Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 2.0 EYESIGHT

MiOB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :-)

אני בעל פולקסווגן פולו 1.2 TSI שנת 2011, שגמעה כמעט 65,000 ק"מ.

הילדים כבר בני 3 ועם הכיסאות מאחורה, הכל הופך להיות צפוף מאוד.

אני כבר לא יכול להזיז את כסא הנהג אחורה עד הסוף מבלי לקבל ברך ורגל בועטות בתוך הגב. :-P

אז... בסוכנות סובארו בראשון לציון הציעו את ה-XV 2.0 EYESIGHT, יחד עם מיגון גחון מקורי,

ב-158,911 על הכביש.

1. קודם כל, המחיר סבבה? אפשר להוציא הנחה יותר גבוהה? זה למעשה 5,000 שקל מתחת למחירון שרצו.

האם מישהו הצליח לקבל את הדגם הזה בפחות? האם הם חברו בעבר למועדוני לקוחות כלשהם על הדגם הזה?

2. האם הרכב הזה מגיע בכלל לרכבי 0 קילומטר יד שניה?

כלומר, ב-2019, יש סיכוי שאמצא את שנתון 2018 מוצע בהנחה משמעותית?

3. כדי 'להלביש' אנדרואיד אוטו על מערכת המולטימדיה המקורית, הם דורשים 2,000 ש"ח.

זה משהו שאפשר לאחר מכן להשיג במחיר יותר זול?

4. על טרייד אין הם רוצים לתת על הפולו 37,000 ש"ח, וזה עוד לפני כל ההורדות.

האם "שווה" לתת את האוטו תמורת הסכום הזה? כלומר, לא בהכרח כחישוב כלכלי.

או לשמור אותו כרכב שני בבית?

5. מימון :x הוצעה ריבית מתואמת של 2.2% (פריים+0.6) שזה יחסית בסדר למה שמוצע בחוץ, אפילו מהבנקים.

יש לי את סכום הכסף של האוטו, אבל הוא מושקע, ולכן אני מעדיף לקחת 100% מימון.

הם הציעו הלוואה רגילה והלוואת בלון, שתיהן באותה הריבית.

אם אני נותן מקדמה של 1,500 ש"ח, למשך 60 חודשים, נשאר בסוף עם 64,000 ש"ח לשלם.

ההערכה שלי היא שהרכב יהיה שווה כ-80,000 ש"ח, כלומר אם לא יקרה איזה אסון, אצליח לכסות את התשלום.

אבל התשלום עצמו על כל ההרפתקה הזאת יהיה 111,900 ש"ח, שזה מזעזע. :?

אולי פשוט לפרוס לפחות שנים? האם היו תקופות שנתנו מימון יותר טוב?

תודה! :-)

פורסם (נערך)

טרייד אין כמעט תמיד פחות משתלם מאשר מכירה פרטית.

יש XV בליסינג אפס ק"מ, לא ברור לי אם זה הדגם הקודם או הנוכחי, אבל בכל מקרה מדובר ב1.6.

זה לא להלביש אנדרואיד אוטו על המערכת המקורית, זה להתקין מחשב אנדרואיד על המערכת המקורית.

עד כמה שזכור לי ומה שאני קורא בכתבות, יש במערכת אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אכן, ראיתי בליסינג אפס ק"מ את ה1.6, אך תהיתי אם בכלל יש מצב שה-2.0 EYESIGHT יגיע לסגמנטים האלה,

או שזה בדרך כלל תמיד הדגמים הקטנים/בסיסיים?

פורסם

1. מחירון זו נקודת פתיחה למו"מ במיוחד בסמלת. כרגע סובארו במבצע חבר או הסתדרות המורים, תבדוק פירסומים.

2. כן אבל בעיקר דגם 1600 "ליסינג"

4. הֲמָרָה (טרייד) אף פעם לא משתלמת כלכלית. אם להשאיר את הרכב הישן זו שאלה שתלויה בצרכים וביכולות שלך.

5. תבדוק שוב את התנאים בבנק שלך, ותוודא שאתה מבין את העלויות האמיתיות של ההלוואות, כולל כל האותיות הקטנות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה הסיבה להעדפת ה-XV? יש דגמים יותר מרווחים ממנה וגם במחיר נוח יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המחיר בסדר גמור. המערכת מגיעה עם אנדרואיד אוטו ואל תלביש עליה כלום.

הביקוש לגירסת ה2.0 אייסייט היה גבוה מאוד וקשה לי להאמין שהיא תופיע באפס קילומטר בזמן הקרוב אבל אף אחד לא יכול להתנבא.

לגבי הטרייד, אני לא יודע מה המחירון של הפולו אבל אישית, ההצעה שקיבלתי מהטרייד שלהם היתה אטרקטיבית. הפתרון לדילמה הזו הוא להעמיד אותו למכירה ביד2 בסכום גבוה יותר ולראות אם אנשים מתקשרים וכמה הם מוכנים לשלם (במקרה שלי, אף אחד לא היה מוכן להציע יותר מהטרייד, גם אחרי כמה שבועות ביד2).

פורסם

תודה לכולם :)

@Cycleman:

אני לא נעול בכלל, אני רק העדפתי להתנסות בעולם ה-4X4, וזו היתה נראית לי האפשרות הטובה מהמתחרים.

יש לך ניסיון לגבי דגמים נוספים? אשמח לשמוע כמובן. :)

@borsood:

ראיתי שהיה למועדון חבר/הוט/הסתדרות המורים, אבל זה היה ב-2017. אני דווקא חבר גם במועדון הוט וגם במועדון חבר, אך לא ראיתי השנה.

@menir1:

אני יודע שיש בסגמנט הזה מרווחות יותר, ואף גם עם מטען גדול יותר, הסיבה היא כפי שאמרתי היא ההנעה הכפולה, כלומר,

אני כן רוצה לקחת מספר מפגשים בעניין ולהיכנס ל-'עולם' הזה. יש לך דעות וניסיון בעניין?

@omerkot:

כן ההנחה יפה בסך הכל, אבל ראיתי במבצעי המועדונים בשנה שעברה שהיו הנחות גדולות, הגיע בערך ל-152 אלף ותנאי ריבית יותר טובים.

לגבי הטרייד אין, זה באמת אטרקטיבי, אין מצב לשקלל את הק"מ הנמוך של הפולו בשוק היד שניה?

אני מתעלם מהעבודה שהוא אמר שיורידו עוד כמה אלפים מהמחירון בגלל ירידת ערך של 1% שהיתה לפולו. (דלת הוחלפה)

פורסם

אם אתה רוצה את אופציית יכולת השטח, אז ה-XV די ייחודית במה שהיא נותנת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאחרונה - אוקטובר 2018 , רכשתי XV 2.0 EYESIGHT בסוכנות פת. להלן מסקנות מהליך הרכישה.

1. מחיר: ניתן להוריד במומ "סביב לשולחן" בסביבות 2000 , 3000 מאידך ניתן לקבל בחינם , בייחוד בימי מכירות , מתנות "שוות" היכולות להסתכם ב אלפי שקלים. למשן, פוינטר (כ 2500 ) , מתאם אנדרואיד (כ 3000 ) ועוד ...

לשם כך אתה צריך לשכנע את מנהל הסניף ברצינותך.

2. 0 קמ יד ראשונה: לא לדגמי EYESIGHT . בכלל כל היבואנים עובדים כך: לא מספקים את הדגמים ברמות גימור גבוהות למכירה בשיטה זאת.

3. אנדרואיד אוטו מגיע כחלק מהחבילה של אנדרואיד 8 במולטימדיה (כ 3000 ) של XV. מניסיון לא תורם כלום.

בישראל מקפידים היבואנים וספקיהם הרישמיים להתקין באופן חוקי רק תוכנות מוזיקה כמו TUNEIN וניווט WAZE . וגם פנגו. זהו.

4. שיקול אישי שלך.

5. מימון היבואן: תמיד לא כדאי כלכלית. אם אתה זקוק למימון המלצתי, גש לבנק שלך ונהל מומ על הריבית.

אם כספך מושקע, ואתה סומך על היכולות הפניננסיות שלך להכות את הריביות על הלוואות בנק - לך על זה.

לגבי האוטו ,: אני בחנתי מספר רב של ג'יפונים, ונסיעות מבחן על חלקם. לבסוף הלכתי על XV בגלל:

א. מירב אבזרי בטיחות אקטיביים במחיר זה מול הדומים לו.

ב. מנוע ותיבת הילוכים אמינים ביותר. אני מצפה ללפחות 6-7 שנים ללא כל תקלה , כמו טויוטה.

ג. לא היברידי, לא תיבת הילוכים רובוטית,

ד. מרווח גם מאחור ! על חשבון תא מטען זעיר.

פורסם

מדוע הפער במחיר כה גדול בין דגם זה עם אבזור בטיחותי וללא אבזור בטיחותי 133,000 ₪ לעומת 152,000 ₪ ?(במבצע חבר שהיה ) .לעומת זאת ההפרש נמוך במנוע 1.6 ליטר :130,000 ₪ לעומת 138,000 ש"ח

• תוכן חדש...