Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. שמתי לב שיש לוחיות רישוי שהן סוג של מסגרת (הכוונה שהמסגרת פלסטיק מוברגת ע״י 2 ברגים לפגוש) ואז מוכנס איכשהו הלוחית עם המספר והמסגרת מחזיקה את המספר. הנקודה היא שהלוחית שמדי כמה שנים מוחלפת לא דורשת הברגרה חדשה שעלולה לגרום עוד חורים בפגוש..

האם הלוחיות הללו בטוחות ? כלומר הלוחית המתכתית יכולה להחזיק שם בלי ליפול או משהו...?

יש לי לוחית כזאת, ובכל זאת היצרן בחר לקדוח את הלוחית המתחתית יחד עם המסגרת... אני חושב לעצמי האם ברגע שאדרש להחליף לוחית לפני טסט או משהו, לנסות את העניין של החוסר הברגה של הלוחית.

האם עליי להיזהר ממשהו בנושא הזה ?

פורסם

היה לי בעבר קאדי שרק המסגרת הייתה תפוסה לרכב והמספר תפוס עם שני קליפסים בחלק התחתון של המסגרת. יום אחד נפל המספר מאחור בנסיעה ועם המזל שלי עצר אותי שוטר נתן דוח ולא הסכים שהמשיך את הנסיעה עד שבהעביר את המספר מקדימה לאחור. אפילו אם אני ארשום (לא הבנתי את ההגיון אבל זה שוטר אז לא ציפיתי להגיון). ומכיוון שלא היה לי מברג בשביל המספר מקדימה אז השתמשתי במפתח והוא אשכרה חיכה לראות שאני עושה את זה באמצע אי תנועה בכביש מהיר. כמובן שנסעתי לתחנה להוציא אישור לקומפיוטסט להנפקת מספר חדש. והפעם שמתי ברגים בלי לחשוב בכלל. תמנע מעצמך חוויות מעבריינים במדים במגרש המשחקים שלהם

• תוכן חדש...