Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלגרד Vs פראג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו 4 חברים שכל שנה טסים ביחד לטיול קטן באיזור אפריל, שנה שעברה היינו בבוקרשט.

השנה רוצים בלגרד או פראג.

הדרישות לא גבוהות,4 לילות, מלון וטיסה באיזור ה2000-2500 ש''ח.

שיהיה המון מה לראות במהלך היום ואיפה לבלות בלילה, מטבע מקומי לא יורו, מחירים זולים ואנשים אדיבים.

אני הייתי בפראג כילד ולא זוכר הרבה,אני זוכר שהאווירה טובה אבל, בלגרד לא שמעתי יותר מידי אבל אני יודע שזה יעד יחסית פופולרי והוא בסגנון של בוקרשט.

אשמח לשמוע המלצות לכאן ולכאן, פראג אני מניח שכל הפורום היה אבל בלגרד לדעתי זה קצת פחות מוכר ולכן אשמח לשמוע ממישהו שהיה.

תודה מראש וסופ''ש נעים!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

בפראג הייתי לפני איזה 13 שנים, אבל שני בנים שלי ביקרו בה מאז, אחד מהם לפני מספר חודשים, וברור לי שהעיר התפתחה מאד, בהחלט ממלאת 3-4 ימים.

בבגראד הייתי לפני כשנה - מבחינת אתרים העיר נגמרת ביומיים. פראג יותר עשירה. כמובן שאשפר לשכור רכב ליום יומיים ולצאת מהעיר (עשיתי זאת בבלגרד, שכרתי רכב לממה אבל החזרתי אותו בערב, נסעתילנובי סאד) - אותו דבר נכון גם לגבי פראג, וכנראה שגם מבינה זו צ'כיה עדיפה על סרביה.

מבחינת חיי לילה - אני לא סמכות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסורת יפה יש לך ולחברים שלך, גם אני עושה אותו דבר :-D

שנה שעברה בחרנו בבודפשט, למרות שבלגראד הייתה ברשימה.

אבל לפני שנתיים בחרנו בפראג ושילבנו אותה ביחד עם ברלין שבוע שבוע, אני אישית התאהבתי בעיר, היא מהממת גם ביום וגם בלילה.

אנחנו השכרנו AIRBNB ברובע היהודי, ככה שהיינו קרובים להכול במרחק הליכה, בשעות הצהריים טיילנו בכל העיר, חזרנו לאכול ולשתות בדירה, ולקראת חצות יצאנו עד הבוקר, ככה שבוע ותמיד היה משהו חדש לראות.

אחרי זה לקחנו רכבת לברלין מפראג ( בערך 4 שעות ), ועשינו שם אותו הדבר.

חוויה של פעם בחיים, ממליץ על פראג ועל צ'כיה בכללי 8)

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

ההורים שלי היו בבלגרד שנה שעברה, וטסנו ביחד שנה שעברה לפראג.

יכול להגיד לך שדווקא פראג עשתה עליי רושם טוב, הייתי 3 ימים וכנראה שאחזור שוב מתישהו. אנשים די אדיבים, תחבורה ציבורית טובה, יש מה לראות, יש מה לעשות, אוכל לא רע, מחירים סבירים (לא כזה זול כמו שחושבים, אבל סביר).

לגביי בלגרד, ממה ששמעתי מההורים, יש מה לראות בתוך העיר ליומיים או שלושה, ועוד איזה יום יומיים באיזור, מוניות זולות יחסית, אוכל מאוד זול ביחס לפראג, שופינג ככה ככה.

מה לגביי ברלין? אני יודע שאמרת לא יורו, אבל המחירים בברלין סבירים לגמרי, יש מה לראות, מה לעשות, יש מה לעשות בלילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על הטיפים, בברלין הייתי ב2015.

נשמע שעדיף לטוס לפראג מאשר לבלגרד.

בגדול רוב הפעמים זה הולך ככה:

יום ראשון:הגעה והכרה של האיזור.

יום שני:טיולים באיזור.

יום שלישי:טיולים באיזור.

יום רביעי:קניות.

יום חמישי:התארגנות וחזרה לארץ.

בערב מסעדות טובות ומסיבות/פאבים.

בצהריים גם מסעדות מעניינות או סתם איזה פאסט פוד.

אז אם יש שם מה לעשות ליומיים או שלושה אז זה די בסדר לא?

אם אין שופינג זה בעיה כי אנחנו אומנם חבורה של גברים אבל אוהבים להוציא כסף על קניות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש אאוטלט שנמצא משהו כמו 20-30 דקות ממרכז העיר (בהנחה שאתה תופס תזמון טוב של רכבות ואוטובוסים), יש פה ושם דברים נחמדים מבחינת מחירים, אבל לא משהו מיוחד בעיניי.

אם חברים שלך חובבי רכב, אולי שווה לנסוע למוזיאון סקודה שנמצא משהו כמו 40-50 דקות נסיעה מפראג.

בעיניי אתה תוכל למלא יומיים שלושה בכיף, לדעתי אפילו יותר. מסעדות טובות לא חסרות והמחירים סבירים יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בפראג לא תהיה בעיה למלא 3 ימים, בודאי אם יוצאים מהעיר.

בלגראד היא עיר של יומיים (תלוי מתי יוצאים מהמלון ומתי שבים אליו), אם כי, כמו בכל מקום, אפשר להרחיב מעגלים.

מבחינת קניות בלגראד עדיפה. במיוחד אם שוכרים רכב ליום ונוסעים לנובי סאד, ובדרך חזרה עוצרים באאוטלט של Indija.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בסוף נבחרה בודפשט, טסים עם אלעל אפ עוד שלושה שבועות. יצא 1700 ש''ח ל4 לילות בAIRBNB וטיסה הלוך חזור.

אני אחראי על המסעדות והאוכל, אשמח להמלצות על מסעדות שאסור לפספס :-D

פורסם

אין לי המלצה על מסעדה, אבל אל תוותר על קיורטוש, רצוי לא במלכודות התיירים שבמרכז למרוצ שגם הם בסדר.

גם סתם גלידה שקנינו התבררה כמעולה.

נסיעה מהנה!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

בודפשט יפה, אם כי היתה לי תחושה פחות סימפטית מאשר בבלגראד ואפילו בפראג. לא יכול להצביע על סיבה קונקרטית.

זהירות ברכבת התחתית - גם בגלל שיטת הקו השחור (שמעבר לו חייבים להחזיק בכרטיס תקף), ובמיוחד במדרגות הנעות - הן תלולות, גבוהות ומהירות. הייתי עד לאדם שנפל בדרגנוע ולא הצליח להתרומם, כל פעם שניסה לקום הוא נזרק שוב ונחבל בראשו.

עוד דבר - דאג שיהיו לך שטירות קטנים, מכשירי מכירת הכרטיסים ברכבת התחתית לא מחזירים עודף ולא מסתדרים עם השטרות שאתה מקבל בכספומט. אבל הייתי לפני איזה 7 שנים, אולי בינתיים הם מקבלים כרטיס אשראי. כמוכן, כנראה שמבחינת חסכון בעמלות כדאי לשלם כמה שיותר בכרטיס אשראי, במיוחד אם אתה מחזיק בכרטיס שנותן הנחה על העמלות או בכרטיס של ישראכרט\אמנריקן אקספרס. משיכת מזומן בכספומט תהיה הזולה ביותר עם כרטיס של כאל.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

טוב שהלכת על בודפשט זה גם מה שאני התכוונתי להציע, הייתי לפני חצי שנה בבלגראד ולפני חודשיים בפראג, בלאגרד לדעתי האישית מאד משעממת אומנם יש שם מסעדות מאד טובות קזינו נחמד ומועדונים לא רעים אבל באמצע היום מאד משעמם שם, פראג לדעתי זה טיול עם בת הזוג מקום רומנטי יותר, בודפשט מדהימה האוכל זול יש אחלה מקומות לעשות שופינג ויש הרבה מה לראות, תהנה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
בסוף נבחרה בודפשט, טסים עם אלעל אפ עוד שלושה שבועות. יצא 1700 ש''ח ל4 לילות בAIRBNB וטיסה הלוך חזור.

אני אחראי על המסעדות והאוכל, אשמח להמלצות על מסעדות שאסור לפספס :-D

http://thatsitradio.com/cgi-bin/forum_list.py?text=%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%A9%D7%98

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אתמול חזרנו מבודפשט, סה''כ עיר מדהימה.

חיי לילה מצויינים, מסעדות טובות, יש אתרים טובים לבקר בהם,נשים מדהימות.

מה שפחות אהבתי-זבל של אנשים,מאוד קרים ולא מנומסים (בעיקר אלה שחצו את גיל ה40).

המון הומלסים,קבצנים וצוענים ברחובות, אפילו היה לנו מקרה של אחד שעקב אחרינו ופשוט הסתובננו עליו והתחלנו לרדוף אחריו עד שנעלם [emoji23].

בכל פינה ובכל תחום מנסים לדפוק אותך באיזה מלכודת תיירים. אנחנו נפלנו באחת עיקרית שזה ה''בודפשט קארד''- אשר מספק תחב''צ חינם וכניסה להמון אתרים בחינם,אחסון מזוודות חינם ועוד כמה שטויות. בפועל רק תחב''צ חינם,הכניסה לאתרים עם כרטיס מוגבל שלא כולל הכל או רק נותן כמה אחוזי הנחה, אחסון מזוודות עד 4 שעות חינם רק(לא נאמר לנו במעמד הקנייה).

עוד דבר שלא אהבתי זה החממים, הייתי בבוקרשט ב''טרמה בוקרשט''- מקום פשוט מדהים. ציפיתי למשהו דומה בבודפשט אבל כמעט כל המקומות במצב תחזוקה גרוע ומאוד לא איכותיים ולא שווים את המחיר שלהם.

סה''כ חוויה מאוד מהנה עם חברים טובים, תודה על ההמלצות בשרשור. ניפגש בטיול הבא.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

• תוכן חדש...