Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שנה?

טרנד/טיטניום?

חובה לראות היסטוריית טיפולים של הרכב, ללא זה לא ההיתי ממליץ לגעת, הרכב רגיש לטיפולים בזמן.

יש לשים לב לגבי הרעידות בתחילת נסיעה (יכול להיות הסוף של המצמדים ותחילת החור בכיס שלך עלות כ-12K).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

ק"מ?

צריך לבדוק את עניין הרעידות, בנוסף עלות החלפת פנס אחורי (במידה ונדרש) מדובר בפנס לדים.

באיזה מוסך הוא טופל, ומה הכוונה להיסטוריה תקינה?

פורסם

בוקר טוב,

עדכון - המוסך המטפל הינו מוסך שי לי. דיברתי איתם הם אמרו שלגבי הגיר והמנוע, תמיד אומרים את זה וזה לא צריך להדאיג. בכל אופן הוא הציע שנביא את הרכב אליו לבדיקה מעמיקה.

פורסם
רותם, עלות החלפת גלאצים במכון גירים מוסמך עולה כ 6000 שקלים. לא 12,000.

בס"ד

במורשה יבואן עם סט מקורי זאת העלות פחות או יותר ( יותר לכיוון היותר...)

הזמנה של סט מקורי באנגליה עולה 2600 פאונד לפני אקסטרות.

איזה סט המכון שם אני לא יודע, אבל ברכיב "עדין יחסית" כמו הגיר עדיף ללכת על מקורי.

פורסם
הוחלפה שמשה קדמית ותיקונים בגג . אני אישית לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה .

לא חסרות מכוניות בשוק .

דווקא חסרות מכוניות בשוק, זה לא דגם נפוץ.

שמשה קדמית נסדקת לפעמים משטות קטנה, ואלה לא תיקונים בגג -

מדובר בגג זכוכית, מה שכנראה תקול לפי הבדיקה זה הבד שמתחתיו, הכולל מנגנון גלילה חשמלי (זה עלול להיות יקר, אגב).

בסה״כ נראה כמו כסת״ח רגיל חוץ ממה ששבור -

בהחלט מומלץ לקפוץ לשי לי כדי לברר כמה יעלו התיקונים של הפנס ומנגנון הגג/בד.

בנוגע ל״תיקונים הכלליים בגוף המרכב״ - זה גם נפוץ בארצנו, וכל עוד אין פגיעה בשלדה זה בסה״כ נקודה למשא ומתן על המחיר, שום דבר חוץ מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...