Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4/4/05 יום חרם על חברות הסלולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה שמופצת ברשת בשבועיים האחרונים קוראת למחאה נגד עליית מחירי השיחות הסלולריות . "בתאריך 4.4.2005 יום שני יבוצע חרם צרכנים נגד חברות הסלולר", נכתב בהודעה (ויש גם אתר ), "מה עושים? פשוט לא מדברים, לא שולחים SMS, אלא רק מכבים את הנייד ומשאירים אותו בבית". המכתב נחתם בהדגשה כי "הכוח בידיים שלנו!". אך הכח הזה יבוא לידי ביטוי באמצעות הרשת - זאת נדע רק ברביעי לאפריל.

http://geocities.com/herem_herem_herem/

פורסם

לא יעזור,לא יעבוד ולא ילך...

תראו לי מישהו שבאמת יכבה את הפלאפון שלו ליום!

אני לא מסוגל שהפלאפון שלי מכובה במשך דקה!

אדם.

פורסם

אני עושה את החרם הכי טוב.

אין לי פלאפון !!! :) :) :)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

חחח אני כבר בלי פלאפון בערך 3 חודשים.

היו לי שניים, אחד נפל לי לשירותים מהסינר בדיוק אחרי שהשתנתי, מיותר לציין שמאז הוא שווק חיים לכל חי (ועד אז הוא היה אצלי פחות מחודש)- וזה היה לפני 7 חודשים בערך עוד בתקופה שהיה לי זמן לעבוד...

הפלאפון השני שלי התקלקל והוא דלוק רק כשהוא מחובר למטען, וגם זה בקושי...

אני מתעצל ללכת לתקן אותם :)

האמת שבלי פלאפון אני מסתדר מצויין (כמעט :) ).

פורסם

בלה בלה בלה.

כל פעם אותו סיפור צולע.

אף אחד לא מחייב אף אחד לדבר.

כולם מכירים את המחירים הלא זולים של הסלולר ובכל זאת מדברים.

אז חלאס לבכות, תתחילו לשלוט בהוצאות שלכם ולא לבלבל את השכל.

תודה והמשך יום נעים,

אני, עובד בחברה סלולרית.

:-)

פורסם
בלה בלה בלה.

כל פעם אותו סיפור צולע.

אף אחד לא מחייב אף אחד לדבר.

כולם מכירים את המחירים הלא זולים של הסלולר ובכל זאת מדברים.

אז חלאס לבכות, תתחילו לשלוט בהוצאות שלכם ולא לבלבל את השכל.

תודה והמשך יום נעים,

אני, עובד בחברה סלולרית.

מה הקשר אף אחד לא מחייב אף אחד לדבר? פשוט במקום תחרות שזה מה שהיה אמור להיות, חברות הסלולר נותנים בדיוק את אותם תעריפים ואותם שירותים. אם בהתחלה הייתה מלחמה על לקוחות, וכל חברה ניסתה לחדש במבצעים (הורדת דמי מנוי חודשיים, שיחה מזוהה בחינם, פלאפונים בחינם וכ"ו), אז כרגע הם לא עושים כלום אלא מעלים מחירים. באמת אף אחד לא מחייב אותי לדבר בפלאפון, ואני דיי ממעט לדבר בפלאפון, אבל זה לא אומר שאני אתן לנצח ככה סתם בלי מאבק לחברות הסלולר. מחר חברות האוטובוס יעלו מחירים וכולנו נשב ונשתוק, מחרתיים בזק וחברות הכבלים והלווין יעלו מחירים ונשב ונשתוק, אז איפה הכוח שלנו כצרכנים כאן? אמנם אני בטוח שלא יצא מהיום חרם הזה כלום, כי מעט אנשים יקיימו את החרם, וגם אם יקיימו לא שזה יפגע בהכנסות של החברות, אבל בכל מקרה צריך להראות להם שלנו יש את הכוח ולא להם. לשם המחשה, בצרפת כשהעלו את מחירי הדלק נהגים חסמו כבישים, רק אצלנו מוכנים לשבת ולשתוק. אז אני לא אומר ללכת ולחסום כבישים ולהבעיר צמיגים, אבל יום חרם יהיה התחלה נחמדה.

ד"א אריאל משום מה נראה לי שאם לא היית עובד בחברת סלולר, לא היית מדבר ככה.

עריכה------

הנה לינק לאתר טוב יותר בנוגע לחרם: http://www.herem.area.co.il/

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ד"א אריאל משום מה נראה לי שאם לא היית עובד בחברת סלולר, לא היית מדבר ככה.

פליקס

פליקס,

הממשלה החליטה לפגוע בהכנסות החברות הסלולריות למרות שמחירי הסלולר בארץ הם מהנמוכים בעולם.

החברות הסלולריות, כחברות כלכליות שמטרתן רווח, החליטו להעלות מחירים בזמן דומה מכיוון שבאופן מפתיע (!!!!) הן נפגעו בזמן דומה ע"י החלטת הממשלה.

זה שהחברות הללו מרוויחות ים של כסף זה בגלל סיבה אחת בלבד - עם ישראל חי ואוהב לדבר בסלולרי. זהו. c'est lui.

בקיצור, החרם לא יעבוד. חבל על המאמץ.

אגב,

מבצע כמו שסלקום עשו לאחרונה למגזר הרוסי או מבצע כמו שפלאפון עושים כרגע לחיילים, זו לא תחרות על לקוחות??

פורסם
פליקס,

הממשלה החליטה לפגוע בהכנסות החברות הסלולריות למרות שמחירי הסלולר בארץ הם מהנמוכים בעולם.

החברות הסלולריות, כחברות כלכליות שמטרתן רווח, החליטו להעלות מחירים בזמן דומה מכיוון שבאופן מפתיע (!!!!) הן נפגעו בזמן דומה ע"י החלטת הממשלה.

זה שהחברות הללו מרוויחות ים של כסף זה בגלל סיבה אחת בלבד - עם ישראל חי ואוהב לדבר בסלולרי. זהו. c'est lui.

בקיצור, החרם לא יעבוד. חבל על המאמץ.

אגב,

מבצע כמו שסלקום עשו לאחרונה למגזר הרוסי או מבצע כמו שפלאפון עושים כרגע לחיילים, זו לא תחרות על לקוחות??

לא יודע אם המחירים הם מהנמוכים בעולם, אבל אני יודע שהתעריפים בארץ גבוהים ללא שום קשר להשוואות עם מקומות אחרים. לדוגמה: הורדת רינגטון עולה 3 ומשהו ש"ח, משחק עולה 7-10 ש"ח, טפט \ אייקון בסביבות 2-3 ש"ח, וזה דיי יקר. (מחיר דקת שיחה ומחיר SMS אני לא ממש זוכר, אבל אם אני לא טועה גם הם לא זולים). בנוסף למכשירים שהם בעצמם יקרים, למשל כל המכשירים בארץ (ומכשירים טובים בהרבה) ניתן לקנות אותם ברוסיה בהרבה פחות כסף. ובנוסף כל התכניות הללו של קניית מכשיר בX ש"ח והחזר בזמן אוויר של X ש"ח, ותכנית משפחה, ומבצעים על מחיר זמן האוויר זה בלוף אחד גדול. כי אף פעם לא יהיה לך מושג אמיתי האם אתה באמת מדבר בתעריף X ולא בתעריף Y וכמה באמת כסף מגיע לך החזר.

ד"א אין לי מושג על אילו מבצעים אתה מדבר של סלקום ופלאפון.

פליקס, לקוח סלקום בעבר ואורנג' בהווה.

ROOONEEYY

פורסם
לא יודע אם המחירים הם מהנמוכים בעולם, אבל אני יודע שהתעריפים בארץ גבוהים ללא שום קשר להשוואות עם מקומות אחרים. לדוגמה: הורדת רינגטון עולה 3 ומשהו ש"ח, משחק עולה 7-10 ש"ח, טפט \ אייקון בסביבות 2-3 ש"ח, וזה דיי יקר. (מחיר דקת שיחה ומחיר SMS אני לא ממש זוכר, אבל אם אני לא טועה גם הם לא זולים). בנוסף למכשירים שהם בעצמם יקרים, למשל כל המכשירים בארץ (ומכשירים טובים בהרבה) ניתן לקנות אותם ברוסיה בהרבה פחות כסף. ובנוסף כל התכניות הללו של קניית מכשיר בX ש"ח והחזר בזמן אוויר של X ש"ח, ותכנית משפחה, ומבצעים על מחיר זמן האוויר זה בלוף אחד גדול. כי אף פעם לא יהיה לך מושג אמיתי האם אתה באמת מדבר בתעריף X ולא בתעריף Y וכמה באמת כסף מגיע לך החזר.

ד"א אין לי מושג על אילו מבצעים אתה מדבר של סלקום ופלאפון.

פליקס, לקוח סלקום בעבר ואורנג' בהווה.

אתה צודק בכמה דברים:

1) המחירים של המכשירים יקרים.

2) אתה באמת לקוח אורנג'.

אלו הדברים שבהם צדקת.

הדברים שבהם טעית:

1) אתה לא יכול לכתוב שהתעריפים בארץ גבוהים ללא קשר להשוואות עם מקומות אחרים, כי כדי להגיד על משהו שהוא גבוה צריך להשוות אותו למשהו דומה. (דרק שארפ גבוה ביחס לאחותי הקטנה ונמוך ביחס לבאסטון, אבל הוא לא גבוה אבסולוטית... מקווה שהובנתי.)

2) העלויות של שירותי תוכן הם סבירים לחלוטין אצל החברות הסלולריות... תבדוק מחירים אצל חברות שירותי תוכן דוגמת "תטיס", "יוניסל" וכו' ואז תחזור אלי עם תובנות.

3) לגבי תוכניות זמן אוויר מוזלות, הכל שקוף. אתה מוזמן לבקש פירוט שיחות או לצפות בו באתר האינטרנט של אורנג' (אם ניתן...) ולראות שאתה מתומחר כמו שצריך על השיחות...

4) אין לך מושג לגבי המבצעים, אז אתה יוצא מנק' הנחה שהם לא קיימים. חכם.

לסיכום, לזרוק דברים לאוויר זה טוב ויפה, בפועל... לא ממש ניתן לעמוד מאחוריהם :-)

שיהיה לכולכם יום חרם מוצלח, אני מקווה שהוא יילך טוב כדי שלחבר'ה שלי בעבודה תהיה פחות עבודה (אני ביום חופש באותו יום... ללא סלולרי :-D עלק)

פורסם

1) אתה לא יכול לכתוב שהתעריפים בארץ גבוהים ללא קשר להשוואות עם מקומות אחרים, כי כדי להגיד על משהו שהוא גבוה צריך להשוות אותו למשהו דומה. (דרק שארפ גבוה ביחס לאחותי הקטנה ונמוך ביחס לבאסטון, אבל הוא לא גבוה אבסולוטית... מקווה שהובנתי.)

2) העלויות של שירותי תוכן הם סבירים לחלוטין אצל החברות הסלולריות... תבדוק מחירים אצל חברות שירותי תוכן דוגמת "תטיס", "יוניסל" וכו' ואז תחזור אלי עם תובנות.

3) לגבי תוכניות זמן אוויר מוזלות, הכל שקוף. אתה מוזמן לבקש פירוט שיחות או לצפות בו באתר האינטרנט של אורנג' (אם ניתן...) ולראות שאתה מתומחר כמו שצריך על השיחות...

4) אין לך מושג לגבי המבצעים, אז אתה יוצא מנק' הנחה שהם לא קיימים. חכם.

לסיכום, לזרוק דברים לאוויר זה טוב ויפה, בפועל... לא ממש ניתן לעמוד מאחוריהם :-)

שיהיה לכולכם יום חרם מוצלח, אני מקווה שהוא יילך טוב כדי שלחבר'ה שלי בעבודה תהיה פחות עבודה (אני ביום חופש באותו יום... ללא סלולרי :-D עלק)

1) אם אתה רוצה להשוות מחירים למקומות אחרים, אז כדאי שתשווה גם את רמת החיים, שכר לבן אדם, ועוד פרמטרים אחרים. אני אומר שמחירים הנ"ל גבוהים ביחס למה שהם היו פעם, וגבוהים לכיס שלי. אני לא צריך להשוות למקום אחר כדי להבין שמשחק מסריח לפלאפון יעלה 10 ש"ח, ורינגטון מסכן של הלהקה האהובה עליי יעלה 3 ש"ח.

2) העלויות של שירותי התוכן גבוהים משמעותית, לא חסרים הרבה אתרים שיציעו לך את אותם הדברים בהרבה פחות כסף.

3) שקוף... YEAH RIGHT. שום דבר לא שקוף, אמנם הכל ניתן לראות באינטרנט, אבל לא פעם אתה מגלה שחויבת על 30 שניות במחיר X ופעם שנייה במחיר Y, ולפעמים תמצא שבתוך המשפחה אתה מדבר בתעריף שונה, וכל מיני קונצים, ובינינו למי יש כוח כל פעם לעקוב אחר כל חצי שניה של שיחה שהוא ביצע?

4) אפשר לחשוב, מבצע אחד שתיים וזה כבר נקרא תחרות? רוב המבצעים של החברות כמעט וזהים, ובגדול הם מציעים את אותם התנאים בתוספת אי אלו שינויים קטנים האופיניים לרשת זו או אחרת.

טוב זהו סיימתי להוציא קיטור על חברות הסלולר, ושלא נדבר על הצבת האנטנות והקרינה שיוצאת מהן, שזה כבר נושא בפני עצמו לדיון.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
טוב זהו סיימתי להוציא קיטור על חברות הסלולר, ושלא נדבר על הצבת האנטנות והקרינה שיוצאת מהן, שזה כבר נושא בפני עצמו לדיון.
ורק כי משעמם לי עכשיו...

תחשוב שהיינו מדברים בשרשור הזה על המחירים הגבוהים, ואתה עוד היית מוסיף "ואפילו הקליטה על הפנים!!!".

מתי זה היה קורה? אם לא היו מספיק אנטנות...

זה אבסורד שכזה...

מצד אחד אתה רוצה קליטה אופטימלית כמו כולנו, מצד שני אתה מפחד לקבל סרטן מהאנטנות (אגב, אתה מעשן?).

בקיצור, אנחנו לא נסיים את הדיון הזה מעולם... כי לכל תשובה שלך תהיה תשובה (צודקת יותר :-D) שלי :-P

לילה טוב לכולללללללללללם.

• תוכן חדש...