Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.4 2012 יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ליפני קניה של רכב (הראשון שלי - בן 22 אחרי צבא). טווח מחירים של 20-26K. יש כרגע 2 מכוניות שעומדות על הפרק (ליפני בדיקה) שניהן סקודה פאביה 2012 מנוע 1.4 ידני קצת יותר מ80 אלף ק"מ.

רציתי לשמוע ממכם דעות על הרכב , בעיות נפוצות (מחלות של האוטו), דברים שכדאי לשים לב אליהם בבדיקה, דעכם האישית על הרכב ורמת האמינות וצריכת הדלק האמיתית. אני לא מבין גדול ברכבים.

אני אסע באזור ה 20000-25000 ק"מ בשנה. רכב שישמש לנסיעה לעבדה \ למודים בעתיד, ונסיעות צפון -דרום.

תודה רבה :)

פורסם

צריך לבדוק את עניין שרשרת הטיימינג, המותחן שלה ומשאבת המים בסוג הרכב הזה (היו בעיות ב 2011 לפחות).

עצם העובדה שאתה מעדיף ידני זה כבר פחות כאב ראש בגלל ה DSG 7.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה מנוע 1.4 לא 1.2, למנוע זה רצועת תזמון ולא שרשרת ואין שום בעיה עם המותחן או המשאבה מים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
צריך לבדוק את עניין שרשרת הטיימינג, המותחן שלה ומשאבת המים בסוג הרכב הזה (היו בעיות ב 2011 לפחות).

עצם העובדה שאתה מעדיף ידני זה כבר פחות כאב ראש בגלל ה DSG 7.

זה מנוע 1.4 לא 1.2, למנוע זה רצועת תזמון ולא שרשרת ואין שום בעיה עם המותחן או המשאבה מים.

חוץ מזה? האם הרכב מתאים לצרכים שלי? יתן מענה ושקט לכמה שנים? דלק?

פורסם

כן, ה 1.4 נחשב לאמין וגם גם תיבת ההילוכים.

איכות חומרים טובה בין המתחרות לאותם שנים המרווח מאחור טוב, מקדימה אם אתה גבוהה אזור המערכת יכול לפריע לברך בגלל עיצובו.

נוחות הנסיעה טובה והמנוע בעל סחיבה טובה סך הכול.

ישמגם את סיאט איביזה בעלת אותם מגכלולים, היא צפופה יותר מאחור אבל זאת גם אופציה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...