Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי סובארו XV 2015 לבדיקה ואלו התוצאות. בעיקר מטריד אותי נושא הבלמים. המגרש שממנו אני קונה מתחמק מלהחליף את הבלמים והרפידות.

20180619_111440.jpg

פורסם

תנסה להוריד כמה שניתן, ותבצע את ההחלפה בעצמך. ממילא גם אם המגרש יעשה את זה הוא ישים רפידות זולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה שחוץ מבלמים, תצטרך להחליף גם מצבר וצמיגים. בסה"כ אחרי הורדה במחיר אם יתנו לך, בהחלט עושה רושם שכדאי לקנות.

פורסם (נערך)

צריך לחשב גם צלחות בילום וכיוון פרונט, כך שהעלות קצת יותר גבוהה.

רביעיית צמיגים היא השקעה חשובה. כיון שאני מניח שאתה מתכון להחזיק ברכב כמה שנים כדאי להשקיע ברביעיה איכותית, כמובן שהמחיר נגזר מהמידות ומדגם הצמיגים, בהצצה ב-tire club נראה כי מדובר בסדר גודל של 500 ש"ח לצמיג, אולי קצת יותר.

סה"כ מדובר בשחיקה עקב שימוש, לא בתקלות חריגות. לא סיבה להמנע מהרכב, אם המחיר נכון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדיף לך שלא יחליף. תחליף בעצמך ותדאג ששמים משהו נורמלי ולא את הזבל הכי זול שהמגרש יוכל לשים עליו את הידיים.

כנ"ל צמיגים.

במקום להתעקש שהמגרש יחליף, תשאל אותו כמה עולה להחליף. אני מניח שהמחיר שהוא יתן לך יהיה נמוך משמעותית מכמה שזה יעלה לך באמת כי הוא ינסה למזער את ה"נזק" שלך, ואז תבקש להוריד את העלות מהמחיר של הרכב. בסך הכל אני מניח שזה יצא לך סד"ג של 30-50% ממה שיעלה לך להחליף את הבלמים והצמיגים.

בכל מקרה, לא מדובר על השקעה גדולה - לא יותר מ-4000 שקל לכל הסיפור ביחד (דיסקים, רפידות, צמיגים וכיוון פרונט).

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...