Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. יש לי בגולף קיפול מראות חשמלי. לאחרונה שמתי לב שהמראה השמאלית שלי מתקפלת לאט יותר מהימנית..

כלומר הן מתחילות בו זמנית, אך המראה השמאלית במהלך הקיפול נתקעת לשנייה ואז ממשיכה..

(אני משער, לא ממש יודע, שבמידה והקיפול בנוי על גלגלי שיניים מפלסטיק, אולי איזה גלגל אחד או שניים נשחקו, האם זה ייתכן ?)

האם זהו דבר נפוץ ?

מה לדעתכם הבעיה אם בכלל זו בעיה ?

הרכב שלי באחריות.. האם לדעתכם זהו דבר שניתן להשתמש בו מטעם האחריות ?

פורסם

אם הרכב באחריות למה לשבור תראש? תאם עם המוסך שיבדקו לך את זה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הייתה לי את התופעה בi30 שהייתה לי וזה התחיל שמישהו נתן לה מכה.

אם הרכב באחריות כנס למוסך ושהם ישברו את הראש לי אישית לא החה רצון לבזבז על זה כסף.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אם הרכב באחריות למה לשבור תראש? תאם עם המוסך שיבדקו לך את זה.

זה צ׳מפיון, אני נכנס עם בעיה א׳ יוצא עם בעיה ב׳..

פורסם

קשה להגיד בלי לראות, אבל ראיתי בעיות דומות שמתחילות אחרי שהמראה חוטפת מכה או מקופלת ידנית באופן אגרסיבי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קשה להגיד בלי לראות, אבל ראיתי בעיות דומות שמתחילות אחרי שהמראה חוטפת מכה או מקופלת ידנית באופן אגרסיבי.

מה מקור הבעיה במקרה ויש מכה ? גלגלי השיניים נשחקים ?

פורסם

אופציה נוספת היא לכלוך שנכנס.

תנסה אולי באמצעות WD40 או ספריי אוויר לנסות לנקות את האיזור של הקיפול.

אם אתה משתמש ב-WD 40 - תגן על הצבע.

פורסם

אני ניקיתי עם מים וכנראה שגם הגשם עזר,טיפה השתפר, אך עדיין יש ״delay״ מסויים,יש לי הרגשה שאם אני קופץ עם זה למוסך מטעם האחרויות יגידו לי שזה בגדר תקין החריגה של השנייה הזאת..

מסתבר שיש כאן נציגי צ׳מפיון בפורום שפנו אליי בפרטי..נראה לאיפה זה יתפתח

פורסם
סתם שאלה - אם זה נסגר בסוף כמו שצריך, מה זה מפריע לך?

זה מפריע לי עכשיו כי הרכב באחריות, יכול להיות שיש שם תקלה שעולה 10 שקל לתקן ויכולה להיות שם תקלה של 1000 שקל לתקן.. כרגע זה תחת אחריות ולכן בשני המקרים לא אדרש לשלם.. אם אחכה לרגע שלא תהיה אחריות וסביר להניח שהמצב רק יחמיר, זה כבר ייצא מהכיס שלי..ואני מעדיף לשמור את הכסף בכיס שלי בדיוק כמו כל אחד אחר..בנוסף לכך זה מציק לעין.. אם לא הייתי שם לב אז בסדר, אבל אם שמתי לב, סימן שזה מפריע ולא צריך להיות כך..

פורסם
אני ניקיתי עם מים וכנראה שגם הגשם עזר,טיפה השתפר, אך עדיין יש ״delay״ מסויים,יש לי הרגשה שאם אני קופץ עם זה למוסך מטעם האחרויות יגידו לי שזה בגדר תקין החריגה של השנייה הזאת..

מסתבר שיש כאן נציגי צ׳מפיון בפורום שפנו אליי בפרטי..נראה לאיפה זה יתפתח

את מה ניקית עם מים?

את המנוע החשמלי/גלגל שיניים שמקפל את המראה?

פורסם
את מה ניקית עם מים?

את המנוע החשמלי/גלגל שיניים שמקפל את המראה?

ניקיתי רק את המרווח שבין החלק שמסתובב לבין הגומי בצד שלא מסתובב..(מקווה שהייתי מובן)

• תוכן חדש...