Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונובלוק של Audio Lighting-bolt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי רוצה לדעת פרטים על המגבר ודעות?

המגבר ירכש במכיר של 600-700 ש"ח.

או המלצות למונובלוק במחיר דומה, כדי שיוכל להפעיל הכי טוב פיוניר 305C

תודה.

פורסם
היתי רוצה לדעת פרטים על המגבר ודעות?

המגבר ירכש במכיר של 600-700 ש"ח.

או המלצות למונובלוק במחיר דומה, כדי שיוכל להפעיל הכי טוב פיוניר 305C

תודה.

איזה דגם של L.A?
פורסם

הוא לא חלש מידי בשביל הסאב הוא מצויין בשבילו

גם 150 אראמאס מספיק לסאב הזה, כי הנתונים שלו לא הכי מדוייקים לטעמי, מה גם שהסאונד איום ונורא!!!!!

בקיצור זה אחלה מגבר בשבילו! מה שכן הייתי ממליץ לך לקנות דווקא סאב אחר....

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

קובי לדעתי אתה ממש טועה...

בכול מקרה אוטופרט בתור נציג מכירת ששולל מגבר מסויים אמור לתת מוצר אחר כתחליף לא ?

שאתה אומר חלש מידי יש לדעתך משהו עדיף במחיר הזה ? ( אני רק מציין שאני לא מכיר את המגבר...)

הסאב הזה יכול לעמוד ביותר מ 250 RMS

בכול מקרה אני לא מכיר את המגבר הזה אז אני לא יכול להמליץ עליו

השאלה מה אתה מחפש ?

אם אתה רוצה SPL נטו תקנה מגבר יותר חזק

אם אתה מעדיף להרכיב מערכת יותר בכיוון של SQ

250 RMS לסאב הזה בתיבה נכונה יתן לך מספיק...

פורסם

הלו_מאדאם, לדעתי אתה צריך לעשות חיפוש בפורום ולא להטעות אנשים.

מעניין איזה מגבר עוצמתי חיברת אליו, וגילית שהוא לא עומד בעומס .. ? (אה, לא ניסית ? חבל.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הוא לא חלש מידי בשביל הסאב הוא מצויין בשבילו

גם 150 אראמאס מספיק לסאב הזה, כי הנתונים שלו לא הכי מדוייקים לטעמי, מה גם שהסאונד איום ונורא!!!!!

בקיצור זה אחלה מגבר בשבילו! מה שכן הייתי ממליץ לך לקנות דווקא סאב אחר....

קובי.

הספק ה-L.A B2.250.1 הוא 150WRMS ב-4 אום. הספק המגבר המקסימאלי המומלץ להפעלת הסאב הוא עד 400WRMS. בקיצור, לא מתאים.
פורסם
הספק ה-L.A B2.250.1 הוא 150WRMS ב-4 אום. הספק המגבר המקסימאלי המומלץ להפעלת הסאב הוא עד 400WRMS. בקיצור, לא מתאים.
הסאב 400 RMS?

כי שהבנתי הוא 800 MAX

400 NOM

ואומרים שבספק אם הוא מקבל 250 RMS.

פורסם

מי שאומר את זה כניראה לא ניסה לחבר לו יותר.

זה כמו לבוא ולספר לנו, שהBMW 760, לא עוברת את ה250.... (מבלי לבטל את ניטרול ההצתה שלה).

לא נשמע לך מגוחך ? לקבל אינפורמציה שמראש מוגבלת ?

אם הם היו מבינים משהו, הם היו מבינים שגם אם הם השתמשו במגבר של 250 וואט, והכניסו אותו לקליפינג גבוה... משמע אוטומטית הסאב קיבל יותר מזה, אז מה פתאום טוענים שגם בזה הוא לא עומד ?

היתי שוקל פעמיים ממי לקבל את האינפורמציה שלי, כמובן שלא מכאלה שלא יודע מהיכן מביאים את הממצאים ואת התשובות שלהם, כי הם לא מחוברים למציאות, תעשה חיפוש בנוגע ל305, אני אישית חיברתי אותו למגבר של JBL נמדד יותר מ400 וואט במעבדה.

אז ממני אתה לא תשמע שטות כמו. "250 וואט בספק" , או .. "150 וואט מספיק בשבילו"

אני מאמין שחיפוש בפורום ישפוך מספיק אור בשביל שתגבש דיעה עם עצמך בנושא הטחון הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לך לך תישן על האף חביבי

אני לא אוהב את הסאב נקודה! לפי דעתי ועוד רבים כמוני ה304 היה פי 8 יותר טוב ממנו! ואגב הוא נשמע על אותו מגבר שחיברנו הרבה יותר טוב ויותר חזק!

ואגב על הלייטנינג רשום ב4 אום 250 אראמאס באתר לא?!?!!? או שלא קראתי טוב......

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...