Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתכווןו להחליף הרכב.

תקציב בין 170 אלף שח ל180 אלף ש"ח (אני אקח את הרכב בליסינג).

חשוב לי לפי סדר עדיפויות:

1. כוח זמין

2. התנהגות

3. איכות חומרים

4. מרווח (יש ילדים וצריך מקום גם מאחור וגם תא מטען)

5. איבזור

אמינות וצריכה לא רלוונטי

לא מצאתי ג'יפון שעונה לצרכים שלי וכל התכוונתי לכיוון רכבי המנהלים - כולם נראים לי מתפשרים על איכות ומנוע במחיר הזה וחוץ מזה אופנת הג'יפונים לא עושה לי את זה.

אשמח לדעתכם ולעוד המלצות לרכבים אחרים.

פורסם

לפי הקריטריונים שלך, בין שתי האופציות האלו, ברור שסופרב. הסונטה משחקת משחק אחר.

חוץ מזה, תבדוק אם בתקציב יש איזו גרסה של האינסיגניה החדשה שתתאים לך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אינסיגניה 1.5 טורבו נראת על הדף קצת חלשה . אומנם מאובזרת אבל אני מעדיף כוח מנוע על חיישני חנייה ואילו אביזרים נוספים לדעתי, למה אגב הסונטה מכוונת למקום אחר?

פורסם

עוד משהו, למי שיש אולי סובפרב ברמת אמבישן, אשמח לקבל חוות דעת על המושבים, כל מה שיש באולמות התצוגה אלה רכבים ברמת גימור הגבוהה

פורסם

הסונטה היא היברידית, היא מכוונת לחיסכון בדלק, וגם מבחינת התנהגות היא לא בדיוק שם (ולא שהסופרב בעצמה מהווה תחרות לג'וליה, למשל).

אם חיסכון בדלק ואמינות לא מהווים קריטריון, הסופרב עדיפה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני יורד מאוקטביה 1.8tsi . המנוע הזה הרגיש די חזק באוקטביה. מעניין אותי האם מתנהג דומה גם בסופרב?

פורסם

1. יונדאי כוח סביר, סופרב כוח מצוין

2. סופרב לא ניסיתי , עד כמה שקראתי על היונדאי היא מתנהגת כמו אחותה הקיה, קרי לא ממש מתנהגת ועם נטייה לתת היגוי.

3. סופרב איכות חומרים טובה, סונטה איכות חומרים בינונית, בשתיהן חשתי באיכות הרכבה טובה.

4. יתרון לסופרב.

5. יתרון קל לסונטה.

לדעתי הסופרב תתאים לך יותר.

פורסם

על דרישות 1+2 הסופרב מנצחת בגדול כל אלטרנטיבה.

בקשר לדרישות האחרות, אפשר להציע מאזדה 6 פרימיום ופורד קוגה טיטניום X (אם בכל זאת תרצה ג'יפון).

שניהם יותר מאובזרים מהסופרב ודי מרווחים (לסופרב עדיין יתרון קליל).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

עלויות תחזוקה בררת?

כמה שידוע לי הסופרב יקרה יותר לתחזוקה.

המושבים והתא מטען של הסופרב גדולים בהרבה מהסונטה.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)
על דרישות 1+2 הסופרב מנצחת בגדול כל אלטרנטיבה.

בקשר לדרישות האחרות, אפשר להציע מאזדה 6 פרימיום ופורד קוגה טיטניום X (אם בכל זאת תרצה ג'יפון).

שניהם יותר מאובזרים מהסופרב ודי מרווחים (לסופרב עדיין יתרון קליל).

עם כל הכבוד אני די חייב לחלוק כמעט על כל מה שכתבת.

להגיד שלסופרב רק יתרון קליל על המאזדה 6 מבחינת מרווח זה קצת מצחיק. המאזדה למרות כל האורך שלה לא מרווחת יותר ממשפחתית ממוצעת, בזמן שהסופרב לימוזינה מבחינה זו, ופשוט אין מה להשוות. פותח השרשור גם ציין בג’אז ולא נראה לי שאפשר להשוות את ה438 ליטר הלא מרשימים במיוחד במאזדה, ל584 ליטרים של מקום אותם תספק הסקודה.

אתה מציין שעל דרישה 2 (התנהגות) הסופרב מנצחת בענק כל אלטרנטיבה, ודווקא פה למאזדה יתרון.

גם הקוגה לא רלוונטית לדרישות שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
עם כל הכבוד אני די חייב לחלוק כמעט על כל מה שכתבת.

להגיד שלסופרב רק יתרון קליל על המאזדה 6 מבחינת מרווח זה קצת מצחיק. המאזדה למרות כל האורך שלה לא מרווחת יותר ממשפחתית ממוצעת, בזמן שהסופרב לימוזינה מבחינה זו, ופשוט אין מה להשוות. פותח השרשור גם ציין בג’אז ולא נראה לי שאפשר להשוות את ה438 ליטר הלא מרשימים במיוחד במאזדה, ל584 ליטרים של מקום אותם תספק הסקודה.

אתה מציין שעל דרישה 2 (התנהגות) הסופרב מנצחת בענק כל אלטרנטיבה, ודווקא פה למאזדה יתרון.

גם הקוגה לא רלוונטית לדרישות שלו.

בקשר למרווח צודק, טעות בניסוח שלי. השאלה היא האם פות"ש צריך מרווח יותר ממשפחתית ממוצעת, הוא מסיים חוזה ליסינג עם אוקטביה. כנ"ל נפח תא מטען שה-438 ליטר של המאזדה עדיין יספיקו לרוב המוחלט של האנשים.

למה הקוגה לא רלוונטית? מצד אחד פות"ש כתב שקודם כל הלך לחפש ג'יפון ובהמשך כתב שלא התחבר לאופנה הזאת - כנראה שמשהו משך אותו לשם בכל זאת... כוח? יש. התנהגות? הכי טובה בג'יפונים במחירים האלה (אין ויכוח שפחות מהמאזדה 6). מרווח? בסדר גמור. איכות חומרים? טובה מאוד. איבזור? טוב בהרבה מהסופרב אמבישן.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני מניח שהוא אולי יתקן אותי אבל כנראה שבדק את נושא הג׳יפונים כי זו ״האופנה״, והבין שהוא פשוט לא מתחבר.

יש עוד ג׳יפונים לא פחות מוכשרים מהקוגה (שאני גי מחבב חוץ מעיצוב הפנים המיושן משהו) שאפשר להציע לו, אבל נראה לי שלא את זה ביקש.

מסכים אתך שהבגאז׳ במאזדה אולי יספיק לרוב האנשים (זה לא שהוא קטן, פשוט ביחס לגודל של הרכב הוא מאכזב), אבל קח בחשבון שלסופרב יתרון ענק בזכות השימושיות של הדלת החמישית, ולא רק הגודל עצמו.

פורסם (נערך)

טוב, כמו שאמרתי, ג'יפונים פחות מעניינים אותי, אומנם רכב גבוה שעולה על מדרכות אבל מקבלים איזו פשרה בד"כ אם במנוע פחות חזק או בחומרים פחות איכותיים בכל מיני מקומות. כמו כן, ג'יפון בדכ צפוף יותר כי בתי הגלגלים לוקחים מקום והפיצוי מגיע עם ישיבה גבוהה שנותן תחושת מרווח . כמו שאמרתי אני לא מתחבר לזה.

נראה לי שהכיוון הוא לסופרב 1.8 .

מעניינים אותי שני דברים , האם אני ארגיש רכב כבד משמעותית בהתנהגות מהאוקטביה 1.8 שהיתה לי והאם המושבים ברמת האמבישן דומים במבנה למושבים ברמות הגימור הגבוהות.

עריכה אחרונה על ידי mavric
  • תוכן חדש...