו שכתבו קודם הפולו גדולה משמעותית מהאבארט.

יש לי כיוון מחשבה בשבילך. הצורך בגודל הוא להובלת דברים של עבודה? מה לגבי קיפול מושבים אחורי?

באופן הזה פולו וכל סופר מיני אחרת (כולל האבארט) יספיקו ללא קושי, לא?

פורסם
מה בנוגע ל308GTI? הם נכנסות בדיוק לתקציב ועונה לדרישות שלך.

חדשה עולה 209, יבואן שנותן הנחות מתחת לשולחן זה מתפוצץ אחכ בשוק היד שניה (אחמ אבארט אחמ)

כמו שכתבו קודם הפולו גדולה משמעותית מהאבארט.

יש לי כיוון מחשבה בשבילך. הצורך בגודל הוא להובלת דברים של עבודה? מה לגבי קיפול מושבים אחורי?

באופן הזה פולו וכל סופר מיני אחרת (כולל האבארט) יספיקו ללא קושי, לא?

אני לא עובד בהובלות יש לי בסהכ בית קפה, אולם קרה לא פעם שנאלצתי לנסוע למפעל של הרשת להביא מספר דברים ועם האבארט זה היה לא קל אבל אפשרי

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה ייגמר בקופרה.. 8)

גם כי היא בתקציב.

גם כי מתנהגת ונוסעת כמו בהמה תוך שהיא שומרת על סוג מסוים של פאסון.

גם כי היא בכיוון של להיות ממותגת בנפרד ממותג האם (כמו האבראת')

גם כי יחסית חסכונית בנסיעות מנהלתיות.

גם כי יש לה שוק אש ביד 2.

...CASKA for life

פורסם

חדשה עולה 209, יבואן שנותן הנחות מתחת לשולחן זה מתפוצץ אחכ בשוק היד שניה (אחמ אבארט אחמ)

מה זה משנה? קונה בזול מוכר בזול...

פורסם
שלחתי לך הודעה בפרטי

אדבר איתך הערב

מה זה משנה? קונה בזול מוכר בזול...

רכב לא יכול לאבד בשנה הרביעית 40% מערכו

רגע אני אנסח את זה שוב, רכב משומש לא יכול לאבד בשנה הרביעית 40% מערכו

הסיבה היחידה שהוא יאבד כך כחדש הוא נמכר הרבה מעל לשווי הריאלי שלו ולכן אבארת מחלקים הנחות כמו במיקוח בשוק הפשפשים על חדשה.

יבואן שנותן הנחות מופרזות צריך להיות מתאבד כדי לרכוש ממנו רכב

אולי זה לא כלל אצבע וזה תלוי רכב, אבל אם קניתי ב100 ואחרי 13 חודשים אני מוכר ב60 כי זה מה שהשוק נותן יש פה עיוות

מגאן RS 225 למכירה

פורסם (נערך)

לא יודע מה חווית בפיאט,בכל מקרה ספיציפית על ה308 אתה לא תקבל הנחה גדולה,הרכב מתומחר דווקא די אטרקטיבי יחסית לרכבים מקבילים,וזה עוד לפני שהגענו ליתרונות אחרים שלו.

אם אתה מעוניין להימנע מירידת ערך של כל רכב חדש תקנה משומש,אבל גם לזה יש חסרונות.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

ראיתי לא מזמן מרצדס A45 ב200K יד שנייה. נראה לי מתאים בול... אבל גם המחיר יקר קצת וגם מן הסתם טיפולים וחלפים יקרים. מבחנת עסקה היא די כדאית כי רוב הערך ירד

פורסם

לדעתי, ואם תוכל - חשוב על לפרק את החבילה לשניים...?

רכב דיזל ליום יום ולעבודה ומשהו יותר מיוחד לנפש.

שוב - לא יודע אם זה אפשרי.

אני לא רואה רכבים שהוצעו לך, שיתמודדו עם נסועה נכבדת כ"כ (עלות אחזקה תיקונים ושני טיפולים בשנה).

עצור, עשה חושבים שוב. מציעים לך רכבים מיותר מדיי קטגוריות שיותר מדיי "מפוזרות" (הן זה מה שאמרת - אינך סגור עדיין על מה לרכוש).

alfa 156 2.5.

פורסם

60 אק"מ בשנה זה בערך 4 שעות הגה ביום. הדבר האחרון שאתה רוצה זה רכב ספורטיבי קשיח עם גיר רגיל בשביל זה. רוצה להתרגש - קנה 106 ראלי ב15 אלף שקל. אבל ליום יום תקנה איזה דיזל נוחה וסגור עניין.

• תוכן חדש...