Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני עומד לקבל רכב מעבודה במרץ ואני לא מעוניין למכור או להוציא משימוש את רכביי? פיזו 309 1991 ו1993.

אני כן שוקל להפסיק לשלם ביטוח וטסט לפחות על אחד מהם אם לא שניהם.

הרכבים נמצאים במושב אז אין לי בעיה להעמיד אותם ולנסוע בהם בתוכו ללא טסט וביטוח.

במידה וזה המצב מה אתם ממליצים?

שמן מנוע ומסנן כל שנה?

טיימינג כל כמה זמן?

ומה תדירות ההנעה ויציאה לסיבוב?

כמה זמן?

אני שוקל לעשות ביטוח אחד, דרך הסוכן ביטוח שלי אני יכול להעביר את הפוליסה מרכב לרכב עד 3 פעמים בשנה.

אני מניח שסוכן אחר יסכים לעשות זאת ללא הגבלה, לגבי טסטים לצערי זה 2 לכל רכב.

פורסם

נסיעה ללא ביטוח וטסט היא מסוכנת מאוד לך למשפחתך ולכל הסובבים ולכן המנע מכך!!!

בקשר לשאר השאלה, לא ממש מבין אותה, שמור על שיגרת טיפולים בהתאם לנסועת הרכב (בתיקווה עם טסט וביטוח).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת הסיכון גדול מאד. נניח נסעת רוורס בתוך המושב והפלת בטעות רוכב אופניים, אכלת אותה בגדול.

רכב שמשתמשים בו צריך להיות מבוטח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להקפיד ללחוץ על הדוושת ברקס מדי פעם... (שלא התייבשו הצינורות גומי ויצא נוזל ברקס/ ,)התנעה לפחות פעם בשבוע !!ניפוח צמיגיים נסיעה קטנה במושב ... אל תוותר על הביטוח והטסט זה פשוט לא שווה את הסיכון!!!!

פורסם

תחליט איזה מהם במצב יותר טוב, תשמור רק אותה, השניה תשמש עבורה כמחסן חלפים.

לא הגיוני לשמור את שתיהן.

רוצה לשמור אותה במצב על הכביש אז זה טסט וביטוח בתוקף, אין דרך אחרת.

אם אתה נוסע בה לפחות פעם בשבועיים, לא צריך משהו מיוחד. כמו כל אוטו רגיל. רצוי חניה מקורה או מוצלת.

רכב נוסע נשמר הרבה יותר טוב מרכב עומד.

פורסם

להחזיק את שניהם במצב נסיעה זה 7000 ש"ח בשנה לפני שנסעת מטר אחד ולפני שהחלפת בורג אחד. עד שיגיעו לאספנות אתה תוציא כ 30 אלף שקל, תליט לבד אם כדאי או לא.

אני הייתי מצמצם לאוטו אחד, גם ככה כשיש רכב נוסף בקושי יהיה לך זמן לנסוע עליו.

פורסם
אני לא אוריד אף רכב שניהם במצב מכאני מעולה.

עשית את הבדיקה המתמטית של זה? ברצינות, פתח אקסל או דף ועט ותתחיל לכתוב עלויות.

כמו שכתבו לך, ~7,000 שקלים לדוגמא בשנה וזה עוד לפני שאתה מניע או מחליף אפילו בורג קטן.

תכפיל את זה בכמה שנים והינה, רק עלויות הביטוח.

מה עם כל השאר? זה אלפי שקלים נוספים ואם רק נדמה לך שזה "כולה 300 שקל בחודש בכללי על הכל".

בנוסף, פעם אחת, יקרה משהו, מישהו יהיה על הכביש, ייכנס בך, אתה תכנס במישהו, ילד, רוכבי אופניים ולא משנה מה זה יהיה ותגלה שאתה ללא ביטוח? אכלת אותה.

היום מפגיעה קטנה ברכב אנשים הולכים לעשות פיותרפיה בקטנה ותביעה בקטנה ואתה תמצא את עצמך משלם 15K נזקי גוף כמו כלום, על שפשוף בישבן, ברצינות.

ככה שזוג הרכבים האלו, עלולים לעלות לך עשרות אלפי שקלים בשנים הקרובות, שווה את זה?

כל זה ועוד לפניי שחישבנו זוג מצברים בשנה, מה שלפי אופי השימוש של הרכבים, הם עלולים למות מוקדם הרבה יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה צריך 2 במצב נסיעה במידה ואתה מקבל רכב מהעבודה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממליץ להקפיא את הרשיונות.

אני גם קיבלתי רכב מהעבודה והרכב ששימש אותי ביומיום עומד ונרקב לו כבר תקופה, מחכה שחברה שלי תקבל רשיון וניתן לה אותו.

פורסם (נערך)

חברים אם היה פה שיקול כלכלי הייתי הייתי מוכר יונדאי אקסנט עכשיו ולא מהרהר איך לשמר שני רכבים צרפתיים בגיל 25 ומעלה.

אגב מבחינת ביטוח זה 2850 כל אחד, אגרת טסט 531*2, אישור רכב מיושן 150*2 אז זה יותר כמו 8424 בלי דלק ואחזקה.

לכן אני מעדיף לוותר על אחזקת שניים ללא סיבה מוצדקת.

רכב 1 ישמש בטוח לעבודה מהצד בשביל העמסה.

כנראה שהרכב הנאה יותר יאלץ להמתין לאספנות או שאני אקבל שכר גבוהה יותר, או לפוליסת ביטוח גמישה שניתן להעביר מידי יום בעלות סימלית.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אתה לא תקבל פה עצה מאף אחד של "תקפיא רשיונות וסע פעם בשבוע בלי טסט".

תעשה את השיקולים שלך. מבין את הדילמה שלך ומקווה שלא אגיע אליה.

* אולי כדאי לבדוק אם מישהו במשפחה/חברים ממש טובים צריך רכב נוסף לסידורים ואפשר להשאיל לו אותו ולבקש רק שישמור עליו ושישלם את עלות הביטוח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...