Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת דגם רכב שיעמוד בקריטריונים הבאים:

- בטיחותי & לא סופר מיני\מיני בשל המחשבה על ילדים בשנה הקרובה.

- צריכת דלק - רוב השימוש השבועי יהיה נסיעות של ק"מ בודדים בסה"כ במהלך השבוע, מדי פעם טיולים מחוץ לעיר בסופש"ים.

- אמין וזול לתחזוקה, כלומר בעל סיכוי גדול שלא יראה מוסך למעט טיפולים שוטפים וחלפים לא יקרים בעת הצורך.

- מחיר: 50 אלף.

- בונוס : אבזור - כגון מערכת מולטימדיה,שליטה מההגה וכו'.

תודה מראש :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגמים שאני חושב עליהם כגרע :

הונדה אקורד - שנתון 2011

פיג'ו 308 - שנתון 2013

סקודה אוקטביה - שנתון 2012 1.2 טורבו

מה דעתכם ?

פורסם

308, רק מהדגם החדש עם מנוע 1.2 טורבו. יש כמה בעלים של כזו בפורום והם מרוצים.

אוקטביה לא מומלץ עקב גיר רגיש יחסית לאחזקה.

פורסם
308, רק מהדגם החדש עם מנוע 1.2 טורבו. יש כמה בעלים של כזו בפורום והם מרוצים.

אוקטביה לא מומלץ עקב גיר רגיש יחסית לאחזקה.

תודה, אך נראה שהצורה החדשה של 308 הינה החל משנת 2014 והמחירים שראיתי ביד 2 מעל 60k.

יש משהו אחר מומלץ בטווח של עד 50k?

פורסם

תנסה לבדוק את הדופק של המוכרים.

כי יש עכשיו כזו בליסינג 0 ק"מ חדשה לחלוטין 2017 ב 95 אלף ש"ח מה שמוריד את הכדאיות של קניית יד 2 כביכול, אז זה יתרון עבורך.

פורסם
תנסה לבדוק את הדופק של המוכרים.

כי יש עכשיו כזו בליסינג 0 ק"מ חדשה לחלוטין 2017 ב 95 אלף ש"ח מה שמוריד את הכדאיות של קניית יד 2 כביכול, אז זה יתרון עבורך.

תוכל להסביר בבקשה למה הכוונה?

אינני מבין :)

פורסם

אם אתה כבר בכיוון של 308, אפשר לחפש גם סיטרואן c4 מ-2015, רק לשים לב גם פה שב-2015 הוחלף השילוב הקודם של מנוע 1.6 וגיר 4 הילוכים בשילוב שיש ב-308 החדשה, מנוע 1.2 טורבו וגיר 6 הילוכים. אתה מחפש כמובן רק רכבים עם השילוב החדש (בניגוד ל-308, מדובר רק במתיחת פנים ולא בדגם חדש, אז הרבה יותר קל להתבלבל).

לדעתי את הסיטרואן יהיה קל יותר למצוא סביב 50 (למרות שיש סיכוי לא רע שגם 308 אחרי מיקוח סביר תתקרב לסכום הזה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה דעתכם על הונדה סיויק האצ'בק 1.8 בנוסף לאלו שרשמתי? יצא לי למצוא מודעה על שנת 2011, עבר 99 אלף ק"מ ב43k.

פורסם
תוכל להסביר בבקשה למה הכוונה?

אינני מבין :)

הכוונה היא שמכיוון שיש את האפשרות של קניית רכב מליסינג 0 ק"מ הרבה מוכרים ירגישו קושי למכור את האוטו שלהם לכן כדאי אולי לנסות להתמקח איתם על המחיר של ה 308 אם אתה רוצה אותה כי אני חופש שאפשר להוציא אותה במחיר טוב.

פורסם

תנסה לבדוק על הקיה סיד היא בדיוק עונה על כל הקריטריונים שאמרת, מבחינת אמינות, בטיחות, מרווח מאחורה וצריכת דלק שלה סבבה לגמרי.

פורסם

סובארו אימפרזה משנתון 2015, יוצאת ליסינג במצב טוב תכנס לך בתקציב. הרבה יותר משתלם מהסיוויק האצ׳בק שחשבת עליה.

רכב נוח, מרווח ובטיחותי יחסית למחיר.

אמינות יפנית קלאסית...

צריכת הדלק שלה גרועה אך בנסועה כמו שלך זה לא קריטריון.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)
מה דעתכם על הונדה סיויק האצ'בק 1.8 בנוסף לאלו שרשמתי? יצא לי למצוא מודעה על שנת 2011, עבר 99 אלף ק"מ ב43k.

בכללי רכב מצויין,אבל אם הספציפי יוצא ליסינג לשעבר (מה שמאוד הגיוני לפי המחיר שהעלית/הרכב קיבל מכה באיזור לא סימפטי) הוא ימרר לך את החיים,גם כאשר הרכב מצויין,עלויות אחזקה גבוהות בייחוד במוסך מורשה היבואן (טיפול 90,000 תחזיק טוב... 2,200-2300 ש"ח ללא בלמים/תוספות).

לגבי גיר DSG כבר כתבו מספיק וגם לגבי הפיגו-שלא תעז לגעת ברכב עם מנוע 156 כ"ס בשילוב טורבו, רק מנוע 165 כ"ס אמין.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
סובארו אימפרזה משנתון 2015, יוצאת ליסינג במצב טוב תכנס לך בתקציב. הרבה יותר משתלם מהסיוויק האצ׳בק שחשבת עליה.

רכב נוח, מרווח ובטיחותי יחסית למחיר.

אמינות יפנית קלאסית...

צריכת הדלק שלה גרועה אך בנסועה כמו שלך זה לא קריטריון.

הסובארו עם כל הכבוד לאמינות רכב שתיין,עייף ועצל לעומת הסיויק וההשוואה ביניהן (לאחר נסיעת מבחן) לא כזו מציאותית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קיבלתי הצעה בלובינסקי היום על סיטרואן C4, שנת 2015 עם 56 ק"מ.[ 1.2 טורבו]

העדפתי אותה על פני ה308 מבחינת הפנים, הבנתי שהן די זהות מבחינת המפרט "הפנימי".

השאלה שלי היא האם העובדה שהיד הקודמת הינה ליסינג, תקשה עלי במכירתו בעתיד ?

בנוסף - האם ניתן לסמוך על תוצאות הבדיקה שהם מספקים לרכב? הרבה אמרו לי שכל הסוכנויות הגדולות עובדות עם כל המכוני בדיקות בכל עיר, לכן לקיחת הרכב אופן פרטני לבדיקה לא תעזור לי כ"כ.

אודה לתשובתכם.

תודה

פורסם

תאורטית יהיה קשה למכור כל c4, או למעשה כל סיטרואן. אם כי, לדעתי, במחיר הנכון אפשר למכור הרבה דברים. אני מניח שאתה גם קונה אותה כרגע במחיר הנכון, אז זה מתקזז. עבר ליסינג אף פעם לא עוזר, אם תחזיק אותה 3-4 שנים זה כנראה יהיה כבר פחות משמעותי.

אם אתה במרכז והסוכנות מוכנה, הייתי מתחיל בלקחת את הרכב לבדיקה באחד המוסכים המומלצים פה (גבע בת"א, אורן בחולון). אם לא, עדיין הייתי לוקח לבדיקה במכון בעצמי, ולו בגלל העובדה שכשאתה משלם על הבדיקה המכון נותן לך אחריות, וכשהסוכנות לוקחת את הרכב לבדיקה אתה לא צד לעניין ואין לך שום אחריות מהמכון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...