Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו התנסה ויודע להגיד עד כמה זה אפקטיבי?

ראיתי פולישרים שמגיעים עם סוללת ליתיום (ומטען כמובן) אבל הם מגיעים עם משטח בגודל 5-5.5 ס"מ. האם זה משהו שיכול לעשות את העבודה? אני כבר מזמן רוצה לקנות מכונת פוליש אבל הן יקרות וההוצאה גדולה עלי כרגע. גם נגישות לנקודת חשמל בעייתית קצת. לכן חשבתי על מכשיר אלחוטי שפותר עבורי את בעיית החשמל והמכשירים האלה גם זולים יחסית.

פורסם

יש מכונות סיניות במחיר של עד 100 דולר. שוב, זה לא משהו שמשתמשים בו על בסיס שבועי אלא משהו שצריך לעשות את העבודה טוב. אני מבין שלא מדובר במכונה מקצועית ממותגת אבל עדיין, המחיר הוא פקטור גדול.

פורסם

אם יש לך דוגמא למוצר מסויים אולי תשלח ואנסה להסתכל.

יש אחלה פולישרים במחירים מעולים: למשל DAS 6 מכונה מאוד ממולצת.

https://www.detailedclean.co.uk/polishing-machines/das-6-pro/das-6-pro-auto-finesse-revitalise-kit-725

https://www.detailedclean.co.uk/polishing-machines/das-6/das-6-auto-finesse-revitalise-kit-724

אין לך אפשרות לעבוד במקום מסויים עם כבל מאריך?

פוליש לרכב זאת עבודה של יותר מ 3-4 שעות ולכן יהיה בעייתי גם עם מכשיר בעל סוללה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

150-200 פאונד לפני משלוח זה 1000 ש"ח למכונה במקרה הטוב, וזה עוד לפני פדים.

יש לי בעיה לעבוד עם כבל מאריך - זה צריך להיות חתיכת מאריך ולהשחיל אותו דרך מקומות. בקיצור, לא נוח בעליל.

לגבי זמן עבודה קצר זה פחות משנה לי, אני תמיד יכול לרכוש סוללה נוספת או לעבוד על הרכב בשלבים.

פורסם

הערכות שציינתי מגיעות עם הכל.

לא הייתי משקיע על משהו לא מוכר, אך גם לא משהו יקר מדיי כמו rupes flex.

1000 ש"ח למכונה המומלצת שכזאת זה אחלה מחיר, כמובן ממולץ להביא מחול אם יוצא או לחפש אתר זול יותר.

מה שכן הייתי ממליץ אם קיימת בעיה בסביבת העבודה, אז מקסימום לשכור מקום עבודה או לחלופין לפנות לדיטיילר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
  • תוכן חדש...