Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה ממש לא קשור למכוניות אבל אני חייב לשתף אתכם.

לאור המקרים המצערים בשנה החולפת נגרם עוול לגזעים הללו.

אני בתור בעלים גאה של כלבת אמסטף חש כאב רב על הנזק שנגרם הן לנפגעים והן לכלבים.

כל זאת עקב חינוך לקוי ויחס לא ראוי לכלבים ע"י בעליהם.

בשורה התחתונה לשני הזנים הנפלאים הללו נגרם עוול עקב התדמית הלא הוגנת שהוצמדה להם.

כלבים אלו [מניסיוני האישי] הם כלבים נפלאים ,חברותיים ובהחלט נאמנים.

אין לי מושג מה גורם להם למעשים כאלה אולי זה החינוך הדפוק שהם מקבלים אבל אני יודע שכלב שמקבל אהבה מחזיר פי 2 אהבה.

כלב אמסטף\פיטבול מסוכן אולי, ואני חוזר אולי לכלבים אחרים [אני מודה שהיא קצת קנאית..]

אבל שוב ,הכל תלוי בחינוך [כנ"ל בני אדם]

חבל שהיום כלבים אלו יוצאו מן החוק או ימצאו את עצמם בהסגרים\בסיסים צבאיים או בבור ביוב לאחר שהורדמו.

תודה על תשומת הלב

דודו

נ.ב

לוקה[זה השם שלה],אני חולה עלייך:lol:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם שאלה, לוקה לא הייתה ילדה שמתעללים בה בשיר של סוזאן ווגה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דודו, הדברים שאתה אומר מאוד הגיוניים,

אבל שוב מדובר כאן במקרה קלאסי שהרוב סובל מהמיעוט הקטן, והאמת שאני לא בטוח עד כמה הוא קטן בארץ שלנו,

של כל אותם אלו שחושבים שהכלב זה ה-"גב" שלהם ומתגאים בכך שיש להם כלב רוצח/לא רואה בעיניים/הורג חתולה ב-4 שניות,

ומגדלים אותו בהתאם לזאת.

אין מה לעשות, ברגע שאתה מביא לבבון אקדח, בסוף איכשהו הוא יורה בו... זה רק עניין של זמן.

No worries 8)

פורסם

דודו, הינך צודק בהחלט וגם לי כואב רבות על גזעים אלו.

בטוחני שהתדמית שהוצמדה להם נובעת מכך שנערים, שלעתיד יהיו בעלי עונדות או אונו משופרות, בוחרים להחזיק כלבים שכאלו ע"מ להטיל אימה על כל השכונה.

נערים אלו, ובכלל המון אנשים שמנצלים את כלביהם למטרת הרתעה ותקיפה (ואני לא מדבר על אחזקת כלב בתוך בית מגודר למטרות שמירה, תחביב, תוספת למשפחה ועוד, אלא על אנשים שידועים בכל העיר בכך שכלבם מטורף ושאין להתקרב כשלושה קילומטרים מביתם או להעליב את אח של דוד של בן דודה של אבא שלהם), מחנכים את כלביהם התמימים (כן, הם תמימים, כמו ילדים קטנים) לתקוף באכזריות כל דבר שזז, וכך יש המון מקרי תקיפות שהאיצו וגרמו לחוקים אלו.

מצער מאוד לראות ולשמוע על כך.

בברכה,

שחף בן צבי,

אוהב חיות ושמח לגדול במשפחה שמגדלת 3 פינצ'רים (אולי ההפך מאמסטף, אבל אני בטוח שאתה שמח לשמוע), תוכים ועוד.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

כמובן שאתם צודקים בטיעונכם של גידול לקוי בהם אבל: דבר כזה לא היה קורה לפודל. הכלבים האלה הם רוצחים בפוטנציה והם רק צריכים טריגר שייקח אותם שלב אחד קדימה אל עבר הייעוד האבולציוני שלהם וזה לשרוד בכל מחיר. וכשיש לך שיניים בגודל הזה ולסת חזקה כזו ושרירים כאלה חזקים זה מה שעתיד לקרות. הכלבים האלה הם מסוכנים.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני נגד. לחלוטין.

כשלב ראשון, נוכל לשאול - האם יש להתיר אחזקת "עוזי" בבית לכל דורש?

כנראה שלא.

כשלב שני, נוכל לשאול - מה אם לעוזי הזה הייתה נשמה משלו, רצונות שלו וכו'?

הכלבים האלו נועדו להרוג. אין שום סיבה להחזיק אותם בחברת אנשים.

ואם כן, אז ברשיון. כמו כל כלי נשק אחר.

וזה לא משנה לי איך גידלו אותם או איך אימנו אותם. אני לא הייתי רוצה כזה אחד מסתובב לידי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עוול או לא עוול, צריך לעשות משהו עם זה...

שלא תפרש את מה שאני אומר בצורה לא נכונה, אני אוהב כלבים, ומגדל כלב...

אבל הכלבים האילו "מיועדים" לתקיפה! זה כמו להיסתובב עם אקדח טעון עם ניצרה פתוחה, להשאיר אותו בבית כשהתינוק משחק בו ואחרי זה להתפלא...

חלק מהאופי הנוח של החיות האילו "ניתן" להם לאחר שנים של טיפוח הגן "הידידותי לאדם" (אבל שמוכן ליטרוף כל חיה אחרת)... יש מיקרים מתועדים של בעלי כלבים מהסוג הזה שגידלו והרביעו ושיבחו את הגזע הזה, הם מתארים מיקרים שבהם הכלב נהם על בעליו ונורה במקום! בצורה זו "שרדו" רק הכלבים שהיו נחמדים לאנשים... אל תשכח שהזן הזה פותח למיחמת כלבים, ובאותה תקופה בארה"ב זה היה מותר (וגם לירות במי שיכנס לך לגינה)... הגנים נישמרו, אבל אם מרוצת השנים הם "היתערבבו" עם כלבים אחרים, כאילו שלא ניבחרו בקפידה, ואז, מספיק הניצוץ הקטן שידליק את הכלב...

לרוב לא תישמע על אמסטף שתקף את הבעלים שלו, אלא את החברים שלו, את המישפחה וכו'...

כלב הוא חיה "עידרית", ולכל עדר יש מנהיג (הבעלים)...

אחת הסיבות שכלבים מהסוג הזה תוקפים ילדים היא שהם מרגישים מאוימים ע"י אותו יצור שתופס את מקומם בעדר, ואז הם מגיבים כמו שהם יודעים... באלימות...

ניתן כמובן לעקור היתנהגות "עידרית" כזו או אחרת, ולהפוך את הכלב חיה "שיבטית", כמונו...

אבל לזה צריך לא מעט ידע וניסיון... דבר שאין לערס המצוי...

לדעתי זה דבר חיוני שתיהיה איזו שהיא מערכת ריסון לגידול של כלבים כאילו... משהו שלא כל אחד יוכל לגדל אחד כזה. כמו שלא לכל אחד נותנים רישיון לנשק...

עוד נק' למחשבה, היו מיקרים שגם כלבי גולדן תקפו (בצורה חמורה) את הבעלים שלהם... ועדיין הם כלבי נחיה מצויינים...

בקיצור, אסור להכליל, לכל כלב יש את נקודת הפקיעה שלו, מתי שהוא מאבד את האשתונות, כמו לנו...

אלא שבניגוד אלינו, אין לו מערכת רגשות של "טוב ורע" כמו לנו...

הכל תלוי באילוף, בצורת הגידול, מי היו ההורים, ובאיזו סביבה הוא גדל.

כמובן שאתם צודקים בטיעונכם של גידול לקוי בהם אבל: דבר כזה לא היה קורה לפודל. הכלבים האלה הם רוצחים בפוטנציה והם רק צריכים טריגר שייקח אותם שלב אחד קדימה אל עבר הייעוד האבולציוני שלהם וזה לשרוד בכל מחיר. וכשיש לך שיניים בגודל הזה ולסת חזקה כזו ושרירים כאלה חזקים זה מה שעתיד לקרות. הכלבים האלה הם מסוכנים.

כאן אתה טועה... זה יכול לקרות לכל כלב, גם לפודל (היה לסבתא שלי "פודל תוקף")...

רק שפודל שתוקף אותך, במיקרה הגרוע, זה ממש לא נעים אחרי שהרטבת את המיכנסיים שלך מצחוק... שמשהו כמו אמסטף, שנאוצר, פיטבול, רוטווילר או אפילו כלב זאב שתוקף, זו סאגה אחרת לגמרי...

גילי

smit-and-amstaf.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

redbaron, הינך צודק מאוד.

יש להגביל את הרשות להחזקת כלבים מגזעים אלו, ולהתירה רק לבעלים אחראיים.

אך כיצד יהיה ניתן לקבוע זאת? ולפקח על כך?

אין זה הוגן להגביל חד משמעית את ההחזקה בגזעים אלו, שכן עדיין לא מדובר בכלי נשק, אלא בחיות מחמד, אשר מסבות הרבה אושר לבעלים נאמנים ומטפחים.

מובן שניתן לדמיין ולתכנן את ביצוע מתן הרשיונות.

חקירה פסיכולוגית על האדם והמשפחה החפצה בגידול גזעים אלו, משאלים לשכנים בנוגע לאופי גידול והתנהגות הכלב, ואף חונך שיבקר מדי פעם בבית המשפחה ויברר מהו אופי הכלב, גידולו וחינוכו.

אך זוהי אוטופיה ולמעשה מימוש רעיון הרשיונות בעייתי במידה רבה.

כאמור, התנהגות הכלב תלוייה בחינוכו, ואותו ניתן לתכנן. מובן שאופי הכלב הוא עובדה שכמעט ולא ניתן לשנותה (כלבתי הקטנה תוקפנית מאוד, בעוד שחברתה לבית עדינה בצורה אדירה, ושתיהן מאותה משפחת גזעים. אמנם הן מעורבות, אך עדיין זה מעיד על כך שלא לכל כלב מגזע מסוים יש אופי החקוק בסלע.), אך בעזרת חינוך נאות ניתן להשפיע על התנהגות הכלב ולהמעיט מהסכנה שהוא מהווה לסביבה.

אין עוררין על כך שרוב הכלבים מגזעים אלו תוקפניים ומקרי התקיפה האקוטים נפוצים יתר על המידה, אך כמתואר בהודעתי הקודמת, הגורם לכך הוא חינוך לוקה בחסר אשר רוב בעלי הכלבים מקנים לכלביהם.

מאידך, ישנם המון בעלי כלבים מגזעים אלו המגדלים ומטפחים את כלביהם נאמנה, מחנכים אותם בצורה מצויינת, והסיכויים למקרי תקיפה הנפוצים בתקשורת בכלבים אלו נמוכים מאוד. מיותר לציין שכאשר שני הצדדים (הכלב ובעליו) משרתים אחד את השני בנאמנות, הפגיעה בסביבה אפסית ואין להרוס מצב זה ע"י חוק.

אל לשכוח גם שבעלי כלבים אלו משקיעים לרוב הון תועפות על אחזקתם וטיפוחם, בין אם מדובר במזון וטיפוח, ובין אם מדובר בביטוחים כנגד מקרי תקיפות וכד'. לרוב, בעלי כלבים אלו המשקיעים כה רבות בכלביהם הם אלו שראויים להמשיך ולגדל את כלבם בנחת, ואם בעלים אלו יסכימו לשלם סכום מועט בנוסף על כך (למימון הרשיונות, הבירורים והמעקב), המצב אכן יכול להיות מושלם.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
redbaron, הינך צודק מאוד.

יש להגביל את הרשות להחזקת כלבים מגזעים אלו, ולהתירה רק לבעלים אחראיים.

אך כיצד יהיה ניתן לקבוע זאת? ולפקח על כך?

אין זה הוגן להגביל חד משמעית את ההחזקה בגזעים אלו, שכן עדיין לא מדובר בכלי נשק, אלא בחיות מחמד, אשר מסבות הרבה אושר לבעלים נאמנים ומטפחים.

ומה תעשה אם "תמצא" מישהו שמגדל כלב כזה ללא אישור?!

תיקנוס אותו? תיקח לו את הכלב?

מה יקרה לכלב המיסכן??? סביר להניח שימצא את עצמו קר ועטוף בשקית ניילון באיזה פח... חבל...

redbaron

אל לשכוח גם שבעלי כלבים אלו משקיעים לרוב הון תועפות על אחזקתם וטיפוחם, בין אם מדובר במזון וטיפוח, ובין אם מדובר בביטוחים כנגד מקרי תקיפות וכד'. לרוב, בעלי כלבים אלו המשקיעים כה רבות בכלביהם הם אלו שראויים להמשיך ולגדל את כלבם בנחת, ואם בעלים אלו יסכימו לשלם סכום מועט בנוסף על כך (למימון הרשיונות, הבירורים והמעקב), המצב אכן יכול להיות מושלם.

אגב, כשרציתי לעשות ביטוח לכלב שלי ניתקלתי בחוזה מסויים של חברת הביטוח שאומר כי הביטוח תקף אח ורק אם הכלב הובל בתנאים שמצוין בחוק העזר העירוני או בחוק המקומי (המחמיר מבינהם)... וזה אומר, שאם הכלב שלך לא הלך עם מחסום ורצועה, אין ביטוח...

בקיצור, אני ירדתי מזה...

אני רציתי לעשות את הביטוח הזה כי פעם הוא קפץ על איזו ילדה והתחיל ללקק אותה, היא כמובן ניכנסה להסטריה... וזה אחרי שההורים שלה אמרו לה "תיראי, הנה כלב" והתקרבו בצהלה (לעולם לא להתקרב לכלב צועקים עם הידיים מתנפנפות לצדדים)...

ובקשר להוצאות, זה בערך כמו להחזיק מכונית איטלקיה, ישנה להחריד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לדעתי, אתה טועה לחלוטין.

הכלבים האלו גרועים מכלי נשק, לפחות לכלי הנשק אין רצון משלו.

הם קטלניים בדיוק כמו כל כלי נשק אחר, רק פחות נשלטים ממנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לדעתי, אתה טועה לחלוטין.

הכלבים האלו גרועים מכלי נשק, לפחות לכלי הנשק אין רצון משלו.

הם קטלניים בדיוק כמו כל כלי נשק אחר, רק פחות נשלטים ממנו.

אתה צודק במידה מסויימת... כלב שלא טופל כהלכה, או אולף בצורה שגוייה יהיה תוקפני ומסוכן לסובבים אותו... דרך אגב גם הרבה כלבים קטנים הם לא ממש מאולפים ונובחים על כל מי שעובר לידם, ההבדל הוא בכך שהם לא ממש יכולים לגרום בעיות ורק נובחים...

עם זאת, עם אילוף נכון וקפדני וטיפול מתמיד בכלב (כל כלב או כמעט כל כלב), הוא יהיה ממושמע ולא מסוכן לציבור...

דרך אגב לגבי האיסור או ההגבלה על גידול כלבים כגון אמסטף, לפי דעתי, יש הגיון מסויים בכך, שכן אלו כלבים שעלולים להיות מסוכנים לציבור, ולכן לפי דעתי אין להרשות לכל אחד לגדל אותם. צריך לקבוע תנאים מסויימים שרק מי שעומד בהם יורשה לגדל כלב כזה...

דרך אגב אני זוכר שפעם ראיינו מישהו שמגדל כלב מסוג אמסטף בטלויזיה, ואותו אדם אמר שלמרות שהוא סומך על הכלב שלו הוא אף פעם לא ישאיר אותו לבד עם התינוק שיש לו... זה אדם אחראי עם שיקול דעת...

פורסם

אפילו כלב רוצח אפשר לחנך, אני מכיר כלב מסוג דוגו ארגנטינו, הוא בן כמה שנים כבר וכל פעם שבאים לשחק איתו הוא עושה קולות ומתלהב כמו גור קטן, הוא מאולף לתקיפה והגנה ויש לו משמעת גבוהה (הוא אפילו הולך אחורה שאומרים לו). זה לא נכון שכל כלב רוצח יום אחד יתקוף!

וראיתי פודל שהיה בעוקץ ושלח כמה מאלפים לבית חולים בגלל תקיפות, בפעם באה תאשימו את החינוך ולא את הכלב עצמו כי כל פעם אחרי החקירות של הבעלי כלבים מגלים איזה חינוך הכלב קיבל.

ובמקרה האחרון שהיה השבוע, היה כתוב שהכלב שיחק וזרק חפצים על הכלב, אז אני מצדיק את הכלב הפעם!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכלב זו חיה (סליחה על הביטוי) טיפשה, (ביחס לבני אדם כמובן)

הוא מתנהג כמו שהסבירו לו ולימדו אותו.

הכלבים שנשכו, ל-א נשכו סתם !

הילדים התגרו בהם \ עשו תנועה שגמרה להם לפחד\ להיות מאוימים !

עובדה שהכלב לא תקף אף בנאדם אחר שהלך ברחוב באותו יום\זמן !

בקיצור, לדעתי הילד התגרה בכלב, או שהחינוך שלו היה מאוד מאוד רע.

לי היה 2 פיטבולים בעברי ולצערי מסרתי אחת מהן, אבל הכלבה הזו לא עשתה רע לאף אחד, היא הייתה מקסימה והתנהגה כמו שצריך. אין שום סיבה שהייתי צריך לשים לה מחסום או כל דבר אחר.

אם כלב יש לו נעילה של 2 טון ומזג רוח לא נעים, זו לא סיבה להרוג אותו ! ניתן לחנך אותם מחדש!

פורסם
הכלב זו חיה (סליחה על הביטוי) טיפשה, (ביחס לבני אדם כמובן)

הוא מתנהג כמו שהסבירו לו ולימדו אותו.

בדיוק כמו בני אדם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...