Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כל פעם כשאני מניע את הרכב הטורים יורדים חזרה והרכב נכבה ורק אם אני לוחץ על הגז הוא נשאר דלוק עד שהוא מתחמם ואז לא נכבה וכשאני מדליק קירור שוב הטורים חוזרים לקפוץ וגם נכבה לפעמים

(החלפתי כבר פלגים וחוטי הצטה בלי קשר וזה עדיין ככה)

פורסם

מחלה ידועה של הרכב הזה- תקלה במנוע צעדים/בית מצערת.

יש להתחיל מפירוק כל המצערת מהרכב,לנקות יסודי (לא ספריי קרבורטור) ולכייל מחדש לפי הנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היי כל פעם כשאני מניע את הרכב הטורים יורדים חזרה והרכב נכבה ורק אם אני לוחץ על הגז הוא נשאר דלוק עד שהוא מתחמם ואז לא נכבה וכשאני מדליק קירור שוב הטורים חוזרים לקפוץ וגם נכבה לפעמים

(החלפתי כבר פלגים וחוטי הצטה בלי קשר וזה עדיין ככה)

מחלה ידועה של הרכב הזה- תקלה במנוע צעדים/בית מצערת.

יש להתחיל מפירוק כל המצערת מהרכב,לנקות יסודי (לא ספריי קרבורטור) ולכייל מחדש לפי הנדרש.

אשמח להסבר יותר מפורט כלומר עם מה כן לנקות? ואיך מכיילים חזרה? (עם הבורג שם של הטורים?)

פורסם

לא נוגעים בשום בורג של הטורים. מפרקים את המצערת ביחד עם מנוע הצעדים מסעפת היניקה ומפרקים עליו ספריי קרבורטורים משני צידי הפרפר כולל בתעלות האויר במיוחד של מנוע הצעדים. גם את מנוע הצעדים תנקה ובדוק בחצי סוויץ שהוא מיתאפס. נתק מצבר בעת הניקוי ושתרכיב הכל חזרה חבר אותו בחזרה ותניע. תן לרכב לעבוד בסרק כ 10 דקות וצא לנסיעת מבחן.

• תוכן חדש...