Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן סירטון ותמונות של הקורולה החדשה ל 2019 בגירסת האצבק. האם נראה אותה "נותנת בראש" לאחרות?

מנוע 2 ליטר, 4 בוכנות. לא יודע מה אתכם אבל לי היא נראת מהממת.

co1.jpgco2.jpgco3.jpgco4.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זאת טויוטה אוריס החדשה עם שינויי עיצוב קלים.

הקורולה סדאן ה"משעממת" תוצג בקרוב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מסכים לגבי העיצוב, סוף סוף דגם של טויוטה שאינו מעלה פיהוק על פניי.

כנראה שחלק מ"מעצבי העל" הוותיקים של החברה פינו את מקומם לחבר'ה צעירים יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

הנה האוריס. באותה הזדמנות הוא מודיע שהם נוטשים או מזניחים את רעיון מנועי הדיזל והולכים בכל הכוח על מנוע בנזין עם הנעה היברידית.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לאחרונה דגמים יפניים/קוריאנים שיועדו לשוק האירופאי בעיקר מגיעים גם לארה"ב תחת שם שונה.

אוריס בהתחלה התחילה לארה"ב תחת מותג scion, אחרי שטויוטה בחרו לבטל את המותג, האוריס מותגה כטויוטה וכעת חזרו לשם קורולה גם בהאצ'בק עם הדור החדש של האוריס.

יונדאי, עוד מהדור הקודם של ה-i30 התחילו לשווק אותה בארה"ב תחת השם "אלנטרה GT".

ניסאן קשקאי הגיע לאחרונה לארה"ב תחת השם "רוג ספורט" - ניסאן רוג זה האקס-טרייל באמריקה.

נראה שגם קיה סיד הולכת להגיע לאמריקה ולהחליף את גרסת 5 הדלתות של הפורטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חכה לגרסאת הליסינג באפור עכבר, עם טאסות, מושבי בטיחות לילדים במושב האחורי ומדבקות אלביט, 'איך אני נוהג?' ו'אבא פגום'.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
חכה לגרסאת הליסינג באפור עכבר, עם טאסות, מושבי בטיחות לילדים במושב האחורי ומדבקות אלביט, 'איך אני נוהג?' ו'אבא פגום'.

אוקי נו ו? באוריס כבר מהדגם הנוכחי אין יותר טאסות, למקבילות האירופאיות (אוקטביה) דווקא כן.

פורסם (נערך)

שימו חישוקים גדולים כאלו ( 20 לפחות נדמה לי ) על אטראז׳, גם תקבלו חתיך לא קטן. העניין הוא שהם שמורים לרוב לתערוכות, הרבה פחות למכוניות הנמכרות בפועל.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
הi30 שווקה בארהב עוד מהדור הראשון שלה.

בדור הראשון רק הסטיישן שווקה תחת השם "אלנטרה טורינג".

בדור השני והנוכחי הגיעו רק גרסאות ההאצ'בק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אותי יותר מטריד שזה יגיע לליסינג עם מנוע וגיר טחב של אוריס הייבריד הנוכחית.

את השאר אפשר לסבול איכשהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשטויוטה אוריס וקיה ריו האצ'בק החדשה עושים אהבה, זה מה שיוצא.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...