Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט : קרוז \ יונדאי i35 \ ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שלושה רכבים, ומנסה לקבל החלטה על הרכב עם התמורה הטובה ביותר.

חשוב לי רכב עם נוכחות ומשפחתח.

-יונדאי i35 שנת 2013 פרטית, דגם מפואר, 110 קילומטר בעלות של 53

- קרוז פרטי שנת 2011 דגם מפואר , יד 3 פרטית, 79 אלף קילומטר, בעלות של 23

- פולקסווגן גטה שחורה ,2014 , 118 אלף קילומטר מחירון עלות של 58 , ליסינג

החליפו לה כנף שמאלית עם דלת שמאלית

פורסם

הקניה הבטוחה מבין השלוש תהיה היונדאי i35.

הקרוז מוצעת במחיר יקר ביחס למחיר השוק שלה, ולפי איך שזה נראה תוך שנה שנתיים היא תמכר באלפים בודדים של שקלים.

הג'טה יקרה (לדעתי) עם קילמטראז' לא נמוך ואחרי תאונה (גם אם לא רצינית) ובנוסף מדובר על רכב ליסינג שלך תדע אין טיפלו בו, ובנוסף TSI+DSG7.

ה-i35 נחשבת לסחירה יחסית בשוק, בלי רכיבים מסובכים לטיפול ולתיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באופן כללי השנייה צרה והשלישית עם הגיר הרובוטי צרה צרורה.

הייתי בוחר ביונדאי אבל מחפש רכב שמור יותר שלא עבר חיים קשים .

רק לפני חודשיים רכשתי הונדה סיוויק פרטית מאוטו סנטר שנתון 2013 עם מעט פחות מ 72,000 ק"מ על השעון.

המלצה ? חפש (גם אם זה מעט יקר יותר) בכלמוביל טרייד אין- זה הטרייד אין הרשמי של היבואן ולרובה מגיעים אליהם רכבים שמורים עם נתונים טובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא קונים קרוז 1600 בשנתונים 2009-2011

מודל 2011 הוא כבר עם מנוע וגיר משופרים. יותר נכן לומר שראוי להמנע מקרוז 2009-2010.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מודל 2011 הוא כבר עם מנוע וגיר משופרים. יותר נכן לומר שראוי להמנע מקרוז 2009-2010.

תבדוק טוב, גם דגמי 2011 קיבלו מכתבים שבאפשרותם להחליף גיר עקב בעיות ידועות.

פורסם

מצטרף למחנה הקוריאני.

מבין השלושה היונדאי היא ההימור הטוב ביותר.

מה גם שבתקופה הקצרה שהיה לי רכב כזה מליסינג, נהניתי ממנו מאוד! (הופתעתי מאוד לטובה)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
תבדוק טוב, גם דגמי 2011 קיבלו מכתבים שבאפשרותם להחליף גיר עקב בעיות ידועות.

יש לי חדשות בשבילך - גם 2012,2013 ואפילו 2014. לא רלוונטי לענייננו כי הרוב המכריע של המכוניות כבר עבר את הריקול הזה מזמן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מותר לשאול באיזה עלות ?

באופן כללי השנייה צרה והשלישית עם הגיר הרובוטי צרה צרורה.

הייתי בוחר ביונדאי אבל מחפש רכב שמור יותר שלא עבר חיים קשים .

רק לפני חודשיים רכשתי הונדה סיוויק פרטית מאוטו סנטר שנתון 2013 עם מעט פחות מ 72,000 ק"מ על השעון.

המלצה ? חפש (גם אם זה מעט יקר יותר) בכלמוביל טרייד אין- זה הטרייד אין הרשמי של היבואן ולרובה מגיעים אליהם רכבים שמורים עם נתונים טובים.

פורסם

אז לא הבנתי, הקרוז 2011 בסדר או לא?

יש לי חדשות בשבילך - גם 2012,2013 ואפילו 2014. לא רלוונטי לענייננו כי הרוב המכריע של המכוניות כבר עבר את הריקול הזה מזמן.
פורסם

בסדר מבחינה מכאנית אם עברה את הריקול של הגיר.

לא בסדר כי המחיר שמציעים לך לרכוש אותה גבוה בעשרות אחוזים ממחיר השוק (גם אם מחיר ה"מחירון" אומר אחרת) וסביר שבעוד שנתיים שלוש היא לא תהיה שווה כלום.

שורה תחתונה למרות המחיר הזול - יתכן שזאת תהיה הרכישה היקרה ביותר משלוש האופציות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הגט'ה הכי לא כדאית, TSI+DSG מקור לתקלות וצרות, ביטוח יקר, חלפים יקרים, ומחיר יקר.

הקרוז כדאי להתקדם לשנתונים 2013 ומעלה (גם ה2011 דפוקים) אבל אני חולק על האמינות שלא תיהיה בכלל דומה לI35 המצוינת.

היונדאי הקנייה הכי בטוחה בנוגע לשקט ואמינות, וגם מרווח בתא נוסעים מצוין.

פורסם

הקרוז כדאי להתקדם לשנתונים 2013 ומעלה (גם ה2011 דפוקים) אבל אני חולק על האמינות שלא תיהיה בכלל דומה לI35 המצוינת.

אין שום הבדל בין דגמי 2011 ו-2012 של הקרוז חוץ מ-12 יחידות עם מפרט של 2010 שנרשמו לתנועה ב-2011 (כנראה בינואר) וניתן לזהותן ע"י הספק המנוע (112 כ"ס במקום 124 כ"ס) מאידך יש למעלה מ200 מכוניות עם מפרט של 2011 שנרשמו ב-2010 ואותן אפשר לזהות ע"י הספק המנוע הגבוה יותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רצית משפחתית עם נוכחות ואבזור? למה לא ללכת על סיוויק? גילוי נאות - חבר טוב מוכר כזו יד ראשונה..

פורסם

אחד אשמח לפרטים.

2 - לא מצאתי בתקציב של עד 50 סיווק טובה ביד 2.

רצית משפחתית עם נוכחות ואבזור? למה לא ללכת על סיוויק? גילוי נאות - חבר טוב מוכר כזו יד ראשונה..
  • תוכן חדש...