Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לאילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג רוצים להשכיר רכב לארבעה ימים (5.9-9.9)

באיזה חברה אפשר לקבל הצעת מחיר משתלמת יותר?

אפשר לקחת בחשבון רכב קטן כמו ספארק,פיקנטו?

פורסם

אני מציע שתבדקו בכמה חברות (כולל ביטוחים והשתתפות עצמית)ותחליטו. אנחנו אמנם פה כדי לעזור, אבל זה בדיוק מה שאנחנו נצטרך לעשות כדי לתת לך תשובה.

לגבי הרכב הקטן, בוודאי, למה לא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש בקל - אוטו מבצע שנמשך כבר שנים, 88 ש"ח ליום (בהזמנה למינימום 3 ימים) לרכב ידני קטן. מכיוון שאין כמעט מכוניות ידניות יש סיכוי טוב שישדרגו לרכב אוטומטי באותו מחיר.

שכרתי מהם כמה פעמים, באמת אפשר לקבל את המחיר הזה אם לא עושים ביטול השתתפות עצמית, רק מצב המכוניות לא היה משהו.

פורסם

אם רק לשניים אז הרכבים יהיו נוחים, כי גודל הרכב כמעט לא בא על חשבון מרווח הפנים הקדימי. עשיתי כבר כמה נסיעות דרומה עם הספארק ואין שום תלונות.

הרכבים המודרנים הם ממש לא הרכבים של פעם. לפני שנה וקצת ירדתי לאילת עם קורסה שכורה ואם היה היה תלוי בי הייתי יכל להמשיך ללא עצירות כלל.

פורסם

המבצע בקל אוטו הוא לנסיעות קצרות יותר, בפעם האחרונה ששכרתי מהם הייתה הגבלה של 100 ק"מ ליום, ככה שלאילת ובחזרה זה לא מספיק.

פורסם

לרוב כדי לקבל נסועה גבוהה צריך להשכיר ל4-5 ימים ומעלה(תלוי בחברת השכרה) - לגבי רכב ממש בזול? אתה משלם על מה שאתה מקבל, תשלם מעט תקבל רכב מעפן.

אבל ההמלצה הכי טובה? תשכיר מהסניפים המתויירים, שמה שמורים הרכבים היותר חדשים ונחמדים לרוב, אני עובר הרבה באיזור של המלונות בתל אביב שמה שוכנות מלא חברות השכרה ותמיד רואים ששמה הרכבים השכורים הכי חדישים ומתוקתקים - אם תשכיר בעיר פרברית הסיכויים שלך לקבל רכב ישן ופחות "מפנק" גדולים יותר(לדוגמא הסניפים של ראשון לציון של החברות השכרה שומרים הרבה פעמים דגמים ישנים יותר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...