Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בהזמנת אטם מכסה שסתומים מחו"ל

ראיתי באתר של טויוטה שהאטם לקורולה 2001 מקורי נמכר ב110 שקל לא כולל מע"מ

ובאתר של טויוטה פארטס 20 דולר

השאלה האם הם עושים משלוח בחינם לארץ ? לא ראיתי שם כלום לגבי המשלוח

https://www.toyotapartsdeal.com/oem/toyota~gasket~cylinder~hea~11213-0d030.html

11213-0d030 זה המקט לפי האתר שלהם לדגם שלי

תודה מראש לעוזרים :)

אם יש עוד אתר שאפשר לעשות איתו הזמנה מחו"ל במחיר שפוי אני אשמח לקבל

תודה :)

פורסם

ראשית אתה יכול לפנות במייל לאתר שנתת את הלינק אליו

ואני תמיד מחפש באיביי, הנה החלק ב 112 ש"ח (55 ש"ח החלק ו 57 ש"ח המשלוח) מפולין, כך שהמחיר שקיבלת ריאלי:

https://www.ebay.com/itm/Valve-Cover-Gaket-BLUE-PRINT-ADT36738-for-Toyota/332107636227?epid=2229513950&hash=item4d53285e03:g:T~EAAOSwJeZZul0A

פורסם (נערך)

שמוליק תודה רבה לך

הזמנתי כבר את זה מאיביי ב 7 דולר :)

https://www.ebay.com/itm/For-98-2008-Toyota-Corolla-1-8L-Cylinder-Valve-Cover-Gaskets-Kit-VS50542R-New/362066368176?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

בהתחלה חשבתי שזה לא מתאים כי לא רשום שם את המקט למרות שזה נראה אותו הדבר אחרי חיפוש בגוגל הגעתי לזה

Valve-Cover-Gasket-For-CHEVROLET-TOYOTA-11213.jpg_350x350.jpg

כשראיתי את המקט שרשום באתר טויוטה כאן אז הבנתי שזה בטוח תואם לי

עכשיו נשארת השאלה האם להוסיף לזה גם ויקטור ריינז או להסתפק רק באטם עם ניקוי יסודי

דרך אגב הבנתי שעם המשלוח באתר הראשון של טויוטה פארטס זה 20 דולר לא כולל המשלוח

אחרי השיכלול זה הגיע לי בערך ל 140 ש"ח ככה שכבר בארץ יותר זול

למרות שנניח בדקתי את הקפיצים של הרפידות באתר טויוטה פארטס הוא יותר זול משמעותית ממה שמציעים פה בארץ

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

אטם מכסה שסתומים מקורי לטויוטה שלך עולה בארץ מאה וקצת שקלים. אטם כזה מחזיק כמה שנים טובות, אפילו מספר דו ספרתי של שנים.

אין לך שום דרך לדעת מה טיבו של האטם שרכשת ב 7$, מאיזו תרכובת גומי הוא עשוי, האם הוא בדיוק במידות שקבע היצרן ומה יהיה אורך החיים שלו.

אתה עלול לגלות בדרך הכואבת שהזול הוא היקר, וזה תקף כמעט לכל חלק חילוף זול לרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמת לב שהחלק שהזמנת ב 7$ הוא למנוע 1.8, נכון?

ובאופן כללי אני מזמין מחו"ל כאשר יש הבדל מהותי במחיר או שהחלק לא זמין בארץ, 100 ש"ח הבדל הוא זניח, רוב המחיר הוא בזמן העבודה שלך או במוסך ועדיף לפתוח מנוע כשאתה בטוח לגמרי שיש לך את החלק שמתאים

פורסם
שמת לב שהחלק שהזמנת ב 7$ הוא למנוע 1.8, נכון?

ובאופן כללי אני מזמין מחו"ל כאשר יש הבדל מהותי במחיר או שהחלק לא זמין בארץ, 100 ש"ח הבדל הוא זניח, רוב המחיר הוא בזמן העבודה שלך או במוסך ועדיף לפתוח מנוע כשאתה בטוח לגמרי שיש לך את החלק שמתאים

שמתי לב אבל המקט מתאים ככה שנראה לי שזה בסדר

מקסימום במקרה הכי גרוע אני אסגור את זה שוב ואסע עם זה לחנות חלפים קרובה

העבודה היא ממש פשוטה עשיתי את זה בעבר אבל כנראה שלא הספיק הניקיון שעשיתי

היה לפני שלוש שנים בערך וקניתי את האטם ב120 שקל תוצרת גרמניה

אני אנסה לשלב ויקטור ריינז יחד עם האטם ראיתי כמה סרטונים שאנשים עושים את זה

אין לי נזילה חריגה אבל עדיף שיהיה מושלם

אנסה ואראה...

פורסם

אתה עלול לגלות שלקנות בזוקר זאת טעות חמורה. המחיר של החלק בישראל אינו גבוה משמעותית ממחירו בחו"ל כולל משלוח, חבל להתפתות לחלקים תחליפיים שאמינותם מפוקפקת - בטח ובטח כשמדובר בחלק בו כשל עלול לגרום לתקלות רציניות במנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני החלפתי לטויוטה קורולה 1999 סט אטם מכסה שסתומים (כולל הבוקסות אטימה לפלאגים) חלופי תוצרת ארצות הברית בחנות של שחמון בפתח תקוה.

עברו 8 חודשים ללא בעיות

פורסם
אני החלפתי לטויוטה קורולה 1999 סט אטם מכסה שסתומים (כולל הבוקסות אטימה לפלאגים) חלופי תוצרת ארצות הברית בחנות של שחמון בפתח תקוה.

עברו 8 חודשים ללא בעיות

שאלה לי

האם הוספת גם סיליקון לאטם מכסה שסתומים ?.

• תוכן חדש...