Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שאלה - הייתם קונים רכב שנת 2017 שנסע 30 אלף קילומטר בשנה ושלושה חודשים שלו על הכביש?

זה לא קילומטראז גבוה מידי לשנה? (הרבה עבר 2 טיפולים בחברה)

פורסם

לטעמי זה הרבה לזמן כל כך קצר.

באופן אישי אני לא קונה רכב שעשה יותר מ 20 בשנה,אבל זה תלוי גם כמה אתה לחוץ לקנות והאם הרכב עבר טיפולים כמו שצריך.

קח בחשבון גם מכירה עתידית,אם אתה נוסע גם מרחק כזה בשנה תוך 3 שנים הרכב מעל 100K ואז אולי יהיה קצת קשה למכור..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

כמו שנאמר, זה רק תלוי בכמה אתה נוסע. אם אתה נובע מעט (נניח, 10,000 לשנה או פחות) ומתכוון להחזיק את הרכב לכמה שנים - אין שום מניעה לקנות אותו. כשתרצה למכור הק"מ יהיה סביב הממוצע. אם אתה נוסע הבה או מתכוון למכור עוד שנה - חפש רכב עם ק"מ נמוך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

30 אלף לשנה ושלושה חודשים זה ממש לא הרבה.

השאלה מה המצב הכללי של הרכב. זה הרבה יותר חשוב מה 30 אלף.

והשאלה האם הוא עבר את ה 30 אלף האלה בעיר או מחוץ לעיר, אם הרוב מחוץ לעיר אז זה ממש לא מזיז לרכב.

פורסם

הרכב עבר ק״מ מעל הממוצע, אבל מדובר על רכב חדש עם ק״מ נמוך באופן ככלי,לא מדבור על 250 אלף ק״מ.

לכן אם הק״מ הגבוה בא לידי ביטוי במחיר לא הייתי פוסל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה רכבי ליסניג אתם מכירים שמסיימים 3 שנים עם פחות מ 76 אלף?

בסה"כ מדובר על רכב של שנה ו3 חודשים , זה 15 חודשים , כלומר 2,000 לחודש.

מדובר בחריגה של כ-10,000 ק"מ, זה יהיה זניח בתוך שנה שנתיים,

לא שמענו איזה רכב זה.... ומה שיותר חשוב זה מה הרכב עבר ולמה הוא נסע כל כך הרבה.

יש לי חבר שגר בעמק חפר ונוסע לבאר שבע כל יום הלוך חזור, ואחד אחר שגר בפתח תקווה ונוסע ליקנעם כל יום הלוך חזור.

שניהם עושים יותר מ 2,000 בחודש ועדיין הק"מ האלה פוגעים פחות ברכב ממי שגר ברמת גן ונכנס ללב תל אביב כל יום.

פורסם

הרכב אמנם עשה 30 אלף ק"מ, לא מעט לרכב בן שנה וקצת, אבל מצד שני גם זכה להיכנס לשני טיפולים ואני מניח שרוב הק"מ נצבר מחוץ לעיר, מה שאומר בלאי נמוך למכלולי שקשורים בגיר למשל, כנראה שלא תהיה בוצה במנוע וסביר מאוד להניח שהמצבר יהיה גם במצב טוב. הדבר היחיד שעשוי להיות מוחלף בזמן הקרוב - צמיגים.

אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה, הק"מ אצלך יתאזן ובהנחה כי הרכב במצב טוב ובמחיר טוב - הייתי הולך על זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב עשה בשנה 24 אלף ק"מ, ב 15 חודשים הוא עשה 30.

כן מעל הממוצע אבל ממש מעט מעל, הממוצע הוא 17-18 אלף בשנה לרכב פרטי. גם 20 אלף בשנה זה עדיין בתחום הממוצע. לא יודע למה עושים מזה סיפור.

במכירה אחרי כמה שנים, לא משנה כמה תסע, ה 7000 ק"מ האלו מעל הממוצע של האוטו עכשיו לא ישפיעו על המחיר. רכב עם נגדי 80 אלף ק"מ לא עולה יותר מרכב עם 87 אלף ק"מ. זה הבדל קטן מידי בכדי להשפיע על המחיר.

כשהרכב יחסית חדש זה משפיע יותר. בהנחה של כמה אלפים אפשר לקנות ואין עם זה שום בעיה.

זה לא שהוא עשה 40 או 50 אלף בשנה.

פורסם

אם יש לך אפשרות לקנות רכב חדש, או רכב במצב יותר טוב עם פחות נסועה - אז עדיף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פות"ש, הרכב שלי עומד כרגע על כ52K ק"מ, בשנתיים ו4 חודשים על הכביש,

90% מהנסיעות שלי הן בינעירוניות, מטופל במוסך היבואן בלבד ולא נחסך עליו גרוש, כולל צמיגים, ברקסים טיפולים, ניקיות ומה לא, והאוטו נראה ונוסע כאילו אתמול יצא מהחברה למעט כמה שריטות חניה מפתיחת דלתות,

אז אני בהחלט מוכן לקנות רכב כזה עם 30K שנסע בעיקר בבינעירוני, מטופל ושמור, כי הוא עוד יסע המון בוודאות, ובכלל אם הנסיעות שלך קצרות אז זה יתקזז, מה שכן לא הייתי מוכן לשלם מחיר כמו רכב אחר מאותו דגם אך עם קילומטראג' נמוך הרבה יותר, כך שזה תלוי במחיר גם כן.

פורסם

אני הגעתי בשלושה חודשים עם האיוניק ל7 וחצי אלף. נסועה של 500-600 ק"מ בשבוע.

לא קריטי, אם לא נוסע הרבה זה יתאזן עם הזמן , כמובן בהתאם למחיר.

ראיתי כמה ראפידים 2017 שמוצעות למכירה עם 90 אלף ק''מ :shock:.

יש ביד2 איוניק 2017 עם 107 אלף. זה נראה כאילו הרכב ננהג במשמרות. יחד עם זה, המחיר לא כזה רחוק מאיוניק מ-0 ק"מ.

אגב, זה מה שהייתי ממליץ לפות"ש. אין אין הבדל דרמתי במחיר, לחפש את אותו הדגם מ-0 ק"מ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש ביד2 איוניק 2017 עם 107 אלף. זה נראה כאילו הרכב ננהג במשמרות.

בדיוק, רכב אבטחה של חברת שמירה שנוסע 24/7. כי מונית שעובדת 12 שעות לא מגיעה ליותר מ 60-70 אלף בשנה.

פורסם
30 אלף לשנה ושלושה חודשים זה ממש לא הרבה.

השאלה מה המצב הכללי של הרכב. זה הרבה יותר חשוב מה 30 אלף.

והשאלה האם הוא עבר את ה 30 אלף האלה בעיר או מחוץ לעיר, אם הרוב מחוץ לעיר אז זה ממש לא מזיז לרכב.

נכון. אולי טיפה מעל הממוצע (20K בשנה) אבל בטח שלא יותר מדי.

• תוכן חדש...