Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. רבות עוד יסופר וידובר וכו' וכו'. שוב אני חוזר לנושא שכן בפעמים האחרונות שהנושא הועלה הרבה אתרים שעליהם המליצו כאן החברים לא שלחו בסוף לארץ, כמו גם הדיון היה מזמן ובטח הענינים השתנו לטובה (אני מקווה כך לפחות).

אז:

אני מחפש לאישתי נעלי ספורט ניו באלאנס בנויות על בסיס רשת או דומה, לטובת הקיץ החביב שלנו. מחיר עד 250 ש"ח (מקס. 300), שכן מעבר למחירים אלו כבר ניתן למצוא כאן בארץ. ההיצע באיביי פשוט עלוב.

אשמח ואודה לכל תגובה.

פורסם

נסה את asos...

עם קוד הנחה il17 או israel17, לא זוכר מה הקוד הנוכחי (עובד מעל 50 פאונד כולל כפל מבצעים..)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם
https://www.joesnewbalanceoutlet.com/

לשלוח דרך USHOPS את הנעליים בעוד 20 דולר (שלחתי דרכם וזה מאוד מאוד פשוט)

קבל ממני אישית עצה ידידותית, ואל תתקרב אליהם.

הם רק יודעים למכור. נקודה.

ברגע שתתגלה בעיה - אין עם מי לדבר. ותאמין לי - הבעיה בוא תבוא, רק שאלה של זמן. והיא תהיה באשמתם.

אל תשאל אותי מאיפה אני יודע.

מה גם שאכן יש את ענין תוספת דמי המשלוח שכבר חורגים מהתקציב, בדרך כלל.

בכל אופן מודה לך על הזמן והרצון.

פורסם
נסה את asos...

עם קוד הנחה il17 או israel17, לא זוכר מה הקוד הנוכחי (עובד מעל 50 פאונד כולל כפל מבצעים..)

תודה. ניסיתי לבצע הזמנה (דמי) ולא הצלחתי למצוא היכן אני בוחר את מידות הרוחב?

פורסם
קבל ממני אישית עצה ידידותית, ואל תתקרב אליהם.

הם רק יודעים למכור. נקודה.

ברגע שתתגלה בעיה - אין עם מי לדבר. ותאמין לי - הבעיה בוא תבוא, רק שאלה של זמן. והיא תהיה באשמתם.

אל תשאל אותי מאיפה אני יודע.

מה גם שאכן יש את ענין תוספת דמי המשלוח שכבר חורגים מהתקציב, בדרך כלל.

בכל אופן מודה לך על הזמן והרצון.

אין לי מושג על מה אתה מדבר, כבר מספר שנים (ועשרות זוגות נעליים) אני וכל המשפחה מזמינים משם נעליים, לא הייתה בעיה אף לא פעם אחת.

פורסם
תודה. ניסיתי לבצע הזמנה (דמי) ולא הצלחתי למצוא היכן אני בוחר את מידות הרוחב?
אין לי מושג, אולי לא לכל הדגמים שם מביאים גם רוחב שונה אלא רק את הסטנדרטי

פורסם

בעיה שקיימת באתר shoes.com היא שבמוצהר הם שולחים לארץ, אבל תאכלס, כל נעל שהכנסתי עד כה לסל הרכישה שלי מקבלת הצהרה בסגנון "פריט זה לא יכול להישלח לארץ שלך". וזה תמיד קורה רק בתהליך ה- צ'קאאוט. לא השכילו המפגרים להכניס את המידע הזה כבר בהתחלה. שלחתי לכם שאילתה בנושא ותשובתם הייתה בסגנון של "מצטערים, זה המצב כרגע".

אתם מבינים למה אני מתכוון?

לזה בדיוק.

אז שוב אני שואל - אני מחפש אתר נורמלי, שמתנהג גם נורמלי ושולח לארץ.

פורסם
גם לי לא היו בעיות עם joesnewbalanc. צריך לקרוא קצת על הדגם הנבחר האם המספרים מתאימים ואז לקנות.

לא, לא.

לא לבעיות כאלה אני מתכוון.

המיקרה שהיה לי הוא הזוי יותר. רכשתי נעליי ספורט אצלם, ולארץ הגיעו נעלי תינוקות. אתם מכירים את ההורים שרוכשים לילדים שלהם שטרם למדו ללכת - נעליים יקרות? שופוני? אז כאלה הגיעו.

מייד מייל כולל תמונות והסבר על הטעות שעשו.

אין בעיה, כבר שולחים לך את הדגם הנכון (משלוח על חשבוני).

מה הגיע הפעם? דגם שונה לחלוטין ממה שהזמנתי, הפעם במידה של מבוגר (ולא מה שאני הזמנתי, חס וחלילה) אבל המיועד לגריטה: נעל חדשה שבטעות בתהליך הייצור הדביקו אותה אל סוליה גדולה מדיי. כמו שזה נשמע - כך זה גם ניראה.

לא עזר לי שום כלום: הם לא היו מוכנים להודות בטעות שלהם. הגעתי עד לבחור שמנהל את האתר, לא עזר. זה היה ממש מגוחך ופאטתי אילו תירוצים הם כתבו לי, כאשר בחלק מהמיילים הם שיחקו אותה "לא מבינים" על מה מדובר. כתבתי להם שיש להם עוד הרבה מה ללמוד מאתרים כמו אמאזון למשל, ומהסלוגן שהם האמריקאים המציאו - הלקוח תמיד צודק (בעיקר כשהוא צודק!) והוריתי להם למחוק אותי ממאגר הלקוחות שלהם.

אז כמו שאמרתי, למכור הם יודעים, ותו לא.

שלא תגידו שלא אמרתי לכם.

פורסם

ב-ushops מתקיים כבר כמה שנים "מבצע" של משלוחי נעליים דרך דואר אוויר + שליחים ב-20 דולר, בלי שום קשקושי מסים או תשלומים נוספים, לא משנה מאיפה. כל חנות נורמלית אמריקנית תתאים, פשוט שלח לכתובת האמריקנית. אני כרגיל דבק באמזון אבל הם לא הזולים ביותר בתחום הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ב-ushops מתקיים כבר כמה שנים "מבצע" של משלוחי נעליים דרך דואר אוויר + שליחים ב-20 דולר, בלי שום קשקושי מסים או תשלומים נוספים, לא משנה מאיפה. כל חנות נורמלית אמריקנית תתאים, פשוט שלח לכתובת האמריקנית. אני כרגיל דבק באמזון אבל הם לא הזולים ביותר בתחום הזה.

איך shoemetro.com לא הוזכר פה? בושה.שים לב שמומלץ לקנות 2 זוגות מינימום כי כך חוסכים בעלויות המשלוח.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...