Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי הרכב מדהים... אך התחזוקה יקרה, נוחות ממוצעת, אמינות-לא כל כך יודע,לא היתה לי כזאת, אהה כן ולא לכולם הגיר מתאים, אני יודע על הרבה שלא מסתדרים איתו...

פורסם

תריץ חיפוש על המילים - 156 , סלספיד. תמצא הרבה מאוד מידע. אם אח"כ יהיו לך שאלות ספציפיות תשאל, ישמחו לעזור לך.

גיא

פורסם
שלום,

מה דעתכם על אלפא 156 סלספיד מנוע 2 ליטר שנת 2000...

מבחינת נוחות, אמינות, תחזוקה...

.

אם מה שאתה מחפש זו נוחות אמינות ותחזוקה זולה לך על משהו אחר. יש לא מעט מכוניות שעדיפות על האלפא בפרמטרים הנ"ל. אלפא קונים בגלל עיצוב, ביצועים והתנהגות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אתה מחפש נוחות שהיא מעל הכל , קנה צרפתייה , הן מצטיינות בזה

אם אתה רוצה אוטו עם לב ספורטיבי ונשמה קנה אלפא רומיאו !

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
אם אתה מחפש נוחות שהיא מעל הכל , קנה צרפתייה , הן מצטיינות בזה

!

מסכים לגבי הנוחות..

לא חושב שבסכום כזה אפשר לקבל רכב נוח יותר מרכב צרפתי (בהדגשה שגם הדגמים הישנים הם מאוד נוחים)

א-ב-ל, אמינות ותחזוקה זולה (או תחזוקה מועטה) לא תמצא ברכב צרפתי כנראה.:?

אם עניין האמינות חשוב לך, אפשר להתפשר ולחפש רכב אירופאי טוב שיהיה בעל נוחות סבירה ואמינות טובה יותר.

אם עדיין חשובה הנוחות, סיטרואן קסנטיה יכולה להיות קניה מוצלחת (נוחות נטו!)

אמיר.

פורסם

אני יכול רק להצטרף לחברים מלמעלה רק רכב צרפתי כמו למשל - פיג'ו 406, סיטרואן קסנטיה, C5.

פורסם

כל המכוניות האלה הן טובות ונחמדות אך חסרות חן ומתגמדות לדעתי אל מול היצירה המוטורית

החד פעמית שנקראת אלפא 156 !!!

קשה למישהו שלא נהג בה או ישב בה מקרוב להבין את זה, אבל היא כל כך יותר מעניינת מפתה ויפה

מכל צרפתיה או גרמניה מתחרה !

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

כל המכוניות האלה הן טובות ונחמדות אך חסרות חן ומתגמדות לדעתי אל מול היצירה המוטורית

החד פעמית שנקראת אלפא 156 !!!

קשה למישהו שלא נהג בה או ישב בה מקרוב להבין את זה, אבל היא כל כך יותר מעניינת מפתה ויפה

מכל צרפתיה או גרמניה מתחרה..

זה כמובן ברור- אני לא חושב שיש כאן ויכוח לגבי זה (למרות שאחרי נסיעה מטורפת בגיר הסלספיד יצאתי מאוכזב מאוד- אני הייתי מעדיף ידני רגיל:wink: )

ועל כל התכונות הטובות שלה, גם היום היא לא תספק מה שמכונית צרפתית יכולה לספק...

(לא שזה היה מפריע לי, עדיין אני חולם על 156 2.5 ידנית)

אמיר

• תוכן חדש...