Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי לפני חודש וחצי את הXTRAIL INTECH חמש מושבים ואני עתיד לקבל אותה בעוד שבועיים בגלל עיכוב בכסף מביטוח לאומי (רכב של נכה לאבא).

שילמתי את הכסף בסוכנות היום וישבתי מאחורה באסנטה 7 מושבים שבמידות שלה היא ב99 אחוז זהה לדגם אותו לקחתי והראש שלי ממש היה דבוק לפלסטיק שאני חושב שמכסה תמסילה של הסאנרוף.

ישבתי גם מאחורה בטקנה שאני חושב שבמידות גם כמעט זהה לרכב שלקחתי ושם דווקא היה לי נח למרות שיש סאנרוף.

אני 1.84 בגובה וגם ככה רוב בני המשפחה הבוגרים.

ברכב שלקחתי אין סאנרוף ואני קצת חושש שמאחורה הראש יהיה צמוד לתקרה, האם זה יהיה כך למרות שאין סאנרוף? האם הסאנרוף מוריד משמעותית ממרווח הראש מאחורה?

תמיד היה לי מאזדה 6 בלי סאנרוף ומאחורה הראש לא היה אף פעם כמעט בתקרה.

פורסם

יש לי x trail עם סאנרופ ואני בגובה שלך ואף פעם לא נתקלתי בגג גם שישבתי לכמה שניות בשורה השלישית (שלא מיועדת למבוגרים) לא נתקלתי בגג.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני מדבר על השורה השנייה לא על השלישית, אני רכשתי תחמש מושבים.

שאתה יושב בשורה השנייה נגיד ליד אחד הדלתות אז הראש לא מגיע לך לפלסטיק שבתוכו יש נראה לי את המנגנון של הסאנרוף?

האם אתה יושב בנוחות בשורה השנייה? כמה מרחק בס"מ יש בין הראש לתקרה?

תודה!

• תוכן חדש...