Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי סוזוקי בלנו 2017 בשבוע האחרון התחילה בעיה בזמן התנעה דוושת הבלם קשה כאבן

לאחר שהאוטו עומד מעל מספר שעות דוושת הבלם קשה מאוד ואני לא נוגע בדוושה לפני התנעה

התנעה נעשית ללא מפתח

במוסך מרכזי של סוזוקי טוענים שהכול תקין

אשמח לעזרתכם בנושא

תודה רבה

פורסם

השאלה מתאימה לפורום הטכני..

המצב שאתה מתאר תקין לחלוטין. הדוושה הופכת לרכה רק לאחר התנעת המנוע היות והבלמים מתוגברים באמצעות תת לחץ שהמנוע מייצר (מגבר בלם-בוסטר). כשאתה מכבה מנוע, לחץ מספר פעמים על הבלם, הלחיצה הראשונה רכה, השנייה קצת פחות, השלישית קשה והרביעית אבן... (מספר הפעמים להמחשה, שונה מרכב לרכב).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

אצלי ברכב (קורולה 03') זה תמיד היה המצב כמו אצלך.

הבלם תמיד יהיה קשה לפני הנעה (לאחר עמידה של זמן מסויים).

לעומת זאת שאני מכבה את המנוע אני יכול עדיין ללחוץ 3-4 לחיצות אך כמו שאמרתי אצלי אחרי זמן מסויים (לא בדקתי) ספציפית בדגם שלי הבלם "מאבד את הלחץ ולנהיה אבן בלי בנגעתי בו" או איך שלא ניתן לכנות את זה.

אתה צודק שיש רכבים שהבלם נשאר רך גם לאחר כמה שעות לאחר כיבוי מנוע. הסבר טכני אין לי לזה אבל זה נשמע תקין אלא אם כן אתה מתכוון לתופעה אחרת, והיא לא מפריעה כל עוד אתה לא הולך לדרדר את הרכב בירידה ביום יום.

נקודה מעניינת היא האם יש נהגים שלא מודעים לתלות של המנוע על התגבור של הבלמים כי פשוט הם רגילים להרגיש את הבלם רך גם שהמנוע כבוי לאחר מספר שעות.

עריכה אחרונה על ידי or_doc

מסרב לחתום:evil:

פורסם

עד לפני שבוע הדוושה היתה רכה כשמתניעים את הרכב בבוקר למשל היום הדוושה ממש קשה ,הדוושה נהיית קשה רק לאחר שהאוטו עומד מספר שעות מינימום 5 שעות פחות מזה הדוושה נשארת רכה

יכול להיות כמו שכתבתם שזה קשור למגבר בלם בוסטר

תודה

• תוכן חדש...