Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת איפה אתם מבוטחים. יש באפשרותי להצטרף לביטוח של מנורה (80 ומשהו שקלים בחודש). הביטוח לא מצריך תקופת המתנה. החיסרון שאי אפשר לבטל את הביטוח מרגע שהוא נעשה לשלוש שנים. מבחינת טיפולים שאני צריך לעשות בוודאות כתר (שאני דוחה את זה המון שנים ). הבנתי גם שיש כמה סוגים של כתרים ובהתאם המחירים.

אשמח לקבל אינפורמציה מכל מי שיודע גם לגבי מנורה ספציפית וגם לגבי חברות אחרות.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא כולם ביחד...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לך רופא שיניים קבוע שאתה סומך עליו ורוצה לטפל אצלו?

תשאל אותו האם הוא בהסדר עם ביטוח כלשהו. אם כן, תבטח בחברה שלרופא הזה יש הסדר.

אם אין לו הסדר עם אף חברת ביטוח, תבטח בחברה שמכסה גם טיפולים אצל הרופאים מחוץ להסדר.

כמובן, הכיסוי יהיה חלקי אם הרופא שלך יקרן.

כדי להשוות תנאים בצורה רצינית צריך לשבת על פוליסות של כמה חברות ולראות מי מכסה מה, כמה טיפולים/ בדיקות בשנה ( שיננית, למשל ), מה גובה ההשתתפות שלך בכל טיפול השטלה / כתר/גשר וכו..

אני מבוטח בפניקס הרבה שנים דרך מקום העבודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לך רופא שיניים קבוע שאתה סומך עליו ורוצה לטפל אצלו?

תשאל אותו האם הוא בהסדר עם ביטוח כלשהו. אם כן, תבטח בחברה שלרופא הזה יש הסדר.

אם אין לו הסדר עם אף חברת ביטוח, תבטח בחברה שמכסה גם טיפולים אצל הרופאים מחוץ להסדר.

כמובן, הכיסוי יהיה חלקי אם הרופא שלך יקרן.

כדי להשוות תנאים בצורה רצינית צריך לשבת על פוליסות של כמה חברות ולראות מי מכסה מה, כמה טיפולים/ בדיקות בשנה ( שיננית, למשל ), מה גובה ההשתתפות שלך בכל טיפול השטלה / כתר/גשר וכו..

אני מבוטח בפניקס הרבה שנים דרך מקום העבודה.

אני חשבתי לעשות אחרת. ללכת נניח לכללית סמייל , לבקש מהם בדיקה כללית +הצעת מחיר לטיפול. לאחר שאקבל את ההצעה מהם אדע אם משתלם לי הביטוח . על הביטוח ב-3 שנים אני צפוי לשלם כ-8000 שקלים ללא השתתפות עצמית (שאותה אצטרך להוסיף. לדוגמא עלות השתתפות עצמית בכתר היא 400 שקלים).

פורסם

דבר ראשון - רופא שיניים טוב חשוב יותר ממוסכניק טוב. אם המוסכניק טועה, זה כואב לכיס. אבל אם רופא שיניים מפשל, זה כבר יותר גרוע.

אין לי מושג מה טיב הרופאים בכללית והאם המחירים שלהם משקפים מחירים אצל רופאים פרטיים.

דבר שני - ביטוח מכסה לא רק טיפול חד פעמי אלא תחזוקה שותפת : בדיקת רופא, ניקוי שיניים כמה פעמים בשנה, סתימות, טיפולי שורש לפי הצורך. ומי אמר שהכתר הזה הוא הדבר היחיד שתצטרך ב 3 שנים?

לא ענית - יש לך רופא שיניים שאתה סומך עליו? זה הכי חשוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דבר ראשון - רופא שיניים טוב חשוב יותר ממוסכניק טוב. אם המוסכניק טועה, זה כואב לכיס. אבל אם רופא שיניים מפשל, זה כבר יותר גרוע.

אין לי מושג מה טיב הרופאים בכללית והאם המחירים שלהם משקפים מחירים אצל רופאים פרטיים.

דבר שני - ביטוח מכסה לא רק טיפול חד פעמי אלא תחזוקה שותפת : בדיקת רופא, ניקוי שיניים כמה פעמים בשנה, סתימות, טיפולי שורש לפי הצורך. ומי אמר שהכתר הזה הוא הדבר היחיד שתצטרך ב 3 שנים?

לא ענית - יש לך רופא שיניים שאתה סומך עליו? זה הכי חשוב.

אין לי מישהו ספציפי. אני לא יודע אם כתר זה הטיפול היחיד שאזדקק לו אבל סתם זרקתי משהו שיחסית הוא יקר.

פורסם

יש מצב טוב שיש לך כבר טיפול שורש ולא סתם כתר. באופן כללי תלמד שרופא שיניים לא דוחים "המון שנים".

גש לרופא שיניים וטפל בשיניים שלך. ביטוחים לא נועדו להיות משתלמים לאלה שקונים אותם.

אם תצטרך המלצה לרופא שיניים אשתי הייתה סייעת ויש 2 רופאי שיניים בסטנדרט בינלאומי שהיא עבדה אצלם: אחד בחיפה ואחד בהרצליה. פנה בפרטי למידע נוסף.

מבחינת טיפולים שאני צריך לעשות בוודאות כתר (שאני דוחה את זה המון שנים ).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יש באפשרותי להצטרף לביטוח של מנורה (80 ומשהו שקלים בחודש).

על הביטוח ב-3 שנים אני צפוי לשלם כ-8000 שקלים ללא השתתפות עצמית

80 ומשהו שקלים בחודש כפול 36 חודשים מגיע לכ-2,880 ש"ח.

איך הגעת ל-8,000?

פורסם (נערך)

משהו שנאמר לי על ידי המזכירה במרפאת שיניים שבה טופלתי: "ביטוח שיניים שלא דרך הסדר מיוחד - לא משתלם".

לי יש ביטוח שיניים דרך מקום העבודה שעולה לי משהו 20 שקל בחודש. שים לב שמעבר להשתתפות עצמית לרוב יש הרבה מגבלות בביטוחים. למשל, סתימות לא לבנות (מי בימינו עושה סתימה אפורה?), רק כתר אחד בתקופת ביטוח, מגבלה מסוימת על טיפולי שורש, ועוד. שוב, זה בנוסף להשתתפות עצמית.

מה גם שלפחות במרפאה שבה טופלתי, מי שבא עם ביטוח - משלם לפי מחירון, מי שלא - מקבל הנחה. בערך כמו שזה עובד עם תיקון רכב כשמשלמת חברת הביטוח, רק שכאן ההשתפות עצמית היא לא סכום קבוע.

למה לעזאזל הפורום הופך את המילה מחירון לקישור בכח?

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...