Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת סקודה קארוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור המקורי של הנהיגה הראשונה בסקודה קארוק אמנם עדיין רץ חזק, אבל אנחנו לא מאמינים בערבוב שמחה בששון. אז בואו נפתח דף חלק ונדבר על דברים שאתם רוצים שנברר עבורכם בהשקה המקומית של סקודה קארוק שתתקיים ביום שלישי הקרוב.

במסגרת ההשקה ננהג ברכב וכמובן נבלה את כל היום עם אנשי צ'מפיון, אז אילו שאלות תרצו שנשאל אותם ואילו דברים תרצו שנבדוק ברכב עצמו?

נתראה בקרוב.

attachment.php?attachmentid=495659&d=1508638928

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה העיקרית צריכה להיות "עד מתי ימשיכו להשתמש בגיר ה dq200?".

אישית, זו הסיבה העיקרית שבגללה לא אשקול רכישת רכב מסוג זה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
השאלה העיקרית צריכה להיות "עד מתי ימשיכו להשתמש בגיר ה dq200?".

אישית, זו הסיבה העיקרית שבגללה לא אשקול רכישת רכב מסוג זה.

אני אגיד לך את האמת, אני מאמין שבקבוצת VW יודעים דבר או שניים על מכוניות וגם על תיבות הילוכים.

זאת קבוצה דיי גדולה כן? אמנם רק פולקסווגן אודי סקודה סיאט למבורגיני בוגטי ופורש (אם אני לא טועה ולא שכחתי מישהו) חולקים את אותם חומרים טכנולוגיה ומחקר.

הזוי שכל הודעה שניה בפורום זה DSG וDQ כלשהו

פורסם

אני למדתי שאין עשן בלי אש....

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אני אגיד לך את האמת, אני מאמין שבקבוצת VW יודעים דבר או שניים על מכוניות וגם על תיבות הילוכים.

זאת קבוצה דיי גדולה כן? אמנם רק פולקסווגן אודי סקודה סיאט למבורגיני בוגטי ופורש (אם אני לא טועה ולא שכחתי מישהו) חולקים את אותם חומרים טכנולוגיה ומחקר.

דווקא בגלל זה הזוי שהם ממשיכים להשתמש בגיר הזה.. מעדויות שונות וגם ממקור ראשון במשפחה יש מלא תקלות

פורסם

הטיעון שלך זה שהם תאגיד גדול ושצריך לסמוך עליהם? ההיסטוריה של פולקסווגן מלמדת שדווקא ההפך זה הנכון

פורסם

זאת קבוצה דיי גדולה כן? אמנם רק פולקסווגן אודי סקודה סיאט למבורגיני בוגטי ופורשה דוקאטי (אם אני לא טועה ולא שכחתי מישהו) חולקים את אותם חומרים טכנולוגיה ומחקר.

VW זאת החברה הזאת עם הסיפור עם מכוניות הדיזל?

בתמונה רואים את אחד המקומות שהחברה מאכסנת את המכוניות שהם אספו מלקוחות אם אתם לא מכירים את התמונה.

המצב של DSG לא יותר טוב, הם כבר כמה פעמים עשו ריקול לכול המכוניות שהם מכרו ולא תמיד ידעו איך לתקן את זה.

יונדאי יצאו עם מצמד כפול עכשיו, נראה איך הם יסתדרו עם זה.

פורד ניסו והפסיקו, רנו סובלים מזה

603x339_cmsv2_b10bc1f0-c2dc-5741-adc2-8c3af046be53-3118751.jpg

אייל

פורסם

יונדאי לא התחילו עכשיו, הוולוסטר ב2011 הייתה היונדאי הראשונה בארץ עם גיר רובוטי ואחריה הקיה סיד בדור הנוכחי נמכרת איתו עד עכשיו.

יש כמה מקרים של תקלות בפורום אבל לא נראה שזה נפוץ.

פורסם

חייטרס,חייטרס . ליצרן הנ"ל יש גם פורשה עם pdk שגם שייכים לפולצווגן הנחשב לגיר בלתי ניתן להריסה. כל דו מצמדי רטוב (381,500,250) אמינים לא פחות מכל גיר אוטומטי. אז סבבה ש 200 זה זבל אבל מכאן ועד להכליל כל דו לרשימה טיפה הזוי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
חייטרס,חייטרס . ליצרן הנ"ל יש גם פורשה עם pdk שגם שייכים לפולצווגן הנחשב לגיר בלתי ניתן להריסה. כל דו מצמדי רטוב (381,500,250) אמינים לא פחות מכל גיר אוטומטי. אז סבבה ש 200 זה זבל אבל מכאן ועד להכליל כל דו לרשימה טיפה הזוי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

רק מחזק מה פולקסווגן שמים עלינו :evil:

פורסם

ברור, זה חלק מהמזימה של יורשי הנאצים לסיים עם הפתרון הסופי ע״י מכאטרוניקים מפוצצים בפלוצוואגן ליהודים בלבד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
למה הרכב מושק 4 חודשים אחרי שהגיע לנמל?

העיכוב הזה חריג מכל מה שראיתי עד היום. מה קרה?

ביקוש גדול באירופה והקצאות קטנות לישראל.

בדיוק כמו שהיה עם הקודיאק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...