Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שברולט ספארק 2017 מיד 1 0 קילומטר

הרכב מן הסתם ישב קצת זמן (7 חודשים)

הרכב אצלי חמישה חודשים וכיביבול כבר בן שנה

השאלה אם הטיפול הראשון צריך להתבצע כבר עכשיו או שזה נספר בעצם מהרגע שהוצאתי אותו?

פשוט חבל לי לעשות סתם טיפול שהרכב עבר 3 אלף קילומטר בלבד ומנגד אני לא רוצה לאבד גם אחריות

וסתם שאלה, מה עלות טיפול ראשון לרכב בממוצע?

פורסם

מתוקף האחריות אפקט הזמן משחק גם תפקיד ולכן עליך לבצע טיפול ראשון. טיפול קטן ופשוט ביותר של החלפת מסנן שמן ושמן..בספק אם יש צורך להחליף פילטר אויר. במורשה לא תעבור את ה 500 שח. מוסך מידרכה מורשה מישרד התחבורה שגם שם אתה מורשה לטפל והאחריות עדיין תתפוס אתה יכול לגמור גג ב 300 שח.

פורסם

ביבואן הוא יכול לעבור את ה500 שקל.

שים לב שיש הבדל במחירים בין מוסכי היבואן לכן כדאי לבדוק קודם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה רציני? פילטר שמן ושמן עם עבודה יעבור את ה 500 שח? אני עוד חשבתי על המקסימום 500 שח בהקצנה. כניראה לא התעדכנתי עדיין עד כמה המחירים הם בכי רע ביבואן. עכשיו אני מעודכן..ומקווה שפותח השירשור יחשוב נכון ויימצא מישהו שלא יגיע למחירים שכאלה.

פורסם (נערך)

אני מניח שקיבלת הנחה על מחיר הרכב עקב השהייה הממושכת במגרש ,ואם כן מה היה גובה ההנחה ?

אני סקרו לדעת , אם לא אכפת לך לענות.

אני יוסיף קצת בנושא המחירים , קיה פיקנטו טיפול ראשון, כלל החלפת שמן ופילטר שמן במוסך יבואן , עלה בקירוב ל 800 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
פורסם

לא הבנתי משהו: אתה יד 1 או שניה?

אם אתה יד 1 וקנית את הרכב מהיבואן, מנין לך לדעת כמה זמן הרכב "ישב"?

ממתי סופרים את פרק הזמן עד לטיפול הראשון מרגע הייצור ולא מרגע המסירה ללקוח?!

אם הרכב עבר 3K ק"מ והוא אצלך 5 חודשים נראה לי מוזר לעשות לו טיפול עכשיו, גם אם הטיפול עולה "רק" 500 (או 800) שקל.

לפי הגישה הזו הזמן לטיפול ראשון הוא יום אחרי רגע המסירה של הרכב ללקוח, כי אולי הרכב "ישב" 11 חודש ו 29 יום...

פורסם
אני מניח שקיבלת הנחה על מחיר הרכב עקב השהייה הממושכת במגרש ,ואם כן מה היה גובה ההנחה ?

אני סקרו לדעת , אם לא אכפת לך לענות.

אני יוסיף קצת בנושא המחירים , קיה פיקנטו טיפול ראשון, כלל החלפת שמן ופילטר שמן במוסך יבואן , עלה בקירוב ל 800 ש"ח.

גנבים.

על מה לוקחים 800 שקל ?

פורסם

הרכב שייך לאבי , והמחיר שרשמתי התבסס על הזיכרון שלו , לאחר בדיקה המחיר שנגבה היה 600 וזה כולל גם תוסף דלק שנדחף יחד עם הטיפול בעלות של 100 ש"ח .

• תוכן חדש...