Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה חדשה מקבלן יש חורי "עין ביקורת" ליד 2 האסלות הנסתרות.

החורים אמורים להיות מכוסים על ידי מכסה שהקבלן טרם סיפק לי.

הקבלן מתעקש שעל פי חוק החורים האלה אמורים להיות בקיר. עברתי בין כל הדירות של שכני (11 דירות) ולאף דירה אין חורים כאלה. רק קיר חלק מאחורי האסלות.

הקבלן כמובן לא מוכן להסביר לי למה רק הדירה שלי עם כאלה חורים ודורש ממני כתב וויתור על המכסים כדי להחליף לי את האריחים לאריחים שלמים שיכסו אותו.

האם כדי לכסות עם אריח שלם או על ידי מכסה?

מצורף תמונה של אחת האסלות שלי ותמונה של אסלת אחד השכנים.

[ATTACH]510478[/ATTACH][ATTACH]510479[/ATTACH]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

תגיד, איזה שימוש יש לאסלה נסתרת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הניאגרה נסתרת, לא האסלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האמת להסתיר את האסלה עד כדי שיהיה חור ברצפה וזהו (שירותי בול פגיעה, כמו פעם) יכול להיות פטנט.

אפשר לגבות על זה 9999.99 שקל לא כולל עבודה ולקרוא לזה אסלת בריאות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה כנראה בקומה הנמוכה יותר, זה נקודת ביקורת שחייבים לפי טופס 4 ולרוב זה בקומה התחתונה, הפתרון זה או להשאיר את זה ככה עם מכסה או לעשות קרמיקה מעל רק תזכור איפה זה בדיוק אי פעם לעתיד (כנראה שלעולם לא)

פורסם

אני לא בקומה הכי תחתונה. יש מתחתי דירת גן שגם לה אין פתחים כאלה. אני הדירה היחידה מתוך 14 שיש לה פתחים כאלה ליד האסלה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
שיהיה חור ברצפה וזהו (שירותי בול פגיעה, כמו פעם)

מוכר לי מנסיעות למזרח אסיה.

אני לא יכול. גורם לי להרגיש כמו חיית שדה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מעדיף שיצרפו סולם לחור ברצפה ותרגיש כמו חיית יער?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה ברור לי במה מדובר. נתקלתי בניסוח השגוי בעבר והשתעשעתי.

מיכל הדחה סמוי הוא דבר אסתטי, אבל לא נוח לתיקון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוח לתיקון ? מה לא נוח לתיקון במיכל סמוי ?

בעניין נקודת הביקורת, זה לא קשור למיכל הדחה שלך אלא לצינור הראשי של הבניין.

נקודת הביקורת ששם הקבלן אפילו לא בגובה של חיבור צינור הביוב שלך, לכן אין לזה עניין נקודתי עם המיכל עצמו או החיבורים שלו.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע. אתה אינסטלטור, אני לא. מכל מקום - האינסטלטור שתיקן לי נזילה ממיכל כזה די נאבק בעבודה דרך הפתח הקטן. לא יודע אם זה עניין של מקצועיות או ניסיון, אבל בניגוד למיכל הדחה רגיל, אני לא הייתי מתסדר שם עם כלום בלי לחשוש מלשבור משהו. צריך להוסיף - זה Geberit, אולי הם בונים מנגנונים יותר מורכבים. לא יודע.

• תוכן חדש...