Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

חיפשתי בפורום ומצאתי תכתובות דומות אך לא מתארות את הבעייה שבקודנית שלי,

יש לי פולו 2011 עם קודנית דולפין 3

לעיתים אני מקיש את הקוד מספר פעמים עד שניתן להניע את הרכב

הבעיה בוודאות לא בלוח המקשים היות והקודנית משמיעה את הצפצוף של כל ספרה אותה אני מקיש - וכמובן את הצליל שאומר שהקוד נפתח .

אבל עדיין האוטו לא מניע :(

קראתי שצריך לנקות את הלוח מקשים - ניקיתי -אבל הבעיה לא נפתרת..

מישהו מכיר את הבעיה ?

אגב קרה לי בעבר - הקודנית הייתה עדיין באחריות הגעתי למוסך (שבינתיים נסגר) עשו שם משהו והכל חזר לעבוד - וכעת אחרי 3 - 4 שנים הבעיה חזרה

אשמח לעזרתכם

תודה

פורסם

תתחיל בלהעיף את הקודנית ותראה אם הבעיה נפתרה...

אבל באמת תעיף אותה וגם אם הביטוח דורש אז תמצא ביטוח אחר, חבל שיום אחד באמת תיתקע.

פורסם

לידיעתך קניתי את אחד מהרכבים שלי ללא קודנית ופתאום בזמן נסיעה הרכב נכבה בלי שום התרעה.

בדיקה במוסך העלתה שמנגנון של קודנית ישנה נכנס לפעולה בלי שום סיבה והפסיק את פעולת משאבת הדלק.

לדעתי זה גם היה "דולפין"...

קודניות למיניהן זה נורא.

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, הקודנית שולטת על עלוקות אלחוטיות בפרטוקול RF.

הבעיה היא כנראה בעלוקה עצמה שלא מקבלת את הפקודה להתנתק.

או אפילו באחד הניתוקים החוטיים, שהחיבורים שלו (שבטח בטצעו במקור עם איזולירבנד) התרופפו.

הפתרון הפחות טוב, הוא להחליף עלוקה ולחזק את כל החיבורים (או מעט יותר טוב, להחליף את כל הקודנית אצל מתקין אמין).

הפתרון הכי טוב, הוא למצוא חברת ביטוח שתסכים לבטח ללא הטיפשות הזו, ולבצע הסרה מלאה של ההתקנה (כולל כל העלוקות האלחטיות, ניתוקים חוטיים, התעלקויות על צמת הרכב וכו'). ממילא, את הגנבים זה לא מרשים במיוחד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...