Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמה זמן יעבור עד שמישהו ישבור או יבריג החוצה את המצלמה הזאת ויקח אותה איתו הביתה, כמו הידית הילוכים של האיבו מאוטומוטור [emoji41]

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

מעולה וקיים באנגליה כבר שנתים לפחות.

מול הנהג הישראלי אשר מזלזל באופן בוטה בחוקים הנוגעים לסלולאר זה אמצעי אכיפה יעיל וכואב במידה כזו שיפסיק את הנגע של שימוש אובססיבי בסלולר תוך כדי נהיגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא יפסיק כי "אותי לא יתפסו"..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה יתפוס רק את הנהגים האלו שמסמסים שהפלאפון באותו גובה של ההגה, אני לא רואה איך זה יכול להבדיל בין מישהו שנגיד מסתכל על ידית ההילוכים שלו לבין מישהו שמשתמש בפלאפון בצורה מוסתרת

פורסם
https://news.walla.co.il/item/3145093

לא יודע מה יהיה עם המשטרה שלנו....

לצערי זה נראה לי אמיתי כי גם היה פרסום על זה בתקשורת..

מה כל כך גרוע באכיפה הזו שאתם נשמעים כל כך מבואסים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מה כל כך גרוע באכיפה הזו שאתם נשמעים כל כך מבואסים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עזוב, זה כבר לאוף-טופיק וגם ייגלוש לפוליטיקה (ואני לא מצביע לליכוד, למי שתוהה).

פורסם

אני תוהה.

אני משתמש בסיגריה אלקטרונית, גם בזמן הנהיגה.

האם אני בקבוצת סיכון גבוהה לקבלת דוח "שגוי-זיהוי" מטעם המצלמות הללו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה לצערך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה צערך בדיוק? זה נועד לא רק לסמס, כנס לכתבות וידאו בנושא.

זה נועד למנוע את אלו שעוקפים בצמתים מנתיב פניה ימינה, פס לבן, בריונות בכביש, סמס, שיחות בטלפון המוחזקות ביד ברכבי 2018 שאנשים לא יודעים שאפשר לחבר לדיבורית, איפור, אוכל קייטרינג בזמן הנהיגה, נרגילות בזמן הנהיגה ועוד המון עבירות אחרות שיהפכו את הכביש לבטוח יותר - עבורך.

כן, אתה עלול ליפול קורבן גם כן אם תתעסק בניירת למשל או תסתכל למטה להגיד שלום לחבר הקטן למשל ואחר כך אי אפשר להוכיח כל כך אבל עדיין, יעשה את המקום לטוב יותר עבור כולנו.

סביר להניח שיהיה שיקול דעת אם סתם הסתכלת למטה וגירדת באף מן הסתם.

• תוכן חדש...