Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא ממש רשומות הנחיות כאלה. במסך מולטימדיה של הרכב שלי תחת המסך של הטיפים יש טיפ שאומר שלא צריך לעמוד בסרק לפני נסיעה ושאפשר להתחיל נסיעה באופן מיידי, אבל לא מצויין משהו לגבי סיום הנסיעה.

אבל מהתשובות פה אני מבין את רוח הדברים פחות או יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולא ממש רשומות הנחיות כאלה. במסך מולטימדיה של הרכב שלי תחת המסך של הטיפים יש טיפ שאומר שלא צריך לעמוד בסרק לפני נסיעה ושאפשר להתחיל נסיעה באופן מיידי

תתפלא, אך את אותה הנחייה תמצא גם בספר ברכב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מרבית הרכבים החדשים היום בעלי הטורבו מגיעים גם עם מערכת Start&Stop אשר מכבה את המנוע (וגם הטורבו) מסרב פעמים במהלך נסיעה מנהלתית בעיר.

אופל אסטרה הוא לא רכב ספורט, לא דורש תפעול ואו תחזוקה מיוחדת. סע רגיל.

פורסם

חשוב לציין שהרבה רכבים מהשנתון הזה, ואפילו לפני, יוצרו עם מערכת שימון לטורבו שממשיכה לפעול גם לאחר שמדוממים את המנוע. זאת בשביל לחסוך לנו את ה"המתנה" כאשר הגענו לחניה ורוצים לדומם מנוע. מטרת המערכת הזאת בגדול, היא להמשיך להזרים שמן לטורבו עד שהמניפות שלו ייעצרו לגמרי, במקום שאנחנו נצטרך להמתין.

פורסם

אם תיסע מספיק "חזק" ברוורס, אז אין שום סיבה שהטורבו לא ייכנס לפעולה. הכל תלוי בסל"ד המנוע (במידה ומותקן טורבו צ'ארג'ר ; אם מדובר בסופר צ'ארג'ר אז הטורבו "תמיד מופעל").

פורסם

טורבו לא נכנס ולא יוצא מפעולה. טורבו מסתובב כל הזמן. טורבו מונע על ידי גזי פליטה. כל עוד המנוע שורף דלק ופולט גזי פליטה, הטורבו מסתובב. מעל סל"ד מסויים (כשנפלטים יותר גזי פליטה ומאיצים יותר את הטורבו) סיוע שלו הופך להיות יותר מורגש.

בסל"ד נמוך ועם פתיחה קטנה של המצערת יש מעט גזי פליטה, הטורבו מסתובב לאט ולא מרגישים שהוא תורם משהו. אבל הוא עדיין פועל. זאת אומרת מסתובב.

פורסם
שאלה בנושא- האם ברוורס הטורבו גם נכנס לפעולה? ההגיון אומר שכן...

כל עוד צנרת גזי הפליטה מחוברת לטורבו, הוא מסתובב, בכל מצב ובכל שלב. :wink:

פורסם

אחד הדברים שקימים היום בכל רכב, היא מערכה העצור וסע, שמזהה עצירה ומכבה את הרכב.

שזה לא בהכרך טוב, הפוך...לא טוב.

מן הסתם היום עדיין היצרנים מקררים את המגדש, חלקם עם קירור מים וחלקם קירור שמן שממשיך

לעבוד ולקרר עוד עשרות שניות מרגע העצירה.

אבל עדיין לפני עצירה מוחלטת מופיע בספר רכב שלפני עצירה מוחלטת יש להמתין דקה או יותר.

לדעתי, עם ממתינים לפני קצת זה לא מזיק. זה יותר מועיל ממזיק... כמה מועיל? אלוהים יודע.

פורסם
לא הבנתי מה זה המשפט הזה ״לפני עצירה מוחלטת יש להמתין דקה״.
מומלץ להמתין לפני כיבוי המנוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אותי לימדו ש"מקררים" טורבו רק לאחר נסיעה שבה מרוב שלחצת הטורבו הופך לאדום מהחום (סל"ד מאוד גבוה).

לקרר את הטורבו לאחר נסיעה שבה הסל"ד המקסימלי היה 3,000 זה בזבוז דלק וזיהום אוויר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זוכר שפעם נתקלתי בסרטון הבא: ערוץ יוטיוב חזק ביותר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...