Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה מודל 3 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טנדר אמור להיות פרקטי, המחיר שפורסם מצויין אבל הרכב לא שימושי בתור טנדר.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

איזה שימוש של טנדר לא אפשרי בו?

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לו ארגז וניתן לעשות בו את כל מה שעושים בכל טנדר אחר.

בנוסף הוא גם מגיע עם רמפה נשלפת, כך שקל להעלות אליו כלים עם גלגלים.

פורסם
hans

אני נוטה לחשוב שהזוויות האלה לא יגיעו לפס הייצור.

משום מה הדבר הזה נראה לי מאוד לא אווירודינמי וברכב חשמלי יש לנתון הזה חשיבות (טסלה תמיד מתגאים בנתון הזה).

אנשים יכולים להגיד איך טנדר יהיה אווירודינמי מלכתחילה? אני חושב שבשביל זה כיסו את מטען ההעמסה מאחור ב״תוספת בניה לא חוקית״, בדיוק בשביל הנתון הזה.

מעבר לזה אני לא מבין בכיפוף פלדה, אבל אני תוהה מה כבר יכול להיות מסובך ? תביא מהנדס מכונות מנוסה, תביא מהנדס חומרים מנוסה, תביא מסגר מנוסה, אני בטוח שהם יבנו לך אחלה פס ייצור לכיפוף מתכות ופאנלים.

למה הכנף שהזכרת בנויה כמו שהזכרת? אולי מהנדסים מטומטמים. אתה יודע בכמה רכבים חלקים מורכבים בצורה הזויה...

הזכרת את חברת הטילים שלו, אם הטיל לא יהיה ״מכופף״ ואווירודינמי הוא לא יצא מהאטמוספירה.

ע"פ בדיקה שרצו ברשת, נראה שדווקא מדובר ברכב מאוד אווירודינמי

פורסם
hans

אני נוטה לחשוב שהזוויות האלה לא יגיעו לפס הייצור.

משום מה הדבר הזה נראה לי מאוד לא אווירודינמי וברכב חשמלי יש לנתון הזה חשיבות (טסלה תמיד מתגאים בנתון הזה).

אנשים יכולים להגיד איך טנדר יהיה אווירודינמי מלכתחילה? אני חושב שבשביל זה כיסו את מטען ההעמסה מאחור ב״תוספת בניה לא חוקית״, בדיוק בשביל הנתון הזה.

מעבר לזה אני לא מבין בכיפוף פלדה, אבל אני תוהה מה כבר יכול להיות מסובך ? תביא מהנדס מכונות מנוסה, תביא מהנדס חומרים מנוסה, תביא מסגר מנוסה, אני בטוח שהם יבנו לך אחלה פס ייצור לכיפוף מתכות ופאנלים.

למה הכנף שהזכרת בנויה כמו שהזכרת? אולי מהנדסים מטומטמים. אתה יודע בכמה רכבים חלקים מורכבים בצורה הזויה...

הזכרת את חברת הטילים שלו, אם הטיל לא יהיה ״מכופף״ ואווירודינמי הוא לא יצא מהאטמוספירה.

הזויות יגיעו ליצור, הן הפואנטה ברכב הזה. השימוש בפלדה בתור שלד חיצוני מאפשר משקל דומהנ לזה של טנדר רגיל למרות הסוללה הכבדה. הזויות הישרות מאפשרות מחיר תחרותי כי הרבה יותר זול ליצר את הרכב כך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא הבנתי למה זה לא אווירודינמי? השמשה ו"מכסה המנוע" באותו קו, החזית חלקה ואין גריל, זה יותר אווירודינמי מטנדר סטנדרטי בגודל הזה.

משטחים ישרים אמורים להיות קלים לתיקון במקרה של תאונות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני כבר רגיל לזלזול הזה, אם דעתי לא תואמת לדעה הרווחת אז אני חצוף/טיפש.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

אל תתמסכן, אף אחד לא רמז שאתה חצוף או טיפש, אבל בהחלט האימרות הנחרצות וההשתלכות שלך כלפי מוצר שעוד לא יצא לאור הן הזויות.

איך בדיוק קבעת שהרכב הזה לא יכול לשמש כטנדר ?

פורסם

קטעים איתך שוגי יא גזור

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אין בארה״ב חובה של פנסי איתות צידיים, אם כי בכל מכוניות טסלה עד כה היו כאלו. זה אב טיפוס מוקדם, עוד מעט תתלונן שאין לוחיות רישוי.

מסתבר שיש לוחיות רישוי. הטנדר נצפה בכביש ציבורי.

https://www.teslarati.com/tesla-cybertruck-first-public-sighting-video

פורסם

מאסק פירסם שלא ניתן היה לכופף את הפאנלים כי הם ישברו את המכונות חחח.

לא סתם הם עמידים בפני 9ממ :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מעניין מה יהיה הציון של הרכב בNCAP בשמירה על הולכי רגל,

כי במצב המגובה שלו לא נראה שיהיה ניתן לשרוד מכת חזית.

אפשר לחשוב שפגיעה מטנדרים אחרים באותו הגודל כמו פורד F150 זה כיף גדול. בפרט עם מגביהים אותם ומתקינים עליהם מגן חזירים כמו שהרבה עושים. זה טנדר גדול ואי אפשר להשוות אותו לפיאט 500.

פורסם

ברור לי שגם עם פורד הולך רגל יפגע בצורה משמעותית ביחס לרכב נמוך יותר,

העניין הוא שהטנדר של טסלה עשוי מחומרים קשים מאוד הפרונט בזווית חדה בפרונט ביחס לפורד,

כך שלא תהיה ספיגה בפח של הרכב.

• תוכן חדש...