Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סיאט איביזה 1.5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, אז גם אני נהגתי ברכב המבחן ואמנם רוב הדברים כבר נכתבו, אבל בכל זאת אנסה להוסיף את נקודת המבט שלי.

קודם כל, אציין שלא יצא לי לנהוג או לשבת באף אחת מגרסאות האיביזה החדשה פרט לזו, כך שאני לא יכול להשוות למנוע הליטר וכו'.

מבחינת מראה אני חושב שמדובר ברכב שקולע באופן מדוייק לטעמו של קהל היעד, הלדים והחישוקים הגדולים מוסיפים לאיביזה לא מעט נוכחות. גם פנים הרכב לא מאכזב, ואם כבר הזכירו את הסיוויק וה-208, לדעתי בסעיף הזה האיביזה מרשימה יותר משתיהן.

מבחינת ביצועים והתנהגות אני מסכים עם מה שכבר נכתב, מדובר ברכב זריז ונעים לנהיגה, אך לא מהנה. אפשר לנהוג את הרכב הזה מהר, אפילו בכביש מפותל, אבל זה פשוט לא זה.

את המנוע דווקא די אהבתי, הפעולה שלו חלקה, הוא חסכוני וגם הצליל דווקא נחמד לטעמי, אך כנראה שזו תוצאה של יותר מידי זמן נהיגה על משולשי צילינדרים...

לסיכום, לדעתי יש לאיביזה הזו מקום במחיר שנע באיזור ה-120K ש"ח, אך לא במחיר הנוכחי.

ולגבי זה:

במושב לא חשמלי גלגלת היא - לדעתי לפחות - האופציה המועדפת, כי אפשר לקבוע איתה זווית יותר מדויקת של המשענת מאשר עם הידית הקליקית.

לדעתי את קהל היעד יותר מעניינת הזווית השטוחה ביותר שאליה יכולה המשענת להגיע, מאשר הזווית ה"מדויקת" :lol:.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

"נקי" הכוונה לאחד שלא נהג באיביזה בשנים האחרונות ויכול לתת דעה , של אדם

ממוצע , אחד אפילו שלא כל יום מזדמן לו לנהוג ברכבים אחרים חוץ מהXV סובארו שלו למשל,

כי הוא חיפש רכב נעים לנסיעה ואמין. וסתם מחווה דעה בנסיעה רגילה או יום יומית.

אחד שהמנוע של האיביזה הזו פשוט תעשה לו סחרחורת (רק רעיון מעניין).

כי אתה פבל, נוהג כל יום ברכב אחר , שזה מעולה והכי נכון לפורום ולמבחני הדרך.

ברור שצריך אחד עם נסיון! וברור שאני אוהב את התוצאה.

אהבתי שגם יוליאן נהג ברכב למשל וחווה דעה (לי זה חשוב), אני כן חושב שזה

נותן מענה אפילו יותר טוב ממבחן רגיל של מגזינים מפורסמים אחרים, אני כן אוהב

את הרעיון ומעדיף אותו על קריאת מבחנים מסוקרים אחרים.

זהו ...נראה לי שאני סתם מחפש את מה שאי אפשרי ואני מתחיל לסבך את עצמי.

פורסם (נערך)

מה שיפה במבחנים באתר שיש מספר נהגים שבוחנים את הרכב.

זה יכול להיות נהג עם רכב ספורטיבי ונסיון נהיגה דינמי ויכול להיות מישהו כמוני שאין לו נסיון עם רכבים ספורטיבים אבל יכול לתת נקודת מבט אולי שונה בתור ״הנהג הדינמי המתחיל״.

לגבי הנסיון כמו שרשמת מסכים להחלוטין, אני לא אוביל מבחן רכב מקטגוריה שאיני מכיר אלא צריך מישהו עם נסיון וידע מה הולך אצל המתחרות ונסע עליהם מנת להשוות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יוליאן, דווקא אהבתי שגם אתה בוחן את הרכב מנקודת המבט שלך...אל תפסיק אני מאוד

מעריך ומאוד חשוב לי לקרוא את רשמך מרכבים כאלה ואחרים. זה מה שעושה

את המבחן לריאלי יותר וטוב יותר מהרבה אחרים בשוק המהולל הירחוני שקונים.

תודה רבה, זה לא מובן מאליו, מעריך מאוד.

כן חושב שיבואני הרכב צריכים יותר להעזר בפורום, אני כן חושב שהם יכולים

וצריכים לתמוך בו, כי התועלת שיקבלו גדולה יותר וגם נקייה יותר.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

כמו שלאון תמיד נמכר במבצעים אז רוב הסיכויים שגם האיביזו הזו לא תמכר במחיר המלא אלא יותר זול.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
רכב שהיה יכול להיות נחמד אם התמחור עליו היה נורמלי ולא תאב בצע.

מגניב, אם אתה יודע כמה רווח היבואן עושה על כל מכונית יהיה ממש נחמד אם תחלוק את המידע הזה איתנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...