Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבירם...

התייעצות.

אני לפני קניית ג'יפון משפחתי.

התכוונתי השבוע לקנות את הקיה ספורטאז במבצע של חבר (את ה1600 2 על 4 ב-134 אלף).

היום גיליתי שהמבצע הבא של חבר שמתחיל עוד שבוע וחצי הוא של סוזוקי וקסם לי הויטרה שכנראה תימכר בגרסת ה4 על 4 המשודרגת היקרה בכ-10 אלף פחות מהקיה הזולה.

הדילמות:

יתרונות סוזוקי: יפה יותר לטעמי, יפנית, זולה יותר, 4 על 4, אמינה יותר.

יתרונות קיה: גדולה יותר, אבזור עשיר יותר בדגש על אבזור בטיחותי.

מטרת השימוש היא בעיקר משפחתית ביום יום (הורים + 2 קטנטנים) וכן טיולי סופש פה ושם עם איזה שטח בקטנה למעיין.

אשמח לשמוע תובנות והערות....

נ.ב. אין צורך להציע חלופות נוספות...גם ככה יש יותר מידי אופציות :)

עריכה אחרונה על ידי Avishay Perry
לקבל התראות במייל
פורסם

אני גם לא חושב שהקיה תיהיה פחות אמינה מהסוזוקי.

הספורטא'ז הרבה יותר איכותית בכל קנה מידה, אם זה איכות חומרים והרכבה, נוחות נסיעה (שקט בתא נוסעים, מתלים,). התנהגות כביש טובה יותר, מרווחת יותר.

פורסם

יבואן שלא מייבא את הרכבים שלו עם מערכות בטיחות אשר זמינות אצל היצרן,לא ראוי שתשאיר את כספך אצלו,בייחוד אם מדובר ברכב משפחתי.

מעבר למראה (מסכים) , לא חושב שליפני יש יתרון בשום פרמטר על הספורטאז'.

פורסם

לנו בבית יש ספורטאז נפח 2000 ועכשיו אני מחפש לאימי ויטארה משומשת.

הספורטאז' טובה מהסוזוקי בכל פרמטר, היא למעשה קטגוריה אחת מעל.

דגם ה-4x4 של הויטארה מתומחר גבוה מאוד, ההנחה שתוצע לעמיתי חבר תהיה 8000 שקל (שמועות לא מבוססות). מדובר בהנחה גדולה ממה שנוהגים לתת בסוזוקי. אני משער שמדובר ברצון של היבואן לסיים מלאי קיים כדי להתחיל בשיווק הויטארה 1400 טורבו (אותו מנוע שקיים כבר בקרוסאובר). אולי סופסוף יכניסו גם מערכות בטיחות.

בקיצור, לא הייתי קונה ויטארה חדשה כי יש אופציות טובות יותר.

מחיר הקיה שציינת הוא מחיר סופר משתלם למרות שהייתי בודק אופציה להגדיל את התקציב ולרכוש את דגם ה-2 ליטר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יופי זה באמת עניין של טעם אבל בטיחות לא. אני הייתי שם את המשפחה ברכב הבטיחותי יותר וזה הספורטאז'. חוץ מזה כדי לצאת מהעיר למעיין הקיה גם שם לגמרי.

תתחדש.

פורסם

לפחות מבחינת מנועים לא צריך להתווכך. שתיהן עגלות. אם תוכל לחכות קצת, יש שמועות שהויטארה תגיע עם מנוע 1.4 טורבו ו 140 כוחות סוס.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הסוזוקי יותר יפה??>>>!!!! הקיה לא בדיוק מלכת היופי אבל הסוזוקי..פשוט מכוער שזה כואב,בכל מקרה היתרון היחידי שיש לסוזוקי הוא במנוע,שהוא חדיש עם טורבו וחזק בהרבה,מעבר לכך אין לרכב שום יתרון על הקיה.

פורסם

המנוע הנוכחי של הויאטרה נטול טורבו, כמו זה שבגירסה הישנה של הקרוסאובר ודי עגלתי, דווקא המראה מצוין לטעמי, מרובע, תכליתי, מוצק ובהחלט נאה למראה, על הספורטאז קשה להגיד אם היא נראית טוב או לא, פשוט יש כל כך הרבה ממנה שחוש הטעם כבר נשחק, הספורטאז' גדולה ומרווחת יותר ויש בה איבזור בטיחות מרשים שבסוזוקי אין.

פורסם

הקיה משמעותית יותר גדול מהסוזוקי, מהרכבים הכי אמינים בשוק, לא חושב שפחות מהסוזוקי. מגיע עם הרבה יותר ציוד מקורי בעיקר בטיחות. יופי זה כבר עניין אישי לחלוטין

פורסם

יופי זה בעיניי המתבונן, חבר שלי קנה את הויטארה צבע טורקיז, אומר שאחלה אוטו רק עגלה ממש.

על קיה לא נסעתי להבנתי גם לא משהו מבחינת ביצועים (גם מנוע 2 ליטר) אבל רכב די נעים ופרקטי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...