Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע לעובדה שאני אופליסט מושבע. אבל האהבה שלי היא לא עיוורת ואני תמיד פתוח לביקורות. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה שתמונות מורידות הרבה מהיופי של המנטה. כאשר המנטה שלי הייתה במצב על הפנים גם לא יכלו לראות את הפוטנציאל שבה, לכן אני ממליץ לך לבוא לראות את המנטה שלי שעשו עליה עבודה טובה (עד כמה היא טובה אתה תצטרך לשפוט, מי כמוך יודע שתמיד יש מה לשפר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל מי שמדבר על מנטה A ויופי כנראה מימיו לא ראה מנטה A משופצת כמו שצריך......

עכשיו תגיד לי מי יותר יפה .A או ג'וניור? אני חושב שזה ברור אפילו שגם אני אופליסט מושבע ואפילו שגם אני זומם בסתר על המנטה של חבר שלך.:wink:

בברכה,יניב

09.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מדבר על מה אפשר לעשות מהאוטו אלה איך הוא נראה במקור.

זה לא חוכמה גדולה לקחת דגם מסויים , להנמיכו,להרכיב קיטים וג'נטים גדולים....

ראה ג'וניור מקורית (GTAM ) של שנות ה-70 מקורית , מה תגיד ?

1970-gtam-20-8.jpg

פורסם

בהשואה בין התמונה של המנטה A והג'וניור (שתיהן ללא ספק שיפוץ מטורף) אין לי בכלל ספק מי יותר יפה (המנטה :-P ), אבל זה בגלל שאני אופליסט מושבע.

בכל מקרה, אשמח לשמוע אם היא נמכרת. גם אם לא, אני אשמח לראות אותה, אני ממש קרוב אליכם,זכרון.

בהצלחה בשיפוץ או במכירה (לי):wink: .

יניב

פורסם

דרך אגב, כדי להבין כמה האוטו הזה מטורף לחלוטין, שים לב לשני הצריחים העליונים של הבולמים הקדמיים שיוצאים מהמכסה מנוע...:shock:

02.jpg

04.jpg

03.jpg

פורסם
בהשואה בין התמונה של המנטה A והג'וניור (שתיהן ללא ספק שיפוץ מטורף) אין לי בכלל ספק מי יותר יפה (המנטה :-P ), אבל זה בגלל שאני אופליסט מושבע.

בכל מקרה, אשמח לשמוע אם היא נמכרת. גם אם לא, אני אשמח לראות אותה, אני ממש קרוב אליכם,זכרון.

בהצלחה בשיפוץ או במכירה (לי):wink: .

יניב

הג'וניור הזו לא משופצת בטירוף. זו ג'וניור GTA אורגינלית ונדירה מאוד. כך היא נראית במקור.

פורסם
ליאור , אני מסכים עם כל מילה שאתה אומר ,

ועוד הערה לגבי שיפוץ .

אם קונים רכב לשפץ לפי כדאיות כלכלית זה לפי דעתי אומר משהו , זה לא שיפוץ מהנשמה .

גם אני עם המוריס שקוע עם הרבה כסף , ולא בטוח שהרכב שווה את זה אולם רכב מהסוג הזה

משנות השלושים ארבעים היה חלומי הרבה שנים וזה מה שאני משפץ .

רכב עתיק / קלאסי יש לבחור לפי סימפטיה לסוג הרכב , רכב שזוכרים מהילדות , רכב

שעושה לך את זה , שימור ולא , אם שווה משהו על מנת למכור . או לומר לי יש רכב עתיק / קלאסי אספנות ששווה .........

אני חושב שלא זה הנושא המרכזי, אלא מהות השיפוץ עצמו והחזרת עוד רכב ענתיקה לכביש !

בכל רכב ישנה השקעה כספית רבה ויש הרבה כלי רכב שלא ממש שווים את ההשקעה , אבל עבור

בעל הרכב הוא שווה הון , נקשרים לרכב שפקרת בו כל בורג כמעט , ועבדת עליו במשך כמה חודשים או שנים .

בהצלחה בכל אופן ואם תעלה עוד מנטה לכביש - תבורך !

ביי

דרור .

חותם על כל משפט! בפרוש, לא שווה לך להשקיע בשיפוץ רציני ולמכור, במיקרה הטוב (מאד) תקבל החזר של כספך, אז, מה עשית? במיקרה הרע, תשקיע המון ותקבל רק חלק חזרה, אז למה?

רק אם אתה אוהב את האוטו/משוכנע, שאין אופציה להשיג אחר במצב יותר טוב/מושלם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הג'וניור הזו לא משופצת בטירוף. זו ג'וניור GTA אורגינלית ונדירה מאוד. כך היא נראית במקור.
לא אמרתי משופרת בטירוף, אמרתי משופצת בטירוף.

הכוונה לשיפוץ מדהים ומקורי ברמה והשקעה גבוה מאוד.

יניב

• תוכן חדש...