Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק מומלץ(תנאים וכו')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חייל בשירות סדיר, אני כרגע נמצא בבנק מזרחי טפחות.

מבחינתי בנק כלכך גרוע לפעמים מכונות להפקדת צ'קים לא עובדת תורים ארוכים בסניפים וכו'

ובנוסף בתור אחד שקונה די הרבה באינטרנט לא מוכנים לתת לי כרטיס של חברה ויזה\מאסטר כארד..

בנק דיסקונט + בנק לאומי שניהם מוכנים לתת לי כרטיס שהוא של חברת ויזה ככה שאוכל לקנות באינטרנט וכולי ..

יש כלכך הרבה הטבות שכבר השתגעתי, איזה בנק הכי עדיף מבין שניהם?

צריך בנק עם אפליקצייה טובה ומכונה של שירות עצמי שעובדת חלק מבחינת הפקדת צ'קים,

+יש לי משכורת קבועה כל חודש בסביבות ה3K אני מפקיד את המשכורת שלי גם רק בצ'קים.. בגלל זה חשוב לי מכונה שעובדת

מישהו שהיה בשני הבנקים \ באחד מהם ויכול להמליץ?

תודה רבה

פורסם

דיסקונט - אני מאוד לא הייתי מרוצה מהסניף שלי, ועברתי לבנקאות דיגיטלית באותו הבנק.

בגדול אני מרוצה ואין לי תלנות - אני לא זקוק לסניף יותר מדי למעט פעם ב... ואין לי בעיה לגשת לאיזה סניף שאני רוצה בתשלום עמלות.

לא הייתי פוסל באופן גורף בנק שלם בגלל זה, אני חושב שזה הרבה מזל על איזה סניף אתה נופל.

פורסם

1. היחס בסניף הוא עניין נקודתי.

2. כל חברות כרטיסי האשראי מנפיקות כרטיסים בינלאומיים . העדיפות היא לכרטיסי טיסה ומאסטרקארד שמתקבלים פחות או יותר בכל מקום, אבל לרכישות ברשת בדרך כלל גם אמריקן אקספרס יתאים. אין לי ניסיון עם דיינרס כך שלא אתייחס אליו.

3. היכן מנהלים הורים את חשבונם? אם יש להם רקורד טוב פתח חשבון באותו סעיף. שלושת הבנים שלי קיבלו כרטיסים בינלאומיים גם בסטטוס חייל/סטודנט, בזכות הגיבוי המשפחתי.

4. אם הבנק אינו מוכן להנפיק לך כרטיס בינלאומי נסה להוציא כרטיס חוץ בנקאי. אמנם תנאי הרבית בהלוואות ופרישת תשלומים יהיו פחות טובים, אבל המסגרת תקבע על ידי חברת האשראי בלי מעורבות הבנק.

5. כל האמור לעיל אינו מתייחס לתלונות שלך על השירות. כאמור בסעיף 1 זה עניין נקודתי, ואני ממליץ לך להחליף בבני משפחותיהם וחברים המתגוררים קרוב אליך, אשר מכירים את הסניפים הרלוונייים באופן אישי. אם אתה רוצה ייעוץ בפורום ציין באיזו עיר או שכונה אתה גר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. היחס בסניף הוא עניין נקודתי.

2. כל חברות כרטיסי האשראי מנפיקות כרטיסים בינלאומיים . העדיפות היא לכרטיסי טיסה ומאסטרקארד שמתקבלים פחות או יותר בכל מקום, אבל לרכישות ברשת בדרך כלל גם אמריקן אקספרס יתאים. אין לי ניסיון עם דיינרס כך שלא אתייחס אליו.

3. היכן מנהלים הורים את חשבונם? אם יש להם רקורד טוב פתח חשבון באותו סעיף. שלושת הבנים שלי קיבלו כרטיסים בינלאומיים גם בסטטוס חייל/סטודנט, בזכות הגיבוי המשפחתי.

4. אם הבנק אינו מוכן להנפיק לך כרטיס בינלאומי נסה להוציא כרטיס חוץ בנקאי. אמנם תנאי הרבית בהלוואות ופרישת תשלומים יהיו פחות טובים, אבל המסגרת תקבע על ידי חברת האשראי בלי מעורבות הבנק.

5. כל האמור לעיל אינו מתייחס לתלונות שלך על השירות. כאמור בסעיף 1 זה עניין נקודתי, ואני ממליץ לך להחליף בבני משפחותיהם וחברים המתגוררים קרוב אליך, אשר מכירים את הסניפים הרלוונייים באופן אישי. אם אתה רוצה ייעוץ בפורום ציין באיזו עיר או שכונה אתה גר.

הוריי באותו סניף אבל עדיין הבנק לא מוכן לתת לי..

כרטיס חוץ בנקאי הבנתי שרק עם הבנק מאשר לך אותו אז מנפיקים ואני לא חושב שהבנק יאשר לי חוץ בנקאי עם הם בעצמם לא רוצים לתת לי..

גר בעיר באר שבע

פורסם (נערך)

האם החשבון שלך מוגבל באיזה צורה?

אם לא, כנראה שתאלץ לחפש בנק אחר.

לא אלאה אותך בניסיון שלי, אבל במהלך השנים עברתי כמה וכמה סניפי בנק. אבל בשלב מסויים הגעתי למקום שבו אני מרגיש שיש התיחסות לצרכים שלי, וכאשר אני מלווה את הבנים שלי גם הם מקבלים יחס הרבה מעבר לפעילות הבנקאית שלהם, ובעקבות זאת איני מעתיק את החשבונות למקומות אחרים למרות הצעות עם תנאים מפתים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה אתה לא מפקיד במעטפת שירות?

ולמה לא מוכנים להנפיק לך כרטיס אשראי? מה הסיבה?

היה לך צ'קים חוזרים? בעית החזר הלוואות?

סתם ככה חייב להיות להם סיבה מוצדקת...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
האם החשבון שלך מוגבל באיזה צורה?

אם לא, כנראה שתאלץ לחפש בנק אחר.

לא אלאה אותך בניסיון שלי, אבל במהלך השנים עברתי כמה וכמה סניפי בנק. אבל בשלב מסויים הגעתי למקום שבו אני מרגיש שיש התיחסות לצרכים שלי, וכאשר אני מלווה את הבנים שלי גם הם מקבלים יחס הרבה מעבר לפעילות הבנקאית שלהם, ובעקבות זאת איני מעתיק את החשבונות למקומות אחרים למרות הצעות עם תנאים מפתים.

לא מוגבל, אני בחיים לא הייתי במינוס ואני בפלוסים רוב הזמן .. בגלל זה כבר התייאשתי :\

למה אתה לא מפקיד במעטפת שירות?

ולמה לא מוכנים להנפיק לך כרטיס אשראי? מה הסיבה?

היה לך צ'קים חוזרים? בעית החזר הלוואות?

סתם ככה חייב להיות להם סיבה מוצדקת...

לא צ'קים חוזרים ולא כלום בחיים לא הייתי במינוס.

לא מפקיד במעטפות שירות כי כל הזמן שאני מגיע פשוט אין,

יש לי כרטיס דיירקט שאין לי בעיה איתו פשוט אני צריך כרטיס שאוכל לקנות איתו באינטרנט ויזה | מסטר קרד.

לאומי\דיסקונט מציעים לי את זה בגלל זה אני מעוניין לעבור לאחד מהבנקים האלה פשוט אין לי מושג איזה מהם עדיף

פורסם

לברר עם חברים ושכנים לגבי הסניפים הקרובים למקום מגוריך. מה שקובע הוא הסניף, לא הבנק.

פורסם
לא מוגבל, אני בחיים לא הייתי במינוס ואני בפלוסים רוב הזמן .. בגלל זה כבר התייאשתי :\

יש לי כרטיס דיירקט שאין לי בעיה איתו פשוט אני צריך כרטיס שאוכל לקנות איתו באינטרנט ויזה | מסטר קרד.

לאומי\דיסקונט מציעים לי את זה בגלל זה אני מעוניין לעבור לאחד מהבנקים האלה פשוט אין לי מושג איזה מהם עדיף

בלאומי הפקדתי כמה פעמים צ׳ק באפליקציה ועבד מעולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הפועלים אני עושה זאת כבר הרבה זמן, סה"כ פועל יפה, אם כי ההצלחה תלויה גם במצלמת הטלפון, אני מנחש שבאפליקציה שלה.

פורסם

החשבונות הראשיים שלי נמצאים במזרחי, השירות והיחס מאוד מאוד תלוי בסניף.

אני (כמו הבנים של ספיראל) מקבל יחס טוב בגלל אבא שלי, אבל גם בלי כל זה לא נשמע לי הגיוני שלא מוכנים לתת לך כרטיס אשראי, שהוא מצרך כל כך בסיסי בימינו אנו.

נראה לי שהסניף שלך על הפנים, תחפש אלטרנטיבה שבה יתיחסו אליך כמו שצריך, לדעתי אל תייחס הרבה חשיבות להטבות, חפש מי נותן לך הכי הרבה זמן הנחה בדמי ניהול וזהו.

בלי קשר, באפליקציות של הבנקים ניתן להפקיד צ'קים עד 10,000 שח. יש לי חשבון נוסף בלאומי אך ורק בגלל הקרבה הפיזית לצורך הפקדת צ'קים (מכונה מתחת לבית - וגם היא לא הייתה תקינה כל הזמן, אז אל תצפה לשלמות בבנק אחר),

מאז שגיליתי את האפליקציה אני כבר לא יורד למטה, האפליקציה שלהם מאוד נוחה והכניסה אליה מהירה עם טביעת אצבע.

** התחלתי לבצע הפקדות באפליקציה גם במזרחי, אז כנראה אסגור את החשבון בלאומי.

פורסם

דמי ניהול העוש בחשבון ביתי רגיל הם סכום זעיר, 100-200 שח בשנה. הטבה בריבית עשויה לקזז זאת בקלות.

מה שיקר הוא דמי הנהול של חשבונות השקעות ובהחלט יש מקום להתאמץ בנקודה זו, אם יש לך שם סכום משמעותי.

פורסם

עדיין לא למדת את השיטה ?

תגיע שהסניף פתוח ותבקש סטפה של מעטפות ותשמור בבית...

ולגבי הכרטיס, למה הם לא מוכנים להנפיק לך, שאלת מדוע ? ולא ענו לך כי אתה עדיין לא רושם לנו מה אמרו לך בסניף, מדוע הם לא מוכנים להנפיק אשראי.

דיברת עם בנקאי ? אמרת לו שאם לא אתה סוגר את החשבון ועובר לבנק אחר ששם מוכנים לתת לך ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מדוע אתה מקבל את המשכורת בצ'קים ולא בהעברה?

אני מניח שאם המשכורת תכנס בקוד של העברת משכורת הבנק יתיחס אליה אחרת, כדבר יותר יציב.

• תוכן חדש...