Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה הולך להוציא סכום נכבד - סור לאולם התצוגה הקרוב, שב ברכב - ובצע נסיעה מבחן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שמחזיק את הסונטה.

במצב כוח, יש לרכב הרבה כוח , הסוללה נותנת אפקט של כוח מיידי, מבחינת אחריות

הסונטה עם 5 שנים לעומת סופרב שזה 2+1.

לדעתי ברכבים חדישים ומלאי טכנולוגיה.

חשובה אחריות ארוכה, אחרת זה כואב מאוד בכיס.

הסונטה מאובזרת בפינוקים שאין בסופרב.

שווה לשקול אותה ברצינות.

פורסם

שווה לשקול אותה ברצינות.

תוכל בבקשה לתת מידע על צריכת הדלק ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

הסופרב 1.8 מספיק חזקה והמושבים היו לי מאוד נוחים בנסיעת מבחן. המנוע יושב טוב על האוטו. היא תרגיש טיפה פחות זריזה מהאוקטביה 1.8 אך עדיין אחלה מכונית. By far עולם אחר מהיונדאי המפלוסטקת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הבנתי שמערכת המולטימדיה ביונדאי היא בהתקנה מקומית, זה מפריע לי. בסופרב יש מערכת מקורית כמו באוקטביה מאותו סוג (בולרו) שהיא לא רעה בכלל ואיכות שמע טובה יחסית. הקיצר סופרב.

פורסם

שווה לשקול אותה ברצינות.

אמינות לא רלוונטי במקרה שלי.

פורסם
שלום לכולם אני מתכווןו להחליף הרכב.

תקציב בין 170 אלף שח ל180 אלף ש"ח (אני אקח את הרכב בליסינג).

חשוב לי לפי סדר עדיפויות:

1. כוח זמין

2. התנהגות

3. איכות חומרים

4. מרווח (יש ילדים וצריך מקום גם מאחור וגם תא מטען)

5. איבזור

אמינות וצריכה לא רלוונטי

לא מצאתי ג'יפון שעונה לצרכים שלי וכל התכוונתי לכיוון רכבי המנהלים - כולם נראים לי מתפשרים על איכות ומנוע במחיר הזה וחוץ מזה אופנת הג'יפונים לא עושה לי את זה.

אשמח לדעתכם ולעוד המלצות לרכבים אחרים.

בתור אחד שעבר מאוקטביה לפאסאט ועכשיו מחזיק סופרב 1.4 סטייל חדשה אני יכול מעט לעזור לך.

הסופרב ברמת גימור הפשוטה הינו רכב מאוד פשוט עם אבזור בסיסי שתמצא גם באוקטביה ולכן אם אבזור חשוב לך או שתגדיל תקציב ותקח רמת גימור גבוהה יותר, או שתעבור ליונדאי. מבחינת אבזור היונדאי לוקחת את הסופרב הבסיסית בלי בעיה בכלל.

אתה יכול גם לקנות 1.4 ברמת גימור גבוהה יותר אם אבזור יותר חשוב לך מכח. אני אחרי 3 חודשים ו 15,000 ק"מ (כן זו לא טעות) ולא חסרה לי טיפת כח הרכב חלום.

פורסם

סופרב 1.4 סטייל לא בתקציב. בכל מקרה מעדיף מנוע גדול יותר על אבזור. מנסיון באוקטביות, ה1.8 חזקה מה1.4 וזה מורגש, בלמים גדולים יותר וחזקים יותר ועוד כל מיני שינויים במכלולי הרכב. לדעתי ואני אנסה לבדוק זאת (לסוכנים בחנות אין בדכ ידע בזה), הבדלים אלה קיימים גם בסופרב 1.4 וב1.8.

פורסם

תקרא שרשור שנפתח ע"י Achtung בהבדלי מנוע 1.4 מול 1.8 בסופרב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כמה הערות לגבי סונטה -

ראשית, זה רכב מאוד נוח. שקט מאוד, מאובזר מאוד ונוח מאוד לנהיגה. מכיל הרבה פרטים קטנים שהופכים אותו לנוח. לכאורה שום דבר מאוד מיוחד, אבל התחושה היא של שחשבו שם כמעט על הכל. מושבים נוחים ומתכווננים חשמלית עם 2 זכרונות (נוח מאוד), כניסה והנעה שלי מפתח, ארגונומיה נוחה מאוד של כל הכפתורים (פתיחת בגאז, דלק וכו'), בקרת שיוט אדפטיבית שעובדת מצויין גם בכביש מהיר וגם בפקקים (חבל מאוד שאין גם שמירה על נתיב), ועוד הרבה פרטים קטנים כמו מסך חיווי מפורט ויפה, תאורת פנים שלא מסנוורת את הנהג, התראה על תנועה חוצה מאחור, התראה על רכב בשטח מת, ועוד.

עקב אכילס זו מערכת השמע שפשוט לא מתאימה לרכב הזה. ההתאמה שלה לרכב רחוקה מלהיות מושלמת, חובבנית אפילו. איכות השמע בינונית מינוס.

פורסם

כל מערכות הבטיחות שציינת קיימות בסופרב הבסיסית החל מ2018 ומערכת השמע שם היא מקורית. כיוונון חשמלי לכסא לא כל כך מרשים אותי, אני לא מכוון הכיסא דחופות.

• תוכן חדש...