Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב פאנן לכל מי שקורא את ההודעה הזו

התקציב שלי מוגבל מאוד כרגע [260 שח ובגירוד מאסיבי 310] ואני מעוניין ליקנות מגבר יד שניה [אפשר גם "זבל סיני"] וזאת בעיקר בישביל הצורך להרים סאב פשוט בהספק נומינלי של 235RMS [כמובן שאם יש אופציה מצד המגבר המדובר אפשרות להרים 2 אחוריים פשוטים בהספק נומינלי של 50RMS] בכל אופן ההצעות כרגע לפני נכון לרגע זה:

1. California Boom CL1000 במחיר נידרש של 320

2. Boss BA2900 במחיר נידרש של 400

3.Platinum Audio USC9980 במחיר של 300

מה מבין 3 האופציות הכי כדאי ומשתלם לשימוש בהתחשב לצרכים ולתקציב הדל ?

תודה מראש

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לדעתי לך על הפלטינום ..גם מחיר יותר טוב מהבוס וגם לא נופל ממנו בכלל בביצועים...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

את הבוס אפשר לקנות חדש בקרטונים ב500 אחי ואת הפלטיניום ב350 חדש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל מה המצב איש זה אסף [מהמפגש] ..

מאיפה אתה יכול לסדר לי ב350 שקל פלטינום אודיו חדש?

פורסם

נו בחייאת 80 אנשים קראו מאתמול את התרד הזה וממש קשה לכם פיזית ונפשית לארגן לי דיעה מגובשת ? ולתת לי חוות דעת?:?

מה בשאר התרדים מחלקים פרסים לעונים?

עזרה בבקשה,תודה!

פורסם

ממש לא קשה כבר היו 10000 תרדים על המגברים האלה חפש תחת השם "זבל סיני" שם אומרים לך מה הם באמת שווים.....

יש לך 300 שקל למגבר אתה לא מעניין להשקיע קצת יותר ולחפש משהוא נורמלי אז קח לך על החתול בשק....

פורסם

אדי אוליי תיהיה יותר ספציפי ומבין 3 האופציות שהזכרתי פה תגיד לי מה הכי נורמאלי בישביל להרים סאב ו2 אליפסות אחוריים?..אגב לך זה "זבל סיני" אבל אותי זה יספק כי אני שומע עם האוזניים ולא עם העיניים ולא פריק מטורף של סאונד באוטו [בבית זה משהו אחר] אבל נעזוב את זה עכשיו..

לעניינינו מה הכי נורמאלי מבין השלושה הנ"ל.[אגב שמעתי בפועל את הפלנטינום אודיו ודי אהבתי..את הקליפוניה והבוס לא יצא לי לשמוע..אוליי לכם יצא..]

תודה.

פורסם

אסף אני במקומך היתי עושה חיפוש על שלושת המוצרים, ובודק איפה יש הכי הרבה המלצות.

מעבר לכך, זה באמת ניחוש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי , אני ברגעים אילו עורך חיפוש..להשלמת פערים..בכל אופן שוב את הפלטינום יצא לי לשמוע ודי אהבתי והוא עונה על דרישותי בכלליות..השאלה האם מישהו ממכם שמע הן פיזית והן מבחינת בעיות במגברים הללו ספציפית וכל פיסת מידע בנושא ,אני אשמח לשמוע .תודה לבנתיים על ההיענות

פורסם

דבר ראשון אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

דבר שני, אני מאמין שחיפוש בפורום יתן לך את כל האינפורמציה שאתה זקוק לה, בטח ובטח יותר מכל אינפורמציה שתקבל בתרד הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם
ההצעות כרגע לפני נכון לרגע זה:

1. California Boom CL1000 במחיר נידרש של 320

2. Boss BA2900 במחיר נידרש של 400

3.Platinum Audio USC9980 במחיר של 300

מה מבין 3 האופציות הכי כדאי ומשתלם לשימוש בהתחשב לצרכים ולתקציב הדל ?

תודה מראש

מהסוכנים של המוצרים,

420 שקל עולה בוס חדש,

430 שקלים עולה קליפורניה בום חדש.

350 שקלים עולה פלטיניום חדש.

אבל זה רק מעל 5 יחידות אפשר להביא במחיר כזה.

לעניין, הבוס יהיה הכי מתאים, משום שיש לו קרוס לחיתוך גבוה ונמוך.

תמיר

• תוכן חדש...