Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

התקנתי הגבהה ברכבי והיא אושרה/נרשמה על רשיון הרכב. היום קיבלתי רשיון בדואר בשביל טסט, אבל העידכון אינו מצויין בו. אני יכול לגשת עם שני הרשיונות לטסט? צריך להוציא רשיון חדש, ואם כן מהיכן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם יש לך מסמכים על האישור של ההגבהה פשוט החזק אותם יחד עם הרשיון והצג אותם במקרה של בעיה.

הכרתי מישהו שבמשך שנים "עדכנו" לו בכל טסט את שינוי הצבע של הרכב וכל שנה קיבל רשיון לא מעודכן. נשמע לי מיותר להלחם בשביל זה כל עוד יש ניירת מסודרת למקרה הנדיר שיעצור אותך סייר בוחן.

פורסם

לי גם היה ככה. הלכתי למכונה האוטומטית בסופר פארם.

הוצאתי חדש והיה מעודכן

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

עושה רושם שהרישיון שהגיע בדואר, נשלח לפני ביצוע העדכון - ולכן העדכון לא רשום שם.

במידה ואתה משלם את האגרה באינטרנט או ברשיומט - אז אתה תקבל רישיון רכב חדש, בו אמור להיות מעודכן השינוי המדובר.

• תוכן חדש...