Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביב 4300 give or take כמובן תלוי בסוג הלקוח, כמות רכבים וכד'. בכמויות הוא ילך גם ב 4000.

לגבי הטענה שאין ללובינסקי הקצאות ל 3008 זה לדעתי מצוץ מהאצבע והולך על אסטרטגיית wanabe קודיאק. הרי הם גם איכשהו פיזרו שמועה שהם מכרו 300 יחידות ביום ההשקה הראשון ולאחר רבעון ראינו את המספרים האמיתיים ממשרד הרישוי. בוא. בהחלט ייתכן שאין להם ערמות כמו הקוריאניים אבל עוד 1000- 500 חתיכות למגזר הפרטי בטוח יש בבונדדים. ואם היו הזמנות אז גם הייתה הקצאה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
סביב 4300 give or take כמובן תלוי בסוג הלקוח, כמות רכבים וכד'. בכמויות הוא ילך גם ב 4000.

לגבי הטענה שאין ללובינסקי הקצאות ל 3008 זה לדעתי מצוץ מהאצבע והולך על אסטרטגיית wanabe קודיאק. הרי הם גם איכשהו פיזרו שמועה שהם מכרו 300 יחידות ביום ההשקה הראשון ולאחר רבעון ראינו את המספרים האמיתיים ממשרד הרישוי. בוא. בהחלט ייתכן שאין להם ערמות כמו הקוריאניים אבל עוד 1000- 500 חתיכות למגזר הפרטי בטוח יש בבונדדים. ואם היו הזמנות אז גם הייתה הקצאה.

זה בסדר שאתה לא מאמין אבל זו עובדה, הביקוש באירופה גבוהה ולכן היצרן ביטל את הגירסא עם מוע 1.2 ומתמקד בגירסאות היקרות הנרכשות היטב באירופה.

מבחינת היצרן למכור יחידות במחיר משמעותי נמוך לשוק הישראלי הזניח או למכור במחיר מלא וריווחי מאוד באירופה...ממש דילמה קשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אז שיימכרו 1.6 דיזל. ראה ערך קשקאי.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

היום הלכתי לכובען ורכשתי כובע מהודר במיטב כספי. ואז אכלתי אותו (:-

מעולם לא הרגשתי כזה מטופש אבל מודה ועוזב ירוחם. למה? כי נכון להיום יש לי בחניה פיג'ו 5008 דיזל, זה למה. אחרי שטינפתי על הפיג'ו כי הייתי בטוח שהתפעול שלו זה שילוב של ה 308 והפיקאסו, חבר לחץ שאלך לבדוק ולראות במו עיני, והנה בנסיעת מבחן הכל עובד סבבה, לא מוזר בכלל ויש לו מזגן שלא מבייש אחלה מיניוואן. אז זהו, מעכשיו גם אני אוכל צפרדעים מצוי. כשאתרגל אליו אתן עדכון. כל מי שרוצנ לזרוק עליי באגטים חצי אכולים וקוראסונים ששכח בארון לפני שנתיים,מוזמן לעשות זאת, מגיע לי (:-

פורסם

חדש. תפעולי. אמדוד צריכת דלק בקרוב, תודה

פורסם
קשה לי להאמין שאתרגל. בפיקאסו ישבתי ברכב וממש התרגזתי, לא פחות... הקוקפיט של הפיז'ו משדר לי קלסטרופוביות ואני לא מתחבר לעיצוב הפנימי. אם משהו הוא לא אינטואיטיבי מלכתחילה, אין שום סיבה לנסות בכוח. לטעמי זה לא "יבוא לך דינה, יבוא לך.." וגם אם זה לא אז זה פחות, משמעותית פחות.

אבל תודה בכל אופן, מישהו אכן היה צריך להרים את הכפפה על מנת להרים קצת את קרנו של האריה הצרוד

אכו טעיתי. אבל באמת כמו הדיוט הייתי בטוח שזה שילוב של פיקאסו ו 308 שהוא אכן נוראי. ישבתי שוב בפיקאסו לאחרונה ויש הבדלי שמיים וארץ גם בתנוחת הנהיגה וכל הקבינה שונה לגמרי + מנוע מזגן נפרד אחורה

פורסם
חדש. תפעולי. אמדוד צריכת דלק בקרוב, תודה

איפה לקחת וכמה עולה לחודש? מה כולל?

בהתלבטות מאוד דומה לפותח האשכול

פורסם

נמצא בהתלבטות דומה לפותח האשכול

רכבר הזמנתי קודיאק אבל חושב לבטל ולקחת בליסינג

הבעיה שבליסינג לא מוצא משהו מרווח 7 מקומות במחיר שפוי או בכלל

פורסם

לקחתי באלדן. תפעולי מלא כולל הכל. לא יכול לפרט מחירים אבל נגיד שפריים ליס מפרסמים את הבנזין אקטיב ב 3690 לחודש ואלדן מאוד תחרותיים בימינו עם שרות מעולה

פורסם
לקחתי באלדן. תפעולי מלא כולל הכל. לא יכול לפרט מחירים אבל נגיד שפריים ליס מפרסמים את הבנזין אקטיב ב 3690 לחודש ואלדן מאוד תחרותיים בימינו עם שרות מעולה

וואו

תגיד זה לא מטורף לשלם 142K על שימוש ברכב 3 שנים כשירידת ערך כולל ביטוחים וטיפולים על רכב דומה שתרכוש תצא לך גג 100K

אני מבין שיש פה נוחות אבל שווה את זה?

פורסם

זו לא מטרת השרשור, כל אחד והשיקולים שלו. תרצה עוד פרטים על הרכב, נוחות, תפעול וכד', אשמח לעזור

• תוכן חדש...