Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה לפני כשנה בעיה דומה- רכב ראשון מעל גיל 30 והרבה חברות לא היו מוכנות לבטח

בסוף עשיתי דרך ביטוח ישיר עם הצהרה על נהיגה לפני כן ברכב של ההורים וקיבלתי את ההנחה של העדר תביעות

המלצה שלי- בשנה הראשונה תבטח איפה שאפשר עס הצהרה של ההורים ואחר כך תתחיל לנדוד בין חברות למי המחיר והפוליסה

פורסם

סליחה שאני מתערב,

אני בכלל לא מבטח מקיף, אחרי ששמתי לב שאני מבטח רק בכדי לשמור על עבר ביטוחי.

לוקח את הסיכון ו"מבטח" את עצמי כביכול.

נוהג בזהירות, קודן וכספת + מצלמת דרך ותפילה חרישית בתחילת היום.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

^^^

ובתנאי שיש לך גם מזוזה תקנית ברכב.

ההמלצה שלך לא לעשות ביטוח היא טובה רק לך ובתנאי שאתה עשיר מאוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סליחה שאני מתערב,

אני בכלל לא מבטח מקיף, אחרי ששמתי לב שאני מבטח רק בכדי לשמור על עבר ביטוחי.

לוקח את הסיכון ו"מבטח" את עצמי כביכול.

נוהג בזהירות, קודן וכספת + מצלמת דרך ותפילה חרישית בתחילת היום.

מה שווי הרכב שלך, ומה מצב חשבון הבנק שלך?

אם אתה יכול לספוג נזק בגבה ערך הרכב שלך בלי להפגע קשה מדי - אתה צודק. אם טוטאל לרכב שלך יגרום לך קשיים כלכליים - אתה שוגה.

לגבי ביטוח צד ג' - אם אתה מסוגל לספוג תביעה אחרי שהרסת איזה פרארי - תהיה בריא. אחרת אל תוותר עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובתנאי שיש לך גם מזוזה תקנית ברכב.

ההמלצה שלך לא לעשות ביטוח היא טובה רק לך ובתנאי שאתה עשיר מאוד.

בלי "מאוד". תודה לאל

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם אתה יכול לספוג נזק בגבה ערך הרכב שלך בלי להפגע קשה מדי - אתה צודק. אם טוטאל לרכב שלך יגרום לך קשיים כלכליים - אתה שוגה.

לגבי ביטוח צד ג' - אם אתה מסוגל לספוג תביעה אחרי שהרסת איזה פרארי - תהיה בריא. אחרת אל תוותר עליו.

אכן יכול לספוג, למרות שאני בטוח שלא יהיה נעים.

יש לי חידוש בשבילך - ביטוח צד ג' לא יכסה לך פגיעה בפרארי, רק ימזער אותה.

מרצדס ורכבים יקרים אחרים אני רואה 2 או 3 ביום בערך והסיכוי לפגוע באחת כזו ולצאת אשם היא נמוכה סטטיסטית בגלל נסועה נמוכה.

אז גם על צד ג' ויתרתי. חובה יש. אם ביטוח החובה לא היה חובה והיה תלוי אשמה - ייתכן והייתי מוותר גם עליו.

מזכיר לכם כמה אנשים כאן בפורום לא מפעילים את הביטוח הקדוש בכדי להימנע מעליית הפרמיה. אני פרצתי את המעגל.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כבר היינו בדיון הזה. לביטוח צד ג' יש גבול אחריות, ואתה יכול להרחיב אותו שיכסה גם פרארי בתשלום די נמוך. אם תתעקש, תמצא גם פוליסות שיכסו תאונת שרשרת עם 2 פרארי (4 מיליון ₪).

הבעיה בביטוח צד ג' היא לא מה הסיכוי שתקרה לך תאונה כזו, אלא מה תעשה אם היא תקרה. אם תשמיד את הרכב הפרטי שלך שעלה 100,000₪ זה כנראה יהיה מאוד לא נעים, אבל לא נורא. מצד שני, אם תשמיד מרצדס חדשה שעלתה מיליון ₪, ולך תדע מי הבעלים שהיה יכול לממן לעצמו מרצדס כזו, אתה עלול להיות בבעיה הרבה (הרבה) יותר חמורה.

גם מספיק שתעשה נזק של 200,000₪, ממש לא חייבים להגיע לטוטאל לוס. אאל"ט kingikra הגיע לסד"ג כזה עם ats-v (או שאולי זו היתה cts-v? אני לא ממש זוכר). אתה באמת רוצה להתעסק עם בעלים של s-class שעשית לו נזק כזה והוא רוצה שתשלם על הנזק? כולל ירידת ערך? זה באמת לא שווה לך 1,000₪ בשנה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אכן יכול לספוג, למרות שאני בטוח שלא יהיה נעים.

יש לי חידוש בשבילך - ביטוח צד ג' לא יכסה לך פגיעה בפרארי, רק ימזער אותה.

מרצדס ורכבים יקרים אחרים אני רואה 2 או 3 ביום בערך והסיכוי לפגוע באחת כזו ולצאת אשם היא נמוכה סטטיסטית בגלל נסועה נמוכה.

אז גם על צד ג' ויתרתי. חובה יש. אם ביטוח החובה לא היה חובה והיה תלוי אשמה - ייתכן והייתי מוותר גם עליו.

מזכיר לכם כמה אנשים כאן בפורום לא מפעילים את הביטוח הקדוש בכדי להימנע מעליית הפרמיה. אני פרצתי את המעגל.

כפי שכבר כתבתי לא לעשות ביטוח זה פרבילגיה שרק עשיר יכול להרשות לעצמו.

עדיין זו טפשות לא לעשות.

ובד"כ עשיר הוא לא טיפש. הכללה מטופשת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני חושב היה פה מקרה דומה בעבר.

חברת הביטוח מבקשת איזה מסמך שבו ההורים מצהירים שהילד/ה נוהגים ברכב שלהם באופן קבוע ב-3 שנים האחרונות.

האם יש לך סוכן ביטוח או שאתה עובד מול החברות הישירות?

סוכנת הביטוח שלי טוענת שהצהרה כזו היא בתנאי שאני לא נשוי.

יש כאן מישהו שעשה הצהרה כזו ועשה שימוש בהיעדר התביעות של ההורים, למרות שהוא נשוי ועבר את גיל 30?

אם כן אשמח לקצה חוט. למי לפנות? תודה.

פורסם

מתי התחתנת? אני לא זוכר שסוכן ביטוח שאל אותי אם אני נשוי. האם אתה רשום באותה כתובת עם ההורים או סמוך? נראה לי הרבה יותר רלוונטי.

סוכנים וחברות שונות ישאלו שאלות שונות. למשל חלק מהחברות דורשות הסטוריה ביטוחית של שנתיים בלבד.

פורסם

נסה את ביטוח ישיר, הם נותנים העדר תביעות גם אם נהגת על הרכב של ההורים.. פשוט ההורים צריכים לחתום על זה שנהגת ברכב שלהם 4 פעמים לפחות בשבוע ויש לך הנחת העדר תביעות (כמובן להוציא 3 שנים אחורה העדר תביעות של ההורים).

שרכשתי את הרכב הראשון שעל שמי כל חברות הביטוח (כולל אלה שבהסדר עם עובדי מדינה) נתנו לי הצעות של 7500 ומעלה.. ביטוח ישיר לאחר החתימה של ההורים סגרו לי ב5200 מקיף וחובה והשנה המחיר ירד כבר ל4800.

בנוסף אם קיבלת הצעה ממש זולה תבדוק עד כמה אתה מכוסה, מה הגובה של ההשתתפות העצמית וכדומה.. אלה דברים שלא פחות חשובים.. אני לדוגמה אעדיף ולהוסיף עוד אלף שח בשנה כדי שאהיה מכוסה מכל בחינה אפשרית מאשר לחסוך את ה1000 האלו כל שנה ואז לשלם כפול כי הייתי מכוסה עד 200 אלף שח והנזקים שגרמתי גבוהים יותר אז החיסכון הלך לפח בתוספת נכבדת.

פורסם

שאני מבוטח דבר ראשון חשוב לי גובה הכיסוי שלי, אף פעם לא יורד ממיליון, דבר שני כמה השתתפות עצמית במידה ואתבע את הפוליסה במוסך לא בהסדר ואם הרכב הלך טוטלוסט אחרי כמה זמן אקבל את הכסף ומתי אקבל רכב חלופי, לאחר מכן בודק פוליסת ביטוח שמשות ומראות וכמובן גרר שלא מוגבל בקילומטרים, ולבסוף מוציא מהם מה שעוד יכל שמקרה של תאונה מונית לוקחת אותי הביתה על חשבונם, ביטוח למערכת אם תגנב וכדומה.

פשוט כל פעם שהציעו לי עוד משהו תמיד סירבתי והם הוסיפו המון דברים מרצונם ועל חשבונם

• תוכן חדש...