Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לקנות רכב חדש עד 110 אלף שח. מחפשת רכב מודרני שירגיש זריז, צעיר וספורטיבי. איזה רכב עדיף משני הרכבים שציינתי מבחינת איבזור, אמינות, נוחות נסיעה וצריכת דלק? אם אקח את הפיגו אז כמובן את הדגם המאובז יותר. כנ"ל גם לגבי הסיאט. האם לכם יש עוד הצעות?

פורסם (נערך)

מאזדה 2.

בקרוב תגיע פולו חדשה. מרשימה מאוד לפי מבחנים. שווה לחכות.

יצאה מיקרה חדשה. לא יודע מתי תגיע לארץ. גם נראית טוב.

לגבי פיג'ו - הגרסה המאובזרת נמכרת באיזור ה-93 אלף בימי מבצעים. לא הייתי משלם מעל.

יש באתר מבחן דרכים לאיביזה החדשה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

הפיזו יותר רכה ונוחה

הסיאט לוקחת בביצועים (לא הבדל משמעותי) ובצריכת דלק.

לגבי אמינות - אי אפשר לדעת איך מה שתקנה יחזיק מעמד

אבל, אציין שסיאט נותנים רק שנתיים אחריות, ופיז'ו 3 שנים - וזה כבר אומר משהו.

ואם כבר אחריות, על הסיטרואן C3 נותנים 5 שנות אחריות - וזה גם אומר משהו (שווה לשקול).

והכי חשוב - נסיעות-מבחן כבר עשית? קרה לא-מעט שאנשים שהיו "נעולים" על רכב מסויים ,שינו דעתם אחרי נסיעת מבחן.

בהצלחה

פורסם

אם היית שואל את הדעה האישית שלי. אני הייתי קונה את הסיאט רק עם גיר ידני. במידה ואתה מעוניין בגרסא אוטומטית לך על ה208.

בקצת יותר תקציב יש לך את המאזדה 2 באמת שהיא גם נחמדה וחזקה אבל לא לטעמו של כל אחד.

פורסם

קודם כל אני בחורה חח. בפיגו ניתן להרחיב אחריות ל5 שנים אז כנראה שזה עוד יתרון. גיר ידני לא בא בחשבון. לגבי המזדה 2 לא ממש אהבתי את העיצוב החיצוני שלה. נסעתי על ה208 סהכ מרגיש מעולה חוץ מאיזה רטט מוזר כנראה בגלל ה3 צילינדרים.

פורסם

הרטט זה אולי בגלל הגיר שגורם לרעידות בתחילת הנסיעה, אותו רטט קיים גם בסיטרואן c3.

האיביזה נוקשה יותר אבל המושבים אוחזים יותר, מאחור האיביזה מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר.

גם הגיר טוב יותר מבחינת הפעולה שלו, הוא חלק ונעים כמו כן הרכב בטיחותי יותר ובעל בקרת שיוט אדפטיבית בנוסף לבלימה אוטונומית.

בין הפיגו לאיביזה הייתי עדיף את איביזה.

בגלל מחיר זול יותר לפחות הרשמי, מושבים אוחזים יותר ושילוב מנוע גיר נעים יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אהבתי מאד את האיביזה מתוחת הפנים של 2016 ופחות את הדגם החדש, שמרגיש לי פחות מוצלח בהתנהגות ובהעברות משקל.

פורסם
איך האיביזה יותר זולה? אני מדברת על הדגם היקר יותר FR עם יותר אבזור ותוספות.

הfr אכן יקר יותר אבל מצד שני מאובזר משמעותית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...